Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ravno kar me sprašuje ena za 500 funtov

Ravno kar me sprašuje ena za 500 funtov

Sem ji ponudil službo, za celo življenje in tako naprej,pa je zavrnila,da ona rabi samo 500 funtov da plača del najemnine. Ljudje lažejo,se posebej ženske .

En drekec na potki, se ne pomeni, da je cela pot posrana.

S kom se družiš…pa je drugo vprasanje

Glih brihtne sorte pa ni a ne da od socialca v council house pričakuje keš 🙂

Če ti tako praviš ,da sem na socialni in da imam socialno hišo, pol mora držati sigurno si nekakšen vedeževalec. Prvo hiša je naša in drugo sem v penziji,to pomeni da imam ogromno več prihodkov kot ti pametnjakovič in ogromno manj odhod kot ti. Razlika med mano in tabo je da samo od penzije mi ostane 1000 funtov plus dodatno delo oziroma podjetje.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno ja tako, 20.11.2024 ob 20:01

Če ti tako praviš ,da sem na socialni in da imam socialno hišo, pol mora držati sigurno si nekakšen vedeževalec. Prvo hiša je naša in drugo sem v penziji,to pomeni da imam ogromno več prihodkov kot ti pametnjakovič in ogromno manj odhod kot ti. Razlika med mano in tabo je da samo od penzije mi ostane 1000 funtov plus dodatno delo oziroma podjetje.

Ja seveda si v penziji…. Že od 45 leta naprej!

Ok 🙂

Pasje ute še prodajaš za hiše? 😀 Kako gre posel? Gospod veleposestnik k mu jurja ostane od penzije, ki je 1200 😀

Spravi ti teh tvojih 500 funtov, da boš lahko starega v Planico peljal. Tako, da takrat ne boš kar na lepem revež, ki nima za karto, glede na to, da si trenutno delodajalec.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno ja tako, 20.11.2024 ob 17:48

Sem ji ponudil službo, za celo življenje in tako naprej,pa je zavrnila,da ona rabi samo 500 funtov da plača del najemnine. Ljudje lažejo,se posebej ženske .

Nadeni si stalen vzdevek Funt, da takoj vemo, da si tisti, ki ponuja službe, prodaja angleške prikolice postavljene na tuji zemlji brez priključkov. V fantaziji seveda.😝

A ti nismo ze povedali da pojdi na angl forum. Slo ni zate

New Report

Close