Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ravnalec las-katerega imate?

Ravnalec las-katerega imate?

Imam valovite lase, katere ravnam 5x tedensko. Trenutno imam babliss ravnalnik (ne vem, če sem točno napisala), razmišljam pa o nakupu novega. Ta mi popolnoma izsuši lase. Priporočate katerega nekje do 50 €?

Priporočam ravnalnik Gama. Ta je namenjen z profesionalno rabo in ga uporabljajo praktično v vsehfrizerskih salonih. Tam ga lahko tudi naročiš ali pa direktno pri uvozniku, ker v ‘normalnih’ trgovinah jih ne prodajajo.
Cena je pa malce višja (okoli 80 €, morda so kakšni modeli tudi cenejši) ampak po mojem se splača, sploh, ker si lase ravnaš kar 5 krat na teden.

Gama.

Tudi jaz Gama … z ionsko tehnologijo. Čisto nič ne izsuši las.

5x tedensko ravnaš lase? a ni bolje omislit si drugačano frizuro? tudi jaz imam rahlo valovite – po fenanju jih rahlo zgladim, potem pa pustim kakor so (perem 1x tedensko). stopničasta frizura in zgleda čisto uredu.

Upam da si jih zaščitiš sa kakšno kremo ali oljem, če jih tako pogosto likaš.
Gama.

Lp

Tudi jaz imam gama že 3 leta, likam jih vsak dan, vedno brez zaščite, pa imam še vedno zelo lepe lase. Sem pa ravno zadnjič brala, da nek frizer svetuje, da si lase likamo takoj, ko si jih operemo (seveda suhe), brez zaščite.

remigton

Tudi jaz Remington. Po mojem mnenju si tudi prevečkrat ravnaš lase in imaš zato izsušene. Jaz si jih zravnam takoj ko jih operem, potem pa po potrebi samo zravnam kakšen kodrček, ki rata čez teden, sploh ko je vlažno vreme.

Hm, ti svetuješ nekomu, ki si ravna lase 5x da si jih naj ne bi umivala?
Jaz si jih že 30 let umivam vsak dan med tednom, edino pozimi si jih med soboto in nedeljo ne umijem. Moji lasje so lepi, bleščeči, gosti.

Avtorici svetujem, da si le zamenja likalnik vsako leto, saj so na trgu vedno bolj izpopolnjeni. Jaz imam trenutno Remingtona, ravnam si jih pa tako po občutku in navdihu, ga pa menjam enkrat letno in likalnik in fen.

Za suhe lase niso vedno in samo krivi feni in likalniki, tudi šamponi, prehrana, nega las…

Priporočam ti tudi kakšno sredstvo za podlago za likanje, (dobijo se neki novi od Schwarzkopfa).

New Report

Close