Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ratalo nama je

ratalo nama je

:))))) Je lepo ne? :)))))))))))))) Ej … upam, da se ti kmalu pridružim … pa bomo skupaj jokale na sosednjem forumu … :)))))))

Oj,

Čestitam tebi, obema!!! In čisto razumem tole tvojo evforijo. Ti kar uživaj v vseh trenutkih te sreče.

Jaz sem svojemu povedala oz. nakazala takole:

Preden je prišel domov, sem si pripravila clearblue, otroški copatek, dojenčkato kapico, puloverček, flaško in dudo. Ko je prišel, sem mu z resnim obrazom rekla, da se morava nekaj pogovoriti, še preden začneva jesti. Je sedel na sedežno, sem mu zavezala oči z rutko in mu podala v roke najprej clearblue (čist, da ne bo kdo komentiral neumnosti), pa ni uganil kaj je. Potem sem mu dala v roko kapico, tudi ni uganil, puloverček, tudi nič. Spodnji del flaške, nič. Pri copatkih je rekel, da so cofki. Ko pa sem mu v roko potisnila dudo, je skočil, snel rutko in me zavrtel od veselja.
Priznam, da sva jedla kosilo zelooooo dolgo, ker sva se pogovarjala o detecu. Prijetno je bilo in oba se na to rada spomniva z nasmehom na ustnicah.

Uživaj deklca, oba uživajta

enavčas prvič na tem forumu, sem se zjokala ko sem prebrala nek odgovor. srh me je zabil po celem telesu 🙂

malaa

srčno upam, da je bila to pozitivna ganjenost. priznam, sem tudi jaz imela solzne oči, ko sem ga gledala kako otipava, mečka, …. pa tudi zdaj, ko sem to pisala. en tak lep spomin je to.
za prvega otročka sem ga peljala na mesto, kjer sva imela prvi ‘dejt’. še prej sem se odpeljala tja in na drevesa oz. veje obesila sposojen otroški body, čisto pleničko in eno igračko. njegov prvi komentar je bil, da bi morali ljudje za sabo pospraviti. pa sem mu rekla, naj malo bolje pogleda. in je naredilo klik…hehe….luškano je bilo tudi prvič.

pozitivna ganjenost seveda 🙂 tko dobra ideja. sicer pa si tudi sama strašno želiva dojenčka. no pa sej bo :)))

malaaa

najboljši recept je….odmislit željo in se predat…. nepričakovano ‘pade’ seme na plodna ‘tla’.

to je pa res ;)))) ko pa se tudi nama posreči, bom tudi uporabila tvojo idejo :)) uživaj

polaskana sem…..in držim pest

lep dan

Najdi kakšno slikco, kjer je on kot dojenček in mu jo lepo pokaži, seveda primerno na nek način “aranžiraj” in mu reci, da bosta kmalu dobila KLON:)

Lp.

Jaz sem “test” z dvema črticama zavila kot darilce (čez 14 dni je imel rojstni dan, ampak tako dolgo nisem mogla čakati) in mu ga dala ko je prišel domov. Nič mu ni bilo jasno, ko je odprl so se mu roke tresle, ko je videl kaj je in ko je videl dve črtici je zajokal in me objel tako močno, da sem komaj dihala.

BUGI pa jst a ne? ;))))))))

Name si pa pozabila :((((((

Joj, joj, joj …… :)))))))

Ma nisem nate pozabila lubica … :)))))))))))))))))) Bomo naredile skupaj še poplavo na sosednjem forumu … hahahahahaha ..

Hmmmm

YESS; YESS :))))))))

Sej veš – čez štiri tedne začnem – pol pa ko bo, pač bo …..

ampak glej, da bomo približno na enaki valovni ;))))))))

Šibam domov – konec službe! ;))))))

Lp, Bugi pa pridna bodi, da ne bo kaj slabga slišat do večera ;))))

aja – Hepizaznoret – ČESTITKE IN VSE NAJ NAJ!!!!!!!!

Jst in Bugi pa pridemo kmalu za teboj! Nič skrbet! Bomo skupaj jokale, da bo MON blokiru :)))))

jaz bi pripravila večerjo, kosilo, kar pač bosta skupaj jedla, potem pa na krožniku servirala copatke, ali pa kaj kar bi enostavno lahko povezal z dojenčkom. ja pa čestitke.

O, čudovita novica :)))))))))))))) Čisto vsakič, ko nekaj takega preberem, se sto na uro veselim :)))))))))))))))))

Iskrene čestitke, želim ti prijetno in mirno nosečnost, proti koncu leta (no, tam nekje) pa zdravo štručko ;)))))))))))))))

Čestitam! Za idejo kako povedati pa ga vprašaj ali naj kupiš roza ali modre copatke.

hepizaznoret….kako je bilo, na kakšen način si mu povedala?

Čestitke še od mene.

Seveda elaine – otroka zna naredit skoraj vsak, zato je taka čakalna vrsta neplodnih parov, ane??????? Bolno!

hepizaznoret – tebi pa čim lepšo nosečnost, čim krajši porod in čim lepšo porodniško z bebiko.

Iskrene čestitke!!!!!

Držim pesti, da bo vse o.k.

Zdravo in veselo nosečnost ti želim!

Čestitam!!! Jaz sem nazadnje zavila test za nosečnost kot darilo z mašnico. Pol ure je buljil vanj, ko ga je odvil in nič mu ni bilo jasno.
Naja

Čestitaš ali voščiš? Bravo, čestitam ali želim ti vse najboljše?

New Report

Close