Ranjena ženstvenost (očetovski kompleks)
Če Matkič ne seksa, potem je to 0 x 3 x 52 = 0. :))[/quote]
Glej, če seksam 3x na teden, to pomeni da seksam za 3x več na teden kot on. Štekaš? Kaj vam je treba res vsako stvar čisto podrobno in v detajle opisat, da razumete.[/quote]
Ni čist tak. Če on ne seksa, potem on ne seksa, ti pa seksaš 3x. In ne trikrat več. 🙂 Če imaš nič jabolk in jih trikrat toliko daš prijatelju, kolijo jih ima? :))
Ful si zabaven, k si tak bumbar :)))
Zabavajmo se med branjem Markota. Hihehehehihihehehehehehahaha
Kako je smešen ta klovn 🙂
Glej, če seksam 3x na teden, to pomeni da seksam za 3x več na teden kot on. Štekaš? Kaj vam je treba res vsako stvar čisto podrobno in v detajle opisat, da razumete.[/quote]
Ni čist tak. Če on ne seksa, potem on ne seksa, ti pa seksaš 3x. In ne trikrat več. 🙂 Če imaš nič jabolk in jih trikrat toliko daš prijatelju, kolijo jih ima? :))[/quote]
Preberi moj citat še enkrat in bodi pozoren na poboldano besedo:
Glej, če seksam 3x na teden, to pomeni da seksam za 3x več na teden kot on. Štekaš? Kaj vam je treba res vsako stvar čisto podrobno in v detajle opisat, da razumete.
Imam faks, FDV 1.stopnja, 2.stopnja pa ekonomija.
Is this real life ?
Misliš, da si vsaka ženska želi biti mati?
Daleč od tega. Žal pa ene vseeno postanejo matere, ker ne uporabljajo zaščite, ker tako hoče okolica in potem so jim otroci v breme in se obnašajo kot tista, ki si jo opisal.[/quote]
Itak, da si vsaka ženska želi otrok imet. Saj si jih tudi moški želijo. TUdi tale nekulturni, zato mu je pa tako pomebno to glede ljubeče matere. On si sploh ne predstavlja, da kdo ne želi imet otrok. Pameten dec.
Normalna ženska si seveda želi otrok. KOt si vsak moški želi, da se njegovi geni, priimek širijo naprej.
Misliš, da si vsaka ženska želi biti mati?
Daleč od tega. Žal pa ene vseeno postanejo matere, ker ne uporabljajo zaščite, ker tako hoče okolica in potem so jim otroci v breme in se obnašajo kot tista, ki si jo opisal.[/quote]
Itak, da si vsaka ženska želi otrok imet. Saj si jih tudi moški želijo. TUdi tale nekulturni, zato mu je pa tako pomebno to glede ljubeče matere. On si sploh ne predstavlja, da kdo ne želi imet otrok. Pameten dec.
Normalna ženska si seveda želi otrok. KOt si vsak moški želi, da se njegovi geni, priimek širijo naprej.[/quote]
Kako lepo si se potolažu, iiii 🙂
Tako ja, najprej duševna hrana…. :))
Kaj pa, če bi združila prijetno s koristnim in bi izbrala tak položaj, da bi lahko govejo župco z rezanci srebala poleg?
Glih tako, da ne omagaš vmes…. 😉
Ni čist tak. Če on ne seksa, potem on ne seksa, ti pa seksaš 3x. In ne trikrat več. 🙂 Če imaš nič jabolk in jih trikrat toliko daš prijatelju, kolijo jih ima? :))[/quote]
Preberi moj citat še enkrat in bodi pozoren na poboldano besedo:
Razumem. Ti seksaš 3x na teden. Matkič, kaj pa ti? :))
Resnica je taka: večina poročenih parov ne seksa niti 3x na mesec. Eni so veseli,če seksajo 3x na leto. Tisto, kar je pa več kot 1x na teden je pa že zelo redek pojav.
Kaj pa, če bi združila prijetno s koristnim in bi izbrala tak položaj, da bi lahko govejo župco z rezanci srebala poleg?
Glih tako, da ne omagaš vmes…. ;)[/quote]
Ah kje, da se še opečem ali pa polijem, pol bo šele kej dela s tisto juh’co.
Najprej seks, pol pa juhca! Pult mora bit poln ljubezni. Tko al pa drgač 🙂
Poglejte si anketo tam na desni strani tega čveka. Glede števila orgazma in potem rezultate.
Tudi, če upoštevamo, da so se eni zlagali o številu orgazmov in jih ne doživijo toliko kot so napisali. Je stanje ubogo.
Pa verjetno glasuje mlajša populacija. Kaj bi šele bilo, če bi starejši glasovali.
Razen, če gre za dolgočasen brez orgazmov. Ampak tako zanič loverji pa niste, da bi nepotešili partnerko?
Aja, pa število orgazmov je logično višje kot seksanje, ker tu je šteto tudi masturbiranje.
http://www.zurnal24.si/kako-lazje-sprejeti-samega-sebe-clanek-173916
Ko boste dosegli točko, ko boste lahko rekli, da se sprejemate, se bo marsikaj spremenilo. Spremenil se bo vaš pogled na svet, postali boste bolj tolerantni do drugih in lažje boste sprejemali kritike na vaš račun. Opazke vas ne bodo prizadele, saj boste globoko v sebi vedeli, da se imate vi radi.
Mnogi so veseli, če sploh ne rabijo. :))
Prosim lepo. Ne hodi ven s takšno statistiko! Potem napiši vsaj obdobja, v katerih se po tvoje to dogaja.
Midva sva med 45 in 50 in seksava vsak dan.
Glih tako, da ne omagaš vmes…. ;)[/quote]
Ah kje, da se še opečem ali pa polijem, pol bo šele kej dela s tisto juh’co.
Najprej seks, pol pa juhca! Pult mora bit poln ljubezni. Tko al pa drgač :)[/quote]
:)))
Vidim, da si ti čist taprava kuharca in se znajdeš v kuhinji kot riba v vodi… :)))
Normalne replike, da pričakujem na MŽ čveku!? 🙂
Neohlapnost s smrtno resnostjo in hitro užaljenostjo je zelo slaba lastnost, če želiš sodelovati na tem forumu, ki ni moderiran. Tako da kar briši pričakovanja. Če poznaš ljudi, so ti njihovi odzivi jasni, tako da ne smeš imeti pričakovanj. 😉
Jaz samo opazujem in študiram, kar me zanima, potem pa svoje izsledke napišem.
Seveda malo za zabavo in malo za res – izbira je na strani posameznika.[/quote]
Pa tebe je res ena sama modrost.
Hvala, ker si me spomnil, zakaj so moji obiski tukaj zreducirani na bolniške. :)[/quote]
Želim čim hitrejše okrevanje ob prebiranju mojih postov, ne vem, če zdravijo bolezni, vem pa, da navdihujejo z modrostjo. 😉
Ana, saj ga potem menjaš, na vsake 3 mesece. Ali je na pol leta pri tebi? 🙂
Sicer pa je tudi tu precej ustrežljivih moških, pripravljenih pomagati ženskam iz vsakršnih zagat in stisk, tudi v statistične namene jih lahko uporabiš za višanje tedenskih kvot. 😉
Matjažko, si se pa lotil teh žensk profesionalno…, kot veliki mojster, da jih ojačaš tam, kjer so šibke, da jih učvrstiš tam, kjer so mehke… falil si pa bistvo tapravga dedca… ni ti ratalo, da jih navlažiš, tam kjer so suhe. :-))
[b]Funny Martial Arts By Mr.Bean[/b]
Sicer pa še psihoanaliza in nasvet iz domačih logov in rešitev vseh teh ojdipovih, očetovskih, partnerskih, samskih in boh si ga vedi katerih vse kompleksov:
[b]Adi Smolar (Se pocasi dalec pride) – Ce te ena noce, te pa druga hoce[/b]
Si povedal vse s tem, ekonomija in FDV, idealna kombinacija, za magistra Zavoda za Nezaposlovanje…
Čestitke, višek inteligence v RS si! Pa še seksaš! in to s plišastimi igračkami!
…je izjavil luzer, ki ga v nobeni firmi ne gledajo več kot par mesecev, ker je nesposobnež in lenuh, tako da par mesecev na leto dela za minimalca, ostalo pa je brezposelen :))) ampak važno, da ima “boljšo” višjo šolo (čemur sam pravi faks) in je najbolj inteligenten od vseh :))))))
Razširitev oz. nadaljevanje teme Negativni Animus: http://med.over.net/forum5/read.php?124,10757835
🙂
Nakladate malo o tem seksu, ali pa ste res sami čudaki. Jaz sem samozadovoljujem enkrat na teden. Meni to zadostuje.
Te bejbe morajo biti pa hudo dobre, da ga naprej odpirate teme o njih in o njih pišete?
Za dobrim konjem se vedno kadi.
Je katera za spoznat? Da kak kontakt?
Forum je zaprt za komentiranje.