Ravno sem prišla …
… izpod tuša, ko zazvoni na vratih. Le kdo me moti ob tej pozni uri zvečer? sem pomislila. Na golo telo sem si nadela kopalni plašč in odšla odpret vrata.
Nisem ga pričakovala … mislila sem, da po pogovoru, ki sva ga imela prejšnji dan se mi nekaj časa ne bo oglasil … ampak bil je tu … pred mano … V očeh sem mu videla, da me še vedno ljubi in da me želi nazaj, čeprav sem se jaz trdno odločila, da se ne vrnem nikoli več k njemu.
Z rahlo hripavim glasom me je vprašal če lahko vstopi … prikimala sem.
Vsedla sva se v dnevno sobo … eden nasproti drugega. Srce mi je divje razbijalo. Še vedno sem si ga želela. Nikoli se mu nisem mogla upreti, tako močno me je privlačil … Želela sem se stegniti k njemu in se ga dotakniti … ga božati po laseh … poljubljati po vratu … vohati njegov vonj …
Gledala sva se brez besed, kajti besede niso bile potrebne. Najine oči so povedale vse. Nagnil se je k meni in me prijel za roko in jo poljubil … tako nežno, da sem cela vzdrhtela. Vstal je in prišel tik ob meni, me prijel za komolce in me dvignil. Poljubil me je in vrnila sem mu poljub. Poljubljal me je po vratu navzdol … mi razgalil rame in jih poljubljal, grizel … Odvezal mi je kopalni plašč, ki je kar spolzel iz mene in stala sem pred njim … popolnoma gola … kot že velikokrat prej.
Takrat je zazvonil telefon … najprej se nisem hotela oglasiti … vendar vedela sem kdo je … in tudi on je vedel, kdo me kliče … … … Oglasila sem se in na drugi strani zaslišala njegov glas … Poskočilo mi je srce … … … Poskušala sem govoriti kar se je dalo normalno … in ob tem razmišljala … Kateri je pravi?????
……………………………………………………………………………………………
Nato je zazvonila ura na nočni omarici in sem se zbudila ….
Lp, Bgv
pupa…ma kaj je sedaj……….
a boš res nevedna umrla…..in ne spoznala pravega s……
še v nebesa ne boš prišla, ker tam “norih” ne jemljejo…..
bugi sladka, ma daj , zdaj ko si se rešila tistega miškolinčka, zdaj pa pridemo na vrsto pravi deci, ki vemo, kako se pupikam streže………..ufffff…upam, da nisi čisto začetnica….saj več PRAVI DEC=PRAVA PUPA
te pokličem?
lp
Ehm … … … a misliš, da sem res imuna? :))))))))))))))))))))
Uh … sreda … … ja … sam se veselim, ker danes pride moj Sonček popoldan k meni … :))))))))))))))))))))) .. jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii … … …
Če bo prav priden mu bom celo pokazala naš forum ;))) :)))))
Lp, Bgv
Oh … Razo moj zlati … že res, da sem se znebila miškolinčka … sem pa zdej dobila Sončka … tko da se boš mogu kar v vrsto postavit in pridno čakat … ;))))
Ja ja … pravi dedci praviš … hm … … ne vem, no … Še na srečanje nočeš prist … kaj nej pol iz tebe? :))))))))))))))
Lp, Bgv