ratalo nama je
Oj,
Čestitam tebi, obema!!! In čisto razumem tole tvojo evforijo. Ti kar uživaj v vseh trenutkih te sreče.
Jaz sem svojemu povedala oz. nakazala takole:
Preden je prišel domov, sem si pripravila clearblue, otroški copatek, dojenčkato kapico, puloverček, flaško in dudo. Ko je prišel, sem mu z resnim obrazom rekla, da se morava nekaj pogovoriti, še preden začneva jesti. Je sedel na sedežno, sem mu zavezala oči z rutko in mu podala v roke najprej clearblue (čist, da ne bo kdo komentiral neumnosti), pa ni uganil kaj je. Potem sem mu dala v roko kapico, tudi ni uganil, puloverček, tudi nič. Spodnji del flaške, nič. Pri copatkih je rekel, da so cofki. Ko pa sem mu v roko potisnila dudo, je skočil, snel rutko in me zavrtel od veselja.
Priznam, da sva jedla kosilo zelooooo dolgo, ker sva se pogovarjala o detecu. Prijetno je bilo in oba se na to rada spomniva z nasmehom na ustnicah.
Uživaj deklca, oba uživajta
malaa
srčno upam, da je bila to pozitivna ganjenost. priznam, sem tudi jaz imela solzne oči, ko sem ga gledala kako otipava, mečka, …. pa tudi zdaj, ko sem to pisala. en tak lep spomin je to.
za prvega otročka sem ga peljala na mesto, kjer sva imela prvi ‘dejt’. še prej sem se odpeljala tja in na drevesa oz. veje obesila sposojen otroški body, čisto pleničko in eno igračko. njegov prvi komentar je bil, da bi morali ljudje za sabo pospraviti. pa sem mu rekla, naj malo bolje pogleda. in je naredilo klik…hehe….luškano je bilo tudi prvič.
Jaz sem “test” z dvema črticama zavila kot darilce (čez 14 dni je imel rojstni dan, ampak tako dolgo nisem mogla čakati) in mu ga dala ko je prišel domov. Nič mu ni bilo jasno, ko je odprl so se mu roke tresle, ko je videl kaj je in ko je videl dve črtici je zajokal in me objel tako močno, da sem komaj dihala.
Hmmmm
YESS; YESS :))))))))
Sej veš – čez štiri tedne začnem – pol pa ko bo, pač bo …..
ampak glej, da bomo približno na enaki valovni ;))))))))
Šibam domov – konec službe! ;))))))
Lp, Bugi pa pridna bodi, da ne bo kaj slabga slišat do večera ;))))
aja – Hepizaznoret – ČESTITKE IN VSE NAJ NAJ!!!!!!!!
Jst in Bugi pa pridemo kmalu za teboj! Nič skrbet! Bomo skupaj jokale, da bo MON blokiru :)))))