Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ranjena ženstvenost (očetovski kompleks)

Ranjena ženstvenost (očetovski kompleks)

Saj tebi je pa to ja poznano. :)[/quote]
Ja ene parkrat sm to napisu (zdej se mi ne da več), ko se je našlo par posebnih primerkov, ki so me opisali, kot brezposelnega maminega sinkota brez keša s trgovsko šolo alkoholika vampastega debelga prasca itd. Tud ti si že požru par porcij kvalitetnih in to opravičeno. Če misliš ti mene klicat za razvajenčka, nezreleža, potem ti jaz lahko opravičeno napišem “škrbonja”, “no lifer”, “beta feg”, “beli vitez”.

Sami izzivate, men ni treba tega dreka pisat, v reali nisem niti približek tega. Verjetno, ker se v reali tud noben ne upa tkole spravt name, pa drezat, se norčevat iz neznancev, ker ve, da obstaja velka šansa, da pristane na tleh s klasičnim knock-outom. Tebe Marko smo že ne vem kokrat povabil na pijačo, pa nisi upu pridt. Enako velja za Matjažkota, Oneta, vsi ste stisnli prpo. Dejmo si nalit čistega vina, pa si priznat, da ste ene par pacientov tu gor lahko pogumni samo na netu. Ti mislim, da si že priznal, druga dva sta pa kao preveč zrela za te igrice. Ne pa za pljuvanje na forumu, tu pa smo opravičeno vsi 5 let stari. Makes sense.

Pa da ne boš spet odpisu na tvoj klasičen debilen način, kako vse o sebi že tako sami povemo. To ni nobeno opravičilo. Jst sem tud iz tvojih komentarjev razbral kakšen odnos gojiš do žensk in te lahko samo prek tega označim za beta fega. Pa ti vseen ne bi tega napisu, če ne bi ti prvi začel z žalitvami. Pogumen si, ker si skrit za računalnikom, tko pred mano veš, da bi isku zobe po tleh. To je vse.

AnaBanana, si ga kar zadela.
Drugače pa meni se matjžko kar smili. Kako ubog mora biti, da mora na takle način prosjačiti za pozornost žensk?
Kako mu mora biti hudo, da mora odpirati teme o konkretnih ženskah, da se sploh kdo zmeni zanj.
Za njim pa stoji še ena četica nezadovljnih, vedno zavrnjenih tipčkov, ki so se mu pridružili pri mrzenju žensk.
Matjažko je en čas lepil fotke golih žensk sem gor na MON. Potem so mu to zabavo prepovedali. Zdaj se hvali s tem kako se dopisuje z mladimi, nedolžnimi Arabkami (vemo do kdaj so one samske in nedolžne, tako, da je jasno kakšna starost deklet ga privlači).
Pa na mladinskem forumu deli nasvete najstnicam (v stilu, da naj ostanejo čim dalj časa nedolžne, ker je to edino pravilno zanj).
Ker mu pa vsi ti stiki z ženskami vseeno ni dovolj pa odpira teme o konkretnih ženskah, da je vendarle le opažen.

Ja, sem se dobila že z nekaj moškimi z MONa. Ampak samo z normalnimi, ok moškimi.

No tega pa res ne vem. A sem to kdaj sam povedal oziroma si razbral iz mojih komentarjev ali to samo na podlagi tvoje jeze ugotavljaš? Ker ne pozabi, da si rekel, da si v živo drugačen, torej prijazen dečko. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tud prijazni dečkoti niso vedno prijazni.

Vsaj pri meni je matjazko tako zelo fulat, da bolj skoraj ze ne bi mogel. Toliko… da ga ne bi kdo prevec resno vzel. V to, kaj vse je z njim narobe, se ne bom spuscal. Skoda casa…

kaj je, frutkić, a ti je spet proteza izpadla?

Matjažko, takole se ocenjujejo kravice, ki jih nameravaš kupiti na kakšnem podeželskem sejmu, ne pa ženskice.
Jejej Matjažko ti si pa res en kavbojc :)) A ni zanimivo, men ste pa vsi tolk simpatični. Vsak po svoje je zanimiv.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Zdi se mi, da si peder:)

a te je tvoj buzi spet do krvi anal_iziral ☺

kaj je, frutkić, a ti je spet proteza izpadla?[/quote]
pa še slep je revež, da mu mora drugi pomagati

Ironija, ker prav on tako rad na dan privlece taksno repliko. 😀

kaj je, frutkić, a ti je spet proteza izpadla?[/quote]
pa še slep je revež, da mu mora drugi pomagati[/quote]

to mu tudi bog ne more 😉

Ful mi je smešen k tko napiše neki o men, pol pa hod špegat, pa čaka 2 uri, če bo kej, lol. Ko ti jebe mater pička retardirana 🙂

Ana, ne smemo za vsako malenkost odreagirati kot gospodična na zrnu grahka, preobčutljivo, sploh za kritike. 😉
Ker so gospodične, ki sem jih izpostavil, bolj rubustni tip žensk, si lahko brez skrbi za njih, da bi jih (čustveno) prizadel, saj same niso ravno zgled ženske galantnosti, prizanesljivosti in nežnosti, ampak so ravno izstopajoče po zadirčnem in napadalnem ‘moškem obnašanju’, oropane ženstvenosti, ki praviloma moške odvrača.

Bolj mi je pomembno kaj predstavljajo, kako se obnašajo, razmišljajo, kakor kdo so dejansko te osebe, ki se skrivajo za vzdevki. Poudarek je na lastnostih, ki jih imajo ženske, katerih je ogrožena lastna ženstvenost, in jih označujemo kot furije, možače…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne razumem teh žensk, naredim potanko psihološko osebno analizo, pa se bunijo in niso zadovoljne. Moral bi izpustiti pol teksta in dopisati, naj me kontaktirajo zasebno in sem jim za 50 € na voljo, če želijo več izvedeti o sebi. 😀

Margo, ne poslušajo me, ker imam samo eno majhno kozmetično napako, sem namreč moški. Hudimano.
Ti s tem nimaš težav, z moškimi namreč, a ne ? Imaš moža in družino, ki te prizemljuje, da te ženska lahkotnost merkurijevskega duha ne ponese v vesolje med konstalacije moških zvezd. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Margot ima, kaj vse pa tebi manjka, da se takole spotikaš ob te forumske ženske?

Četudi bi bile takšne kot jih opisuješ, kaj to tebi mar?
Drugače pa…. v odnosih zorimo. Matjazko kako lahko ženska kaj dobi od tebe, če si tako napadalen, obtožujoč?

Ne smem povedat katera je bila. Je pa taka, da je s palico ne bi tikal. Pričakuješ ženstveno urejeno žensko, dobiš zalito , zašpehano, zanemarjeno gmoto.[/quote]

DEDUCTIVE LOGIC:

Omenjene so bile: Lepolaska, Skela in Goldfish, Multinik DebelaStarunklja/Ronka

Skela je sicer STVOR po karakterju, odkar se je namignilo da je bila zlorabljena v otroštvu je pobegnial iz foruma.
Samo na videz mislim, da je kar fukabilna. Tako da ona ni bla. Lepolaska je itak kurba po karakterju IN videzu.
Za tole debelo starunkljo/ronko se še najbolje zdi, samo ne vem če se ta skrita pehta sploh s kom dobi v živo, ker pehte so rade same, v vas so prišle šele ko so dobile internet, pa še to samo virtualno. Bi bila po opisu najbolj primerna, vendar za njo že itak vsi vejo, tako da neb blo nič posebnega, če bi še ti to napisal/potrdil.

Potem antilopo ne poznam.

Tko da bi rekel, da je bil šok lahko samo pri GOLDFISH, za njo sem tudi prepričan, da je debela.[/quote]

Lahko ti povem, da niti približno niso take.

Riba je debela, ne laži. Vsaj to drži kot pribito.

Matjazko, bo treba terapijo zamenjat.Tale, ki jo imas zdaj, ti nic ne koristi.

Matjazko je car.

Jemljem nazaj, saj nobenga v živo ne poznam… Ajd

Vse kar daješ od sebe, je pokroviteljstvo. Pričakuješ pa normalne replike?

Zdaj bi vam lahko že potegnilo, zakaj nimate normalnih sogovornikov na tem forumu.

….a to mate predizbor za parkelne in hudiča?
družite se skoraj vsak dan,pa se tolko jebete da se potem še sanjate…..

Uauuu kolk pozornosti ste mi namenili skozi dan. A zato se mi je kolcalo:))). Zanimivo mi je, kako se nekateri trudijo in želijo vse nadoknaditi, preden pride Božiček:). Meni je vseeno, tako kot za lanski sneg.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close