Ranjena ženstvenost (očetovski kompleks)
Ana a si ti še tukaj, a veza še laufa?
A ste mal offtopic, za kritiziranje avtorja je že druga tema
http://med.over.net/forum5/read.php?124,10538554
ampak res tisti pregovor velja: svašta pička rodi… :))) bi rada spoznala vaše matere, da bi vedela kaj lahko povrže tak stvor, ki modruje, kako bo imel žensko, ki jo bo lahko on, kot glava družine, vodil in usmerjal, medtem ko ne zna niti sam sebi riti obrisat 🙂 punce to zavohajo iz letala in se vas izogibajo kot vampir česna, vi pa iz tega izpeljete, da je “v nevarnosti njihova ženstvenost” oz. je prava ženska samo tista, ki prepoznava vaše namišljene kvalitete :))))) edina stvar, ki je tle v nevarnosti, je vaš prenapihnjen imidž in zgrešene ideje o lastni večvrednosti ter nadpovprečni inteligenci, kar je tudi razlog za to da ste samski vsi tisti, ki niste našli kakšne zadrte versko usekane, ki ve, da ji je mesto za šporhertom: ob ženskah se začnete počutit tisto, kar ste v resnici: nesposobni, neseksi, nezaželjeni in neverjetno zabiti.
Lepolaska a te dans tvoj stari ata še ni s kurcom našeškal po nagi riti? Oziroma ali danes še nisi kurca probala njegova kurca čepe iz tal pobrat/dvignit?:)
Res da ima dolgega, ampak tolk vseeno ne, da bi bil do tal :))))
Sicer mu pa ne smeš bit fouš, baje sem z njim itak samo zaradi denarja, on je pa naskrivaj v pufih :))))))))))
Morda sem se narobe izrazil. On leži na hrbtu, ti pa probaš s počepi njegovega kurca pobrat, a ni dobra igra?:)
se vidi, da si še nedolžen in ne veš kako to gre
🙂
ful zabavno, kako tipe boli, da nekdo 15 let starejši od njih:
1. poriva redno 3…5x/teden
2. poriva žensko, nad katero se lahko samooklicani moški v najboljših letih le slinite in ga ob večerih na suho drgnete :)))
Lepolaska, a si ti res tako motena ali se samo delaš?
Prav prisrčen nasvet ti človek da, pa mu v zobe mečeš kar hočeš slišat…
Koga boli kurac zate sploh? To si ti nekaj domišljaš. Še pokazala se nisi, edino kar vemo je, da si čez 30, čeprav domnevno zgledaš 20 kajne, seveda to vsakemu verjameš in si takoj mokra:)
Pa stalno vsiljuješ/provociraš, da bi slišala kaj negativnega, še v tako dobrosrčnem stavku najdeš svoje standardne litanije kako so tebi oz tvojemu atu vsi fovš, kako si videti 20let mlajša, kako so ti fovš neodvisnosti, pa plače pa ne vem kaj vse.
Glej realno ti povem enkrat za vselej. Koga misliš da briga kaj ženska nad 30 sploh dela, misli? Kakšn “ciljni trg” misliš da maš? Seveda ti ne ločiš med fukom pa vezo. Pofukal bi te marsikdo tudi mlajši od tebe, to ni dvoma, samo ti to enačiš z vezo/poroko. Ti si dobra samo za jajca spraznit. Za vezo bi te pa imeli, pa še ti z ločenim bivanjem, samo stari ateki kot ga imaš, za njih si pa tombola. Za 45letne očete:) Pol pa folk misli, da so 15letnice križ. Ni hujšega kot stara koklja, k se vsak dan prepričuje, da je ranga srednješolk, poleg tega pa še oh in sploh izobražena, razgledana, nedovisna. Zgleda si iz revne družine oz. si še ravnoakr prodajala čevlje preko študenta, da ti je sedaj ta začasan plača stopila tako v glavo, pa sama si rekla, da niti 2k neto ne doseže. Pa ti veš kok je to sploh v tej ligi k se ti siliš blefirat, da si notri? Pahor se ni šalil, k je reku da se 3k neto ne da preživeti v meseca v teh “krogih”. Pa kdorkoli dela za plačo je suženj, v sloveniji dobrih plač ni, vsaj dolgoročno ne. A ti to ni jasno? Se prav si že kle falila. Sploh veš kok stvari stanejo. Ta tvoja plača ti omogoča le repenčenje na enem ubogemu forumu kjer si dvigaš samozavest. Da bi bila res del smetane bi te bilo sram povedat, da za plačo delaš, kaj šele za tako kot delaš. Kot drugo si stara čez 30let, to nobenga ne zanima, ti si seveda razlagaš, da se bojijo izobraženih/sposobnih žensk. Kakorkoli. Dobra si točno za tega k ga maš, pa še ta te ima samo na posojo, ker tudi ta mehkužec ima rad svoj mir:D Malo se zresni no. Bi ti priznal marsikaj, samo daj no se malo zamisli kje si dejansko. Če se primerjaš s trgovkami si res na boljšem morda ja, čeprav si samska, brez otrok, poganjaš le na kurc-adrenalin, zbadanja, opravljanja, zabijanja. Drugače sploh ne znaš čutiti življenja.
Ja auč, kako si mi stopila na kurac, kajne. Če neb odpisal pa tudi. Win-win za bedaka:) V norišnici so vsi normalni, ostal svet je nor. Jemlji to kot novoletno darilo tebi in ostalim.
[img]http://shrani.si/f/K/hA/23NzTt4M/1448899223735lolz.jpg[/img]
HAHA 3-5x, kera asica, jaz ko sem mel gospodično sem porival po 3x na dan….. ne pa na teden….. a nimaš več energije al kak? Al decu ne stoji? Jaki libido.
Evo mislim, da čimbolj objektivna analiza Lepolaske:
Prednosti: prijeten videz (čeprav ji na čelu piše), fit. Pove kar ji paše, čeprav ima kar veliko slepo pego, ampak vsaj izdavi jo, ne tišči notri, tako se lahko vsaj začne diagnoza:)
Slabosti: stalno čuti potrebo po dokazovanju, merjenju. Živi v prepričanju, da so ji vsi fovš, da je prepametna, presposobna, zato se jo marsikateri tip raje izogne. Da je del (najmanj) SLO elite. Prepričana, da bi jo marsikater, če ne vsak, sposoben manager/direktor rad nabrisal oženil in oplodil, vendar se ona le igra. Če kdo tem čarom ne podleže je pa sigurno peder ali pa se boji pametnih, sposobnih in nedovisnih žensk.
Realno je pa tako, da je pač iz (neznanega – to vi razčistite) izbrala samsko življenje. Namesto, da se ukvarja z vezo/možem/otroci je svoje prioritete razvrstila v skrb za telo/kariero. In to je to. Vsak si sam izbere kako bi rad živel, večinoma. Ni pa potrebno zato zabijat/prezirat ženske, k so raje izbrale materinstvo, poroko, podporo možu, otrokom…
Ma no sej ni da bi začel sploh:) Naj sam to povem, da fovšijo največkrat privlečejo debato najbol fovšljivi ljudje.
In tukaj je ona šampijonka. Povsod vidi fovšijo, tako da je zelo verjetno, da je ena najbol zavistnih prasic, k preko svojih kompenzacij išče svojo vrednost oz. celo zakaj je boljša kot ostale ženske in moški. Če ji kdo oporeka je spet fovš:) Boj z njo je sififovo delo. Ona pozna primitivne argumente. Kurac v riti.
HAHA 3-5x, kera asica, jaz ko sem mel gospodično sem porival po 3x na dan….. ne pa na teden….. a nimaš več energije al kak? Al decu ne stoji? Jaki libido.[/quote]
Ma sej ne veš kje začeti sploh:) Dej preber iz kerga posta je to privlekla ven:) Najhuje je, da kar sama vidi nekaj kar naj bi ji blo fovš. Če ji napišeš, da je lep dan, bo rekal da si ji sigurno fovš ker jo je tip pofukal na havbi 3x, pa da zato vreme omenjaš, da maš izgovor, da ne fukaš, al pa kaj takega. KAr neki v glavnem.
No še bolj smešno pa je, k nam potem vrže česa smo ji fovš domnevno. In navede nekaj kar je spet kar nekaj. Evo v tem primeru, to da jo tip 3x na TEDEN pofuka, haha! Ne morš verjet. Se vid da ni zdravljena, pa preveč svobodna/samska, si je ustvarila čist svoj svet, noben je ni zbrihtal, za kar je ali sama poskrbela oz. pazi, ostala “neodvisna” ali pa so se je pravi tipi raje izognili. Če hočejo tovrstno žensko jo rajo plačajo namreč.
Baje razsaja en virus (bajsitis) k si skos debel, nobena dieta ne pomaga. Tud če nič ne ješ ne izgubiš teže. Neverjetno.
Moral bi ga izvažat tam kjer majo probleme s premajhno težo:)
Baje razsaja en virus (bajsitis) k si skos debel, nobena dieta ne pomaga. Tud če nič ne ješ ne izgubiš teže. Neverjetno.
Moral bi ga izvažat tam kjer majo probleme s premajhno težo:)[/quote]
A to si ti…pa bi kuj povedal. Obriši si maščobo okoli ust. Svoj kompleks debelosti želiš projecirati name. Kaj misliš, da boš s tem zgubil 20 kg? Mn žri.
HAHA 3-5x, kera asica, jaz ko sem mel gospodično sem porival po 3x na dan….. ne pa na teden….. a nimaš več energije al kak? Al decu ne stoji? Jaki libido.[/quote]
Ja pazi to, let me get this straight.
Ženska nad 30 (zgleda 20 baje:) se hvali, pravi da smo ji fovš sledeče:
Fuka jo 15let starejši tip od nas. Res je dobre ulov dobila. Se prav glede na to da smo mi okoli 30… Ona pa zgleda 20… Zgledata vsaj 20let narazen. Po moje vsi stran gledajo od fovšije ko ju vidijo.
Fuka jo 3x na TEDEN. Res ma nenasitnega kurca, a ma čas sploh vmes mal vode popit.
Slinimo in drkamo ga na 30+ ženske, takoj ko nam pride bi pa takoj podpisali poročno pogodbo:)
To je PUMP and DUMP baba največ. Dejansko si svojo vrednost določa preko tega kok tipov bi jo pofukal. Pa tako moško se dela a še ni dojela razlike med fukom in vezo:)
Moral bi ga izvažat tam kjer majo probleme s premajhno težo:)[/quote]
A to si ti…pa bi kuj povedal. Obriši si maščobo okoli ust. Svoj kompleks debelosti želiš projecirati name. Kaj misliš, da boš s tem zgubil 20 kg? Mn žri.[/quote]
A to je vsa formula, kaj pa gibanje, geni, stres:)? Zakaj se je pa ne držiš potem?
Salo, dons se mi ne da odkrivati tvojih globin zanikrnosti. Se boš moral sam spopasti s tem. Kdaj drugič, a prou? Do takrat pa ne hodi na kolo:)))). Fak…fat.
Ja vem da si, to je celemu forumu že jasno.
Kaj imaš fetiš na debele? Te to rajca? Si me zdaj predstavljaš? Žal te moram razočarati. Nisem kot p.rasica, s katerimi imaš običajno opravka. Z mano ni dobr češenj zobati:). Zapomni si to.
Vem. K kombajn enkrat zalaufa ni dobro biti blizu. Dost maš futra, pejt se v hladilnik raje malo potolažit, saj boš jutri na steperju naredila nekaj zase, pa bo pregreha pozabljena. Ajde bajsa dost je blo pozornosti za tvojo rit.
Jst sklepam, da je Lepolaska zavistna vsem ženskam, k so si našle skrbne može, k jih imajo radi, imajo z njim otroke. Morda sta dogovorjena, dvostranski dogovor, ki obema zelo ustreza, da bo ženska doma, skrbela za otročke.
Njej se pa zamegli ko to vidi, saj je prepričana, da jo je ubogo revo privezal za štedilnik doma, jo ima zaprto kot kravo v štali, ona pa nima izhoda, saj ima on čez vse finance. Potem se ona počuti kot supermanka, ker sama služi denar, plačo, pa stalno je obremenjena kako izgleda, saj to ej vse kar ima. K odpre gobec je huj, kot da bi se kregal s pijanci v bifeju, k se morajo stalno dokazovat, pametni so o vsem, povsod so kralji, poštudirali so sistem etc…
Stalno eno in isto goni, tako da sklepam, da je jezna, ker mora ona delat za tisto usrano plačo od katere ji skoraj nič ne ostane, sploh po vseh apetitih s katerimi polni praznino, ki je vedno širša.
Ubogi skret, postarana srednješolska kraljica, ostala v časih hale tivoli, medem ko so se prenakatere vrstnice srečno vezale, imajo otročke, drug svet in ne tekmujejo več v srednješolskih stvareh kok telefonskih je dobila od tipov. Kok tipov bi jo radi pofukal, zamenjal…
V glavnem, zavistna, obsesivnokompulzična postarana tetka, k se ne more posloviti od srednje šole. ČE kje vidi srečo v partnerstvu si jo po svoje razloži, čeprav na dnu ve, da je obtičala, to kar nam govori le sebe prepričuje. Aušus ženski 🙂 No za fuk je pa še dobra, še bolj zanimiva bo, ko si bo dala rodial ven pobrat, pol ko ne bo več najmanjše opcije, da bi ga obdržala, bo lahko sprejemala VAGONE potrebnih kurcov, kateri bodo z njo delali kremne pite brez bojazni zanositve s serijsko žensko oz. preživnino.
Kaj cocksuckerji nimate nič več? No mal sem vam futra razmetal, jst sm samo X faktor tukaj. Ostali so nekaj spermijev še izkašljaji v temo, da imate gradio za nadaljno razpravo. Lepo se imejte.
hahah, mater ste tipi patetični. mislite, da vas hoče vsaka poročit in imet z vami otroke – verjetno to iz podzavesti seka, ker veste da za drugega kot osemenjevanje niste dobri, pa še to pogojno :)))) ga ni tipa na tem svetu, ki bi mu uspelo mene poročit prej kot čez naslednja 4 leta. pri 30-ih vam še vedno ni potegnilo, da vsem ženskam NI največji življenjski dosežek razmnoževanje. glede na to, da to uspešno počnejo tudi amebe, alge, podgane… je jasno, da ne rabiš baš nekih sposobnosti. če nisi slučajno izjemno bebav, to je to.
matkič, glede na to da si imel zadnjo babo nekje v najstniških letih, kar pomeni, da si seksal s hitrostjo domačega kunca, pa še tisto si verjetno “3x/dan fukal” preko ekrana – en namig. probaj bit skupaj z (isto) žensko par let in vsa ta leta redno seksat, ob redni službi in ostalih obveznostih. na internetu imajo seveda vsi 22cm tiča in z ženo porivajo kar naprej. v praksi večina folka v resnih zvezah, starejših od par let pri 30+ seksajo 1 do 2x na mesec. kolegice jamrajo da je po par mesecev suša – ker se možu ne da :)))) istega tipa sem slišala kolegom razlagat, kako pri 35ih še vedno špricne 3x zapored in je njegova žena vedno zadovoljna :)))) približno tako, kot vi sami sebe prepričujete, kako ste fejst, v resnici pa hipnotizirate tisti svoj razkuhan špaget v hlačah. zato tudi nimate ženske: ne da se vam seksat (kar tudi večkrat sami poveste) in ste nesposobni žensko sploh zadovoljit.
ali naj ženska upošteva “dobrohotne nasvete” 30-letnih impotentnežev, ki že 10 let niso seksali, torej ni vprašanje :)))))
Ne ravno ti ne razumeš in si patetična, da te tipi za kaj več kot za fuk nočejo. Ti pa to razumeš kot da si vroča roba. Ne veš kaj tipi vse porivajo sploh. In pol naj bi se branili radodajke k ima vsaj obris videza, čeprav je med ušesi slama. Ne razumeš, da za fuk imajo tipi druge kriterije, sploh pri takih radodajkah, kot si. Aja še 4leta boš počakala, potem boš pa le odprla svoj zalivček za trajnejše gnezdenje, uspešni direktorji se bodo stepli takrat, da bodo mogli za njimi spuljene lase in izbite zobe pometat:) Priporočam, da obvestič policijo, da preprečijo izgrede. Ni boljšega kot 35-40letna bivša radodajka. Želje vsakega pravega alfa samca. Žene bodo kar fuknili čez balkon, ko boš ti objavla, da si frej. Tisti samski pa bodo postali pristaši poroke:) Patetična si, ko se hvališ kok tipov bi te pofukal, pa kako ga drkajo. Kaj ma to veze? Patetičarka ena. S tabo noben noče imeti opravka. Tvoje kolegice so samo ranjena dekleta z zverinsko mamo, na katero spominjaš. Moški pa se na tebi le spraznejo oz. te imajo za mamo, kot ta tvoj gospod. Z njem poroko kar pozabi, ker te bo takrat steral v kurac al pa mu bo že dol padel do takrat, že sedaj komaj zbere za tri šuse na teden. Takih žensk je dost, na konc jih fukajo kakšni periteks vozniki, za njih so tudi stare stružnice dobre:)
Forum je zaprt za komentiranje.