Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rastlinske barve Logona – IZKUŠNJE

Rastlinske barve Logona – IZKUŠNJE

Se je kdo že barval s temi barvami? Zanima me predvsem efekt – so barve intenzivne? se sploh kaj pozna? sprašujem, ker sem se dvakrat barvala s kano, pa ni bilo nobenega efekta, svinjarija v kopalnici in na glavi pa obupna.
lp

Jaz sem poskusila s kremno barvo, torej takšno, ki si jo nanašaš direktno na lase. Ni je treba mešat oziroma ni nobene packarije, ki je podobna kani. Meni je izpadla dobra barva. Imam tisto pusto “mišjo” barvo in sem vzela teak Logona barvo. Prišla je prav dobra barva. Lasje se po tej barvi lepo svetijo.

pomlad, hvala za odgovor. 🙂
točno to kremno barvo sem imela v mislih, saj sem videla, da ima Logona tudi v prahu.

P.S Za boljši efekt moraš imeti barvo napackano kar nekaj časa. Prvič si nisem ne vem kaj dosti upala in sem si jo sprala po eni uri. Drugič pa sem vztrajala in sem paradirala okoli s folijo na glavi, čez pa še kapo (toplotni učinek) dve uri in pol. Še sina je zaskrbelo, če sem “čista”?! Imela sem še nekaj poletno posvetlenih las, ti so po barvanju spremenili odtenek, so pa še vedno svetlejši kot ostali. Kot, da si si naredil nekaj pramenov v skoraj enakem odtenku. Meni ni žal in bom kar ostala pri Logoni.

aha, no super, jaz imam tudi mišjo barvo las …
sem pa brala že nekaj po spletu, kjer ene ženske kritizirajo te logonine barve – da so jim po njih postali lasje suhi kot slama, totalno uničeni …

3x sem se pobarvala z njimi, to je približno 1x v dveh mesecih, pa lasje niso nič suhi.

no, jaz sem logono opustila. se nenormalno hitro spere in ja, po cca pol leta začnejo lasje postajat “slamnati”. Sem spet na “kemiji” ampak je vsaj efekt. Zame pač ta natur varianta odpade.

Obujam temo. Kupila sem logona barvo pa mi niso v Sanolaborju nič omenli da bi mogla kupit čistilno masko pa njihov šampon itd, v navodilih pa piše da bi morala vse to met če hočem da bodo rezultati dobri, torej bi morala zamenjat celotno kolekcijo nege las da bi začela uporabljat to barvo ali je to samo marketinška poteza? Trenutno uporabljam tigi šampone ker imam barvane lase. Če katera kaj ve o tem naj prosim napiše svoje izkušnje.

New Report

Close