Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ravno sem prišla …

Ravno sem prišla …

Naš forum je samo za nas,debile,kretene,norce,ubrisance in tak poden!
Drugi,ki bi želeli sam vohat nas…morajo najprej opravit izpit pri Razotu in meni(ženski del)….in pri vas pohotnicah(moški del).
😉

He he … verjemi, da je moj Sonček tudi nekako tako ubrisan, kot smo mi … če ne še bolj .. :))))))))))))))))))))))))))))))

Sicer pa … kako naj opravi preizkus, če ne pride na forum? :)))))

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Tega ne bom niti komentirala … :)))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

O madona Bugi……….dokler nisem prebrala tistega na koncu……..da je zazvonila budilka……..sem mislila, da je vse res…………Kako je s tabo? Imaš pomisleke? CMOKA mala….

Bom kar določil:
Komisija v sestavi Žverči,BGV in Sonček naj temeljito preverijo kandidata Sončka….v vseh pogledih in dejanjih,ter podajo pritrdilno ali zavrnilno sodbo o njem.

P.s.: BGV naj mu ne utrga jajc!
😉

Volim,volim,volim joške od Bugi!!!!!!!!!!!!
😉

Saj tudi je res!!!!!!!
Za nadaljne informacije pa je potrebno vprašanja kolkovati in osebno pri Sp-ju vložiti!
Sprejemam tudi v naturi.
😉

Jaz bom zadovoljna, če ima dečko polne žepe koruze….:-))))…. da bo v primeru neposlušnosti klečal na njej v kotu….:-)))))))

s tičem se mi ne da zamišiti kljuna…. je premajhen……..
:-))))))

Ej…po Udbovskih informacijah,ki jih imam…bi tudi ta sonček tebi rit v poligon spremenil…;-)

Kakšne koleke pa rabiš? Sodne ali upravne???:)))))))))))) CMOKA SP!!!

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

No … .. bomo videli, če bo prestal preizkušnjo … samo … hm … ko bo on tu, ne vem če bo kdo od vas nas netu … :(((((((((((((

Lp, Bgv

Ima ima koruzo … mi je že obljubil da mi skipa en cel šlepar koruze pred bajto … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))))))))))

lp, Bgv

:))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))))) He he he … ma tko naglas noooo … :)))))

Lp, Bgv

Aj,bom pa še frenda Razota zraven povabil,da ti ga nabijeva…
😉

Pomisleke ne … samo mal za mano prihaja … … … vseeno tri leta in pol se ne da kar tako pozabit v parih tednih … :((((

Lp, Bgv

Spolne!
Cmoka nazaj!
🙂

Sem fouš sončku in miškotu,da sta lahko tak fajn material oblizovala!
😉

A tako???????!!!!!!!!!! Kako pa to izgleda?:)))))))))) He, he, he…….

Kar hlačke sleči,pa ti takoj pokažem….
😉

Bugi moja zlata………saj vem……….

P.S.: Pa a ti veš, da so me včeraj »razkrinkali« tle gor? Ti nisi še nič pogruntala???:))))))))))

Dokler te samo razkrinkamo..bodi vesela,ko te pa še slečeva z Razotom….pol bo pa hudir!
😉

Kako mi boš pokazal, ko si pa tako daleč proč???:))))))))))))

Ne boš ti meni zizike majal,
ne boš ti meni hlačice dol dal….. he, he, he………….

noč je za sladke stvari, ne pa za klamfanje po forumu. Zdaj ga pripelji, pa bo! Ga obdelamo do maksimuma….:-))) Še klečati ne bo več mogel…. hihihihihihi….

New Report

Close