Najdi forum

ravlD

Zdravo!

Stara sem 30 let,s partnerjem imava 15 mesečno hčerko.Pred dnevi najdem na garderobni omari ženski uhan.Ga vprašam čigav je pa pravi da ne ve,da ga je našel v avtu.Men je takoj kliknilo,da bi lahko bil od njegn!ve sodelavke-šesti čut.Grem na facebook in tam najdem njeno sliko s temi uhani.Ga vprašam kaj je delala v njegovem avtu pa pravi da sta šla službeno u lj in da med njima ni nič in da mu ni nikoli omenila da pogreša uhan.Uhan pa velik ziher 3 cm tak da je mogla opazit da ga je zgubila. No naslednji dan mi pove da jo je u službi pred sodelavci vprašal če je izgubila uhan u njegovem avtu in je rekla da ja in da mu je to tudi omenila,on pa pravi da mu ona tega že ni rekla. Moj pravi da nimata nič,da če bi karkoli bilo bi uhan itak skril.Kaj naj si mislim?

Ja no torej nimata nič… ne misli nič in bo bolše

simpl

ali mu zaupaš ali ne? če mu potem misli to kar ti pove, če mu NE ZAUPAŠ se pojdi ločit oziroma končaj in se preseli.

samo 2 opciji sta ti pa imaš odgovor na edinstveno vprašanje!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Po tanovem 3 centimetrski uhani kar sami od sebe snamejo iz ušes. Gre ženska v trgovino, po 30 dag pariške, nazaj se že vrne brez.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Kaj hočeš od nas ?

ne si misliti karkoli … ti ne gre.
Vzemi zdravo za gotovo kar ti je rekel. Boš lažje živela.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zaupanje nima toliko veze s tem, kaken odnos imata, ampak bolj z nagnjenostjo k ljubosumnosti, za katero ne rabiš dokazov pa tudi noben iskren pogovor je ne zmanjša.
Jaz raje ne bom napisala, kaj bi si mislila.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Blagor teb Matkić, kar katenjka te je šla citirat. Jaz bi si to štel v čast

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Mislim, da je to laž. Čeprav mogoče res ni možno 100% vedeti od koga je, bi lahko vsaj povedal od koga bi lahko bil. Če ne bi imel namena česa prikrivati. Kaj prikriva, je pa težko vedeti.

Če sem prav razumela, je on našel uhan v avtu in ga nato dal na omaro. Če bi vedel, čigav je in če bi hotel kaj skrivati, ga menda ne bi dal na vidno mesto. Čist je. Ampak bodi na preži.:) Hecam se…raje se potrudi, da se bosta imela lepo.

Zaupanje nima toliko veze s tem, kaken odnos imata, ampak bolj z nagnjenostjo k ljubosumnosti, za katero ne rabiš dokazov pa tudi noben iskren pogovor je ne zmanjša.
Jaz raje ne bom napisala, kaj bi si mislila.[/quote]

Torej ji ni pomoči… ni hujšega kot ljubosumna ženska…. no je, ljubosumen moški ampak ti so itak psihiči!

Nisem tokrat ziher ali je to blo resno al sarkastično hehe

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Torej, če bi npr. jaz naredila rekonstrukcijo tega dogodka bi jo videla nekako takole:

Dedc najde uhan v avtu. Ne ve čigav je. Pravzaprav niti ni čisto prepričan, če gre res za uhan. Je veliko 3 cm – podobno je matici ali vijaku (odvisno od oblike) ampak ni ne eno ne drugo, ker se sveti. Za vsak slučaj prinese to stvar domov in jo odloži na garderobno omaro. Ker čisto možno bi bilo, da bi to zares lahko bil neke vrste uhan in bi pripadal njegovi ženi ali hčerki. Za hčerko je verjetno podvomil. Malo je še premajhna, ampak kaj se pa on spozna na otroke in modo. Zato je pomislil, da je od žene. Saj ne, da ve ali njegova žena nosi uhane. Tega si ne bi mogel priklicati v spomin niti če bi mu Al-kaida visela za vratom in grozila s smrtjo. Kako pa naj to en moški ve? Lepo vas prosim. Kaj vi zares pričakujete, da a.) vaš mož ve, ali nosite uhane in b.) loči, kateri uhani so vaši in kateri ne. Zato zadevo odloži in v naslednjem trenutku pozabi na to reč. Potem žena “najde” uhan na garderobni omari, katerega je sam tja odložil in naredi štalo. Naslednji dan vpraša sodelavko, če mogoče pogreša uhan in ta mu pritrdi. Ne samo to. Reče celo, da mu je to omenila. Omenila ??? Ne more verjeti, da obstajajo ženske, ki zares mislijo, da bi lahko en moški “registriral” takšno nepomembno reč kot je uhan in to v času, ko se na TV odvijajo tekme Lige prvakov (ali česa že) ??? Ah, dajte no.

No, to je prvo na kar bi jaz pomislila.
Lahko da se motim. Ampak nekako logično se mi zdi, da se grešniki nemudoma znebijo dokazov, trupla, noža, spodnjic…uhanov…

Vsekakor ti pa moram čestitati za tisto “…grem na facebook in med slikami najdem…” – jaz se tega ne bi domislila v tisoč letih. :)))… ali pa preprosto nimam časa za to.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Jaaa darilce 🙂 Mislim da jih bo scasoma se vec 🙂 Ah ja potrebno je dodati se moski obcutek krivde, torej poleg darilc se vec pozornosti 🙂

Moralo je biti divje na zadnejm sedežu avta, po moje ji je uhan izpulil kar z zobmi v navalu strasti, ko je trgal krpice iz te mlade po seksu dišeče sodelavke, ki se ni morala brzdati in krotiti želje po mladem simpatičnem očku.. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Na tvojem mestu bi mu naročil naj jo še enkrat poštima tako dobro, da ji bo še drugi odpadel. Tako boš vsaj prišla do novih uhanov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close