Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ranjena ženstvenost (očetovski kompleks)

Ranjena ženstvenost (očetovski kompleks)

Ma ja zveza propade. Zdaj si pa predsavljaj, Joža vozi viličarja, Marta dela na blagajni v Lidlu, živita v flatu, ki ga je ona erbala po babici. Marta se zerdi za 20 kil, Joža za 35, seksa se več nobenemu ne, mogoče seksata 3-krat na mesec, a se bosta za to šla ločevat, e ne bosta, ker jima je življenje skupaj ceneje, kot da gresta narazen. 90% slovenskih vez je takih, zdaj samo še rečite, da slovenski poročenci po 20 letih zakona vrhunsko seksajo hahahaha…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider tako je. Test ljubezni, če ima dec jajca, je ta, da ženski podari zajetno premoženje med vezo, najbolje v gotovini, ker je težje izsledljiva/reverzibilna. Pa da potem vidimo koliko srečnih parov bo ostalo skupaj. Dost se jih loči naklučno v trenutku, ko denar pride v vezo, pa potem pravijo, da ju je denar zjebal. Da bi imele ženske svoje stanovanje, na njeno ime, pa recimo rente vsaj 500EUR/mesec.. da vidimo kok bi jih ostalo zvestih. Enako velja za tipe. Ne moreš sploh razpravljati o zvestobi, če ta drug nima neke realne izbire/alternative.

Te mora fejst bolet, ko drkaš na mlade pičke, v reali pa še take na sliki ne moreš dobit, ane?

Jebote ženska, vse vidiš preko bolečine/kompleksov/pomoči pa vsega negativnega. Ali ne moreš gledati to kot na pozitivno stvar. Da si enkrat že povemo kot je, pa morda kdo kaj zase najde. Primer so npr. DOJKE, k ste ženske nasedle, kako smo vsi tipi nori na ogromne joške in še tiste z lepimi ste si jih dale spacat. Sedaj se je to malo znormaliziralo. Plastični kirurgi prvotno delajo joške tistim, k nimajo nič oz. imajo povešene po porodu. Ste pa zaradi medijev nasedle in bile zakompleksane oz. se dale zmrcvarit, pa že takoj se vid kera ma umetne, to je grdo ko svinja.

In isto tukaj. Nasedate kako mora sodobna ženska biti neodvisna, pa da mora vlagat v to in ono, pa da je še čas, je še čas… se še ne mudi.. potem pa čez noč preko povratnih efektov trga, ugotovite, da ste že vse zamudile.

Isto je pri debelih. Mediji so krivi, k so začeli s temi “močnejša” pa ta bullshit. Pa sedaj pritiskajo na industrijo, da bi začele debele slikati za moške revije, pa gor in dol. Treba je biti jasen in glasen. Debelost je neprivlačna in zdravju škodljiva, pika, konec. ČE bi blo to jasno bi se malo bol podvizale, ne pa da raje iščete izgovor kako je fajn bit malo bol tolšča zaradi zaščite proti sevanju, no to zadnje praktičo edino drži;D

Borci resnice

Mene pa zanima kaj bi ene tukaj sploh rade zvedle? Moški tukaj so praktično še kar umirjeni. Ene ženske so pa zelo militantne, če kdo kaj bol resničnega napiše, čeprav morda malo bolj izpostavi kakšne dele:)

Kaj bi sploh rade od tega foruma?

Razumele kako moški RESNIČNO razmišljamo? Imate možnost.

Brale kako so stare, debele ipd.. super? Napačen forum.

Prvo rešite notranji konflik predno vstopate. Morda sem jaz edini narobe razumel, da je tole GLOVES OFF, TRUTH forum, kjer si brez bullshita povemo v faco kar si mislimo. Moram priznati, da Lepolaska vsaj pove kar misli, tudi če jo vsi skurcate/mo. Vsaj to ji je treba priznat, da pove kot misli. To je tista dodana vrednost, kot jo vidim jaz, da vidimo tiste skrite kotičke k jih v živo neb priznali. V živo se večina dela lepega, dokler si potem čez nekaj časa, sploh po zaljubljenosti, vse zmečeta v obraz in se razideta. In razlog je točno to, BULLSHIT že od začetka, en popusti prej en pa slej…

Mimogrede, današnji prispevki Spiderja, so popolnoma točni. Malo si jih preberite, vsaj sem pa tja kakšna ima še nekaj časa, da nastavi nov KURZ za nov KURC, drugače jo čaka to kar vidite tukaj… Tovrstne starunkle, k bi z dvocevko prestrelila vsakega, k si drzne kaj resničnega pvoedar, čeprav se derejo cel dan HOČE M RESNICO, HOČEM RESNICO… Pol pa ti bombo fukne.

Spider je ok, to vemo. Če ti to rečeš, še ne pomeni, da si tudi ti ok. Multinik, ki o vsem ve vse, a hkrati v resničnem življenju nima pojma o ničemur.

Multinicka za predsednika. Oddelčne skupnosti odprtega oddelka. Ker on pa ni militanten. Popravljam. Zaprtega.

Bajsa, kaj pa je tebe tako razhudilo, zabolelo, da si sedaj čisto pokoncu?

Pol pa si še kaj zapomni kar piše. Tukaj ti je rešitev, če je še mogoča… Beri dokler ne dojameš.

http://med.over.net/forum5/read.php?124,10763977,10766769#msg-10766769

Če bi dal glavo iz svoje riti, mogoče tvoj svet ne bi bil tako temačen in smrdeč. Edini, ki bi se o realnem življenju lahko kaj naučil si ti. Zveniš tako poln elana, kot da so te na zavodu že sedmič poslali na konec vrste. Tudi doktorat ti pri tem ne bo pomagal.

V pojasnilo, ker naoisanega zgoraj skoraj sigurno (spet) nisi razumel. Stubborn multinick smartass:
[img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ1xheVq7-YbLysF13UHvLtfhJOigIIOBpTg3ixNFiyFMJ2T2zani5mQ_Ppkw[/img]

Sveta marija, kaj je s to žensko. Ne hranite trola, poglejte kaj vse je ven prilezlo. Ponudiš piškot z listkom življenske modrosti, ti pa roko odgrizne do rame. Groza. Koliko negativizma, samo stran.

Hahahaha zdaj si me pa nasmejal. Odbrenči že, da ne boš še ob ostale dele, multibrenčač!

Tako čudovita tema pa res ne sme it v pozabo.
On, še zate sem pobrskala, da se ti ne bo treba truditi.

Meni je tako fenomenalno, da obstajajo ljudje, ki ves svoj čas namenijo temu, da me proučujejo in da pišejo o meni.
Kaka čast. Meni se zdi to naravnost neverjetno, da nekdo tako veliko časa porabi samo zato, da mene proučuje.

[sub][/sub]

Saj sem ti razložil, človek je prebral nekaj strokovne literature in sedaj svoje znanje preizkuša v praksi, ti se pa tako grobo upiraš in se mu posmehuješ. Ne smeš tega jemat tako osebno, če se želi nekdo mal pobahat, da nekaj ve… 😉

Pa meni je super, da on piše o meni. Zato sem tudi obudila to temo. Da se ve.

Temo na vrh.

In kje se zbirajo, kje bi lahko spoznal tako zensko iz uvodnega posta, staro med 20-30 let?

Sprasujem zato ker je danes nemogoce spoznati realno na tleh stojeco, normalno zensko, ki ve kaj so tezave in ima ravno zato marsikaj urejenega v svoji glavi.

To debelostarunkljo porufi. Ta bo tapravšnja zate.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close