Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ranjena ženstvenost (očetovski kompleks)

Ranjena ženstvenost (očetovski kompleks)

Ranjena ženstvenost (očetovski kompleks)

Praviloma gre za t. i. ženske, ki nimajo ‘sreče z moškimi’, kjer je glavno vlogo odigral odnos z očetom v odraščanju.

V to 1. kategorijo izraziteje izstopa Lepolaska, Skela in Goldfish…., ki lahko uporabijo edino Kirkino čarovnijo (seksualnost) za stike z moškimi in izrabijo moč možnosti spreminjanja jih v svinje (prezir do ‘pohotnih’ moških, ki za njo niso več kot svinje, saj jih je mogoče nadzorovati in prebuditi v njih interes le s ‘seksualnim razdajanjem’, s telesnimi vizualnimi dražljaji, torej nagovarjati zgolj primitivno raven moškega, ki jim za kaj drugega ni mar pri ženski). Pri čemer je v komunikaciji z Lepolasko in Goldfish izstopajoč tudi narcisizem, ki ga krasi nadutost, domišljavost, poniževalen odnos (do moških) z ‘vsevednostjo’…

Multinik DebelaStarunklja/Ronka/Itd. spada v 2. kategorijo, ki ne more uporabljati ženskih čarov skozi seksualnost, saj ji ne uspe stkati ne osebnih in še manj erotičnih stikov z moškimi, obsojena na ‘večno samskost’ strajoče se ženske, ampak vidi moške le kot projekcijsko platno za lastnosti očeta (senco), ki brezkompromisno napada druge moške, ker so moški. Brez razločka vse, tudi dobre, in ji preprečuje odpiranje in razcvet ženstvenosti. Vsi so potencialne barabe, izkoriščevalci, goljufi, malopridaniči, pijanci…, kar ji ne dopušča sprave z ‘notranjim moškim’, ampak ga izraža z ogorčenim in jeznim ‘zunanjim projekcijskim moškim’, ko se identifikacira s ‘trpečo žensk’, ponižno in ponižano od moškega, najbrž odsev slike lastne matere. Tip ‘večno samske ženske’ in jo ves čas ogroža sloves zagrenjene z zavidanjem prežete ‘železne device’. Zaradi pomanjkanja izkušenj (osebni stiki, komunikacija) z moškimi je njen pogled na moški svet (kako delujejo) zožen, izrazito naiven, nepoznan, razvojno dojemalen na najstniški ravni punce, za katero pomeni 1. poljub naslednji velik prelom v njenem življenju…

Potrebno bi bilo izpostaviti še 3. kategorijo: idealistično-romantični tip ženske. Antilopa, a se javiš? 🙂

Lepolaska (primer 1. kategorije žensk z očetovskim kompleksom)

Lepolaska, ni problem v spolnosti, ki bi omejevala ali izključevala ženski spol. Težava pri tebi je čisto psihološke narave, v izražanju in izgubljanju ženstvenosti s prevzemanjem ‘moških lastnosti’, ki nazven (zate) predstavljajo moč, prodornost: libido (nebrzdan seksualni apetit), agresivnost, (bruhalni nogometno navijaški) prostaški jezik, vojaški dril stil poniževanja (ker sebe doživljaš kot nevredno žensko), hlepenje za “močnimi” moškimi (status, položaj = ugled, denar = moč), kateri zate predstavljajo utelešeno pozunanjeno moč v obliki moškega falusa.

In vse te moške lastnosti niso vključenih v tvojo osebnosto, ampak so obsojeni na bivanje (vegetiranje) v senci, s katero se poistoveščaš, identificiraš.

Moški so zate ‘svinje’, če ne utelešajo ‘2 metrskega kamnitega falusa’ (direktorji, menedžerji, visoka plača…), jih preziraš, a hkrati se daš izkoriščat (saj si jim seksualno na voljo), a hkrati se povprek onegavljaš z njimi, a te noben noče za več kot muho enodnevnico, te ne ceni in ne spoštuje dlje od razporka med nogami, kar je tvoj edini adut za (začasno) posedovanje moških. S tem si nižaš žensko ceno (vrednost), spoštovanje, ker dušiš ženstvenost, ko se obnašaš “po moško” le v njenih ekscesnih (destruktivnih) oblikah.

Torej to ‘moško obanašanje’ ti je le kot branik pred potrtostjo, drogeraški stimulans, da ne zapadeš v depresijo in se ti ni treba soočati z notranjimi občutki ničevosti, brezvrednosti, izrazito šibkostjo ranjene notranje ženske, ki se je zoblikovala v stiku z grobim in tiranskim, omalovažujočim in kritizerskim očetom…. Moški v tebi vidijo le odsev tvojega očeta, ki si ga ponotranjala, in NE ženske, zato je seksualnost edina stvar, ki ti daje občutek, da imaš lahko moč nad moškimi, ker drugega moški ne vidijo zanimivega ali privlačnega v tebi kot osebnosti ali v značaju, saj deluješ kot moški. Zaničevanje ženstvenosti v sebi (ki se ne meri z navideznimi moškimi simboli, kot je s seksualno zmožnostjo, s statusom, plačo…) te dela možačo, ki je lahko moškemu privlačna IZKLJUČNO le zaradi zunanjosti, izgleda, mladosti.

‘Notranji Moški’ mora živeti v in ne izven ženske, le takrat ji služi v dobro, kot notranja moč, pogum, asertivnost, razumska prodornost, moč argumentiranja, sposobnost razmišljanja, analitičnost, duhovnost….

Torej kdo dejansko si ti, Lepolaska? Jaz ne vem. A ti veš? Tudi ne, ker živiš za, oz. pravzaprav kot maska ženske, ki svojo vrednost meri z višino plače, v kakšnih družbenih krogih se giblje in s kom se druži, in ne dejansko s tem, kar ona JE (kot oseba). Če tega nimaš, se počutiš povsem brezvredno. Pri zdravih ženskah se njena vrednost ne zmanjša, ker jo ima njen (notranji) moški rad ravno zaradi tega, kar ona je in ne kaj ona predstavlja nazven v družbi.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Odlično! In kako to nevtralizirati?

Kam pa spadajo tipi, ki so obsedeni z monovkami in jih analizirajo do potankosti pa, če imajo prav ali ne?
Sprijazni se s tem, da nisi ženskam zanimiv. Zamudil si vlak. Nobeno nedolžno žensko ne privlačiš.
Ne boš izgubil nedolžnosti, razen, če plačaš prostitutki,da ti to uredi.

Kje si pa zajel še spolne zlorabe? Namreč vsaj pri eni je bilo to že potrjeno.

Kaj je zlorabila matjažkota ali kaj?
A zato je tako zafrustriran?

Hahaha matjažko 🙂
Ena ti je že napisala: če ti ženske govorijo, da si otročji, ne pomeni, da iamajo fetiš na oldije, ampak da si ti nedozorel neuporaben smrkelj.

Luzerji vedno iščete probleme v drugih, v resnici pa je problem v vas. Moških ne preziram, samo take, kot si ti. Čemur ti praviš “izkoriščanje”, je win-win situacija – oba se imava fino. Mogoče ti bo kdaj jasno kako je to, če ti bo kdaj katera dala :))))

Matjažko, če ti je nerodno in se bojiš, da bi kdo zvedel, da si bil s prostituko. Pojdi v tujino, tam je poceni pa ne bo nihče posumil. Že, če greš recimo na Češko, Slovaško, lahko to poceni opraviš. Boš lažje razumel, da je ženskam seks všeč, če bo vsaj enkrat v lajfu seksal.

Lepolasko si dobro zadel. Pozabil si dodati da je taka zgolj zato ker jo je nekdo zelo prizadel in se z moškim obnašanjem obvaruje pred naslednjo tako izkušnjo. Na splošno normalni moški ne more gledat možače ala Lepolaske.

Od kje si pa to prepisal to matjažko?
O, vidim, da je Lepolaska ali kakšna druga njej podobna zavrnila tako Matjažkota kot Pumo in zdaj z dolgimi surlami tu visita.

Uf, na kulturni prazni…k bodo monovci skupinsko masturbirali. How nice.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Točno si zadel te zafrustrirane monklje.
Same debele, zafrustrirane, zlajnane babe so tu gor. Vse po vrsti.

Same debeluharce si opisal. Take, ki jih noben moški ne povoha.

Res je, matjažko je naš car, on ve, da so monklje gnile, zafrustrirane , zakompleksane večno samske babure.
Matjažkota za predsednika.

Jaz sem se enkrat dobil z eno od omenjenih žensk. Za bruhat.
Debela, neurejena, nobene šminke, nič, še las ni imela pobarvanih. Pa kar v kavbojkah in nekem puloverju in pohodnih čevljih. Zapeta do brade.
Sem se hitro izgovoril, da se mi mudi. Niti malo ženstvena. Ziher se ne depilira. Če se ji niti las ne da poštrihat pa že sivi.

To je bla lohk sam Goldfish ali pa Ronka:D Sklepam, da ji pizde nisi zlital potem?

Kva, baba, ki ima sive lase pa se ne pobarva? Pa nič naličena pa vsa zašpehana?
Potem se pa čudi, da je noben tip ne mara?
Ja, to bo, kar pravi matjaž, očetovski kompleks pa je postala taka razvalina.

Tudi zašpehani to delamo.

Jaz imam rad, da je ženska naravna. Se pravi nenamazana, nenaličena, nelakirana. Samo problem je, če je to dolgo prej delala, potem je koža že zjebana. Rad imam take, k se nikol niso mazale. Glede las pa priznam, da zagovarjam barvanje, samo da zgleda čimbol naravno, bolj tisto REKONSTRUKCIJSKO barvanje, ne pa lepotno, razumete:) Da si povrne naravno barvo. Mora pa biti fit in normalno oblečeno, ne kurbirsko.

To je bla lohk sam Goldfish ali pa Ronka:D Sklepam, da ji pizde nisi zlital potem?[/quote]

Ne smem povedat katera je bila. Je pa taka, da je s palico ne bi tikal. Pričakuješ ženstveno urejeno žensko, dobiš zalito , zašpehano, zanemarjeno gmoto.

aja zagovarjam barvanje, ČE je SIVA, ker to mi je pa res TURNOFF…
Ene so videti še kot nedolžno dekle, potem čez 1leto jo pa vidiš, k ima že dva dolga siva lasa, pred 25im, to je res tist O FAK, shes DYING ;D better be DYEING ;D

Lasje seveda morajo biti pobarvani. To je osnova urejenosti pri ženski. Grozljivo, da se najdejo ženske, ki si ne barvajo las pa so stare nad 30.
Kar se pa ličenja tiče pa vsekakor mora biti malce naličena. Logično, da ne za na bazen. Če gre pa na zmenek, v službo, v kino ali kaj takega pa se mora okusno naličiti. Ja pa obrvi seveda morajo biti tudi urejene, populjene, da ni tisti širok pas gostih obrvi. To mi je tudi nagnusno.
Logično pa je, da se mora tudi depilirat. Ni hujšega kot kosmate ženske noge. K sreči je imela kavbojke, da ni bilo treba gledat kocin na njenih nogah.

Ampak zlatolaska pa je po mojem huda bejba. Ziher se kar tare moških okrog nje.

Evo zagovarjam, da je depilirana in populjena ja. Pa pobarvana, če so sivi lasje. Mejkupa pa ne zagovarjam. Ravno ene par žensk je mislilo, da me bodo še bolj očarale, če bodo prišle kot porcelanasta lutka, so se mi pa zagravžale. Bruh, pa zakwa bi žrl šminko iz njenih ustnic. Jaz imam rad naravno lepe, čudovita kožica, ponavadi imajo to take, k pazijo naste, se nikoli niso mazale/drogirale in pa ki ne kadijo. Pa morda kakšen diskreten parfum, tak high-end, Dolče in Kafana pa to ;D Ne maram pa dolgih pobarvanih nohtov, šminke, mejkupa, ništa…

Edin sivih las ne prenesem, kosmatih nog. Za kosmato pizdico bi se še lohk pogajal, sam kosmate definitivno neb lizal. Mora pa biti FIT, da je lepa ko je NAGA. Ne tist, da ji samo (drage) obleke vse skup držijo, pol se pa razlezel k vzhajano testo.

In to naj bi bil tip, ki druge obsoja koliko časa vržejo stran za klofanje gumbkov na forumih. Patetičen si.

Se strinjam. Pa ne samo zaradi navedenega razloga.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close