Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija RASTLINJAK

RASTLINJAK

Ni bil noben zenith, ampak Zenit, se nmi treba afnat, če nič ne veš, fotogrfirat se je z njim dalo, edino filme je rad trgal, ker nikakor niso mogli poštimat tistega transportnega mehanizma. Praktica pa je bil kar precej dražja od Zenita, tudi imela boljši sistem merjenja svetlobe, boljši zaklop, ….
[/quote]
Kaj je ti pizdun? A se babam ne da vec s tabo ukvarjst pa zdaj tu tezis? Dva zapisa sta bila tako zenith kot zenit zato ne palamudi ..filme je trgal tistim ki ga niso znali pravilno vlozit..enak problem kot gs majo babe s tabo..nd znas ga vlozit pa se jim strga a nje?

Doma smo imeli zenita,sam sem su kupil praktico bca electronic in nato se rabljenega canona ae1..potem pa me je minila foto strast..
[/quote]
A nisi imel Zenitha?😅…jaoooooo😅

Kaj je ti pizdun? A se babam ne da vec s tabo ukvarjst pa zdaj tu tezis? Dva zapisa sta bila tako zenith kot zenit zato ne palamudi ..filme je trgal tistim ki ga niso znali pravilno vlozit..enak problem kot gs majo babe s tabo..nd znas ga vlozit pa se jim strga a nje?
[/quote]
Seveda, Rusi so redno uporabljali ameriške popačenke v svojh besedah, tako kot ti danes, nisi vedel? Vsaki svoji znamki so dodali vsaj th na koncu.😅😅😅

Mavro – odpri novo temo “RASTLINJAK 2”

[/quote]
A je kdo rekel, da ima ribič (tist, ki ne more je, pa ribič)le malo pojma o fotičih? Ribič = prpoadli fotograf!

A je kdo rekel, da ima ribič (tist, ki ne more je, pa ribič)le malo pojma o fotičih? Ribič = prpoadli fotograf!
[/quote]

Jp, se razume, da imata samo vidva s CEzarjem Zenitha, drugače ga res ni bilo.😅 Bi bilo sicer možno, le da dvomim, da so kitjci delali ponaredke zenita, kot to počno za vse drugo in bi narobe naštancali ime, kar se jim večkrat zgodi. Sam pa navajaš aparate, ki so se dejansko takrat prodajali v merkatorju; yashica, praktica , zenit in misliš kako vrednost imaš doma, na ebayu jih imaš po 10, 15 evrov koliko hočeš.😅.

Jp, se razume, da imata samo vidva s CEzarjem Zenitha, drugače ga res ni bilo.😅 Bi bilo sicer možno, le da dvomim, da so kitjci delali ponaredke zenita, kot to počno za vse drugo in bi narobe naštancali ime, kar se jim večkrat zgodi. Sam pa navajaš aparate, ki so se dejansko takrat prodajali v merkatorju; yashica, praktica , zenit in misliš kako vrednost imaš doma, na ebayu jih imaš po 10, 15 evrov koliko hočeš.😅.
[/quote]
TTL-a že davno nimamveč, ampak ti tega nisi prebralo, ker si navadno drekalo!
Vrednosti, ki jih imam doma so vrednosti za mene, ne za butce tvojega tipa!

[/quote]

Bumbar, na zahodnem trgu ,kamor juga pac ni spadala so jih prodajalu pod imenom zenith…nekako tako kot v usa prodajajo acuro ali infiniti….jebali te kitajci…misli da ce so tw albanci bategnili v nisu so te zdaj se kitajci?…en snel kurs ti ne bi skodil

Bumbar, na zahodnem trgu ,kamor juga pac ni spadala so jih prodajalu pod imenom zenith…nekako tako kot v usa prodajajo acuro ali infiniti….jebali te kitajci…misli da ce so tw albanci bategnili v nisu so te zdaj se kitajci?…en snel kurs ti ne bi skodil
[/quote]
A seveda.😅😅😅😅

TTL-a že davno nimamveč, ampak ti tega nisi prebralo, ker si navadno drekalo!
Vrednosti, ki jih imam doma so vrednosti za mene, ne za butce tvojega tipa!
[/quote]
Itak in predvsem to, kar si napisal: “Furam fotiča, ki si ga reveži ne morete privoščiti!
“…in to napiše 70 let star dedc, ne 7 letni otrok, potem veš koliko je ura….jaoooooo😅😅😅

A seveda.😅😅😅😅
[/quote]

Seveda seveda…daj se enkrat opisi kako si s pusko nozem in rocno bombo ustavil vod albanskih komandosov ko so prodirali proti nisu…in vlogo poljske kuhinje zazganega pasulja in orikrivanja jna o uporabi kemicnega orozja …?

Itak in predvsem to, kar si napisal: “Furam fotiča, ki si ga reveži ne morete privoščiti!
“…in to napiše 70 let star dedc, ne 7 letni otrok, potem veš koliko je ura….jaoooooo😅😅😅
[/quote]

Tebi je ze zdavnaj odzvonilo…sam ves se ne…tok je ura bimbo

Tebi je ze zdavnaj odzvonilo…sam ves se ne…tok je ura bimbo
[/quote]
Pojdi enga ruknt, da se ne boš več sekiral, zakaj si tako zabit.😅

Pojdi enga ruknt, da se ne boš več sekiral, zakaj si tako zabit.😅
[/quote]

Sem glih tebe ruknil…sam tok kot je bivsa ruknila te niben ne more…pa se to te ni streznilo

Sem glih tebe ruknil…sam tok kot je bivsa ruknila te niben ne more…pa se to te ni streznilo
[/quote]

Dober si, se ti že zapleta.😅

Dober si, se ti že zapleta.😅
[/quote]
A bejz no in glih ti se najdes da
Me hvalis…nekaj je hudo narobe tlelele..

[/quote]
Jebe te tiistih 70 let, ampak tu ti ne želim pomagati!

Jebe te tiistih 70 let, ampak tu ti ne želim pomagati!
[/quote]
Saj je dobro “ti furaš dober fotič, ki si ga mi ne moremo privoščit”, zelo zrelo si to napisal, pred tem že tudi, pa ne grem vsega citirat.😅

[img]https://c2.staticflickr.com/2/1527/25219190389_18cd3c10de_b.jpg[/img]

[img]https://c2.staticflickr.com/2/1465/24956232184_b4a92dbc78_b.jpg[/img]

A nisi ti prisegal, da te nikoli več ne bo tukaj??

[img]https://c2.staticflickr.com/2/1690/24956178054_a296e7e235_b.jpg[/img]

to je prisegal mavrični vitez

[img]https://c2.staticflickr.com/2/1626/24959808403_172dedd167_b.jpg[/img]

to je prisegal mavrični vitez
[/quote]
Demenca je naredila svoje!

New Report

Close