Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Rast in nega las pri otrocih

Rast in nega las pri otrocih

Pozdravljeni. Imam 4-letno hčerko, ki je bila dolgočasa skorajda brez las. Še danes pri teh letih ji niso enakomerno zarasli. Lasje so tanki, konice razcepljene. Po uporabi otroškega Johnsonovega šampona še bolj. Sedaj sva prešli na uporabo šampona in balzama DOVE tistega z hidratantnim mlekom in je stanje konic malo boljše, so se nahranile -bi rekla jaz laično. Zadnjič sem ji dala na lase malo moje pene Keune in konice so spet boljše. Je že priporočljiva uporaba takih kozmetičnih sredstev in katere priporočate.
Sicer je punčka zdrava, prehranjujemo se precej zdravo, vem,da je pomemben vitamin A, cink.
Kaj lahko storim. Frizerji- ja , pri nas na deželi sicer niso cene navite, ampak imam občutek, da se nobeni ne da ubadati z takimi lasmi in se je na hitro rešijo in samo jamrajo, kako uboge lase ima.
Še to ali striženje na kratko oz. celo britje pri otrocih res naredi lase močnejše.
Iz vaših postov je res čutiti , da ste v poklicu z srcem. Hvala vam za odgovore in lep dan.
mama lucija

Lasje se venomer obnavljajo, odpadajo, rastejo…Tudi vaši hčerki se bodo sigurno popravili, samo z rednim striženjem š@!#$.Šampon ni kriv za razcepljene špice, prej dednost ali grobo česanje. Ampak pri tako majhnih otrocih so takšni lasje pogosti.Ni potrebe, da bi jo strigli na kratko, se bodo lasje že sami popravili. Narava naredi svoje, potrebno je potrpljenje in čim manj panike.Pa tudi ni treba na otroške lase še nič posebnega dajati, razen dober šampon, primerna hrana, pa bo.
lp alenka

New Report

Close