Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ravno sem prišla …

Ravno sem prišla …

Moj kljun je premajhen….. hihihihihihihihi….

Če imaš pa o svojem tičku tako slabo mnenje, pa – ojprejooooojjjjjj….. :-)))

morda pa nis(m)o pravi udeleženci?! :-)))))))))))))
Pa saj ti tudi ne prideš, takrat, ko imam jaz cajt…..?!

hihihi kej bi iz mene…..hmmmmm..raje ne bi komnetiral…..ti pišem zasebno….

kaj bi z mano….hehehhe…to pa je pupa mala, od tebe odvisno……..če znaš, pol ni problema…..

lepa ostani in čakaj na mene, ker kaj…

leta letijo - iščem stevardeso.....

He he … oblizovala, grizljala, se poigravala z njim … ;)))) :))))) … hi hih ih …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Pa saj ne bo tu ponoči … tam nekje okrog 16h … ali mogoče še kasneje … :(((((

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

In vse se konča pri tej pofukani razdalji!!!!!!
:-(((((

Sam preblizu ne hodit,ker jih boš kar sama dol vrgla…
😉

Jaz ne pridem??? Jah … … … … to imaš prav … ampak vse se bo nadoknadilo … :)))))))))

Alora … kdaj udarimo kako srečanje??????

Ne ne … ne še zdaj … nimam časa … Pol jeseni, ko bomo vsi utrujeni od dopustov … ;))))))))))) :))))))))

lp, Bgv

Ja ja … že vidim, da ob tebi bi mogla vse sama opravit … ti bi se samo vlegel na hrbet … prijateljčka pokonci … in rekel: “Delaj mala!!!” :)))))))

Čakat tebe? Hm … jah … pa nej ti bo … ;))))))

Lp, Bgv

Ehm … ne … čaki … morem mal pobrskat … … … … … … danes ni cajta za brat poste za nazaj … :))))

lp, Bgv

Jeseni pa en ornk srečanje, pa bo! Pa ne s samo petimi udeleženci! Vse bomo zvlekli na kup, pa bo, kar bo! :-)))

hehehhe zanimivo …položaj o katerem sanja vsak dec….

SAMO, KDO BO PA PRIJATELJČKA SPRAVIL POKONCI…HIHIHIIH

LEP dan

Točno tko … dobit en datum, ko vsi lahko in udarimo en mega piknik!!!!

lp, Bgv

Za to boš pa mogu sam poskrbet … ;)))) :))))

lp, Bgv

Počakaj, pa bova zorganizirali vse tako kot je treba!

sam,če napišem,da bom v petek spet v LJ,se razbežite ku podgane….pa moram sam uživat ob pogledih..;-)

Pa ne mi ti z Ljubljano, nooooo … Jo imam že polno pi*ko … :)))))

Če se dobimo se dobimo na kakem lepem kraju … Magari pri tebi ;)))) :))))

lp, Bgv

no pa sva tam…….

a potem vas sploh ne nucamo………..

bugi meni se pa tak…po tebi kliče………

ma povej, a je biti luštno na novo zaljubljena…..no a mi zdaj verjameš…….hihihi…nekaj pa sem ti le usel dotajčiti……..pa še imam za tebe, kar nekaj….
lp

Počivališče Voklo?
Tam pod smrekcami?
Pa sončka doma pusti!
😉

Sončka doma … :(((( … ja ben dobro, no … :(((((((((((((((((

(he he … pa itak, da pustim Sončka doma … se razume … sam nobenmu pravit … ;)))) )

Lp, Bgv

Eh … Razo … tok je fajn bit na novo zaljubljena … norooooooooooooooooo … … … :)))))))))))))))))))

Lp, Bgv

V mene se pa nobena ne zaljubi!!!!!!!
Ueeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!

Smrk!
🙁

Srce … ma sej veš, da sem jaz zaljubljena vate … V tvoje extra lepe učke, temno polt … mehke laske … polne ustnice … bleščeč nasmeh … močne roke … … … … …

… … ja ja … :))))))))))))))

lp, Bgv

saj mam tud jest tebe rad!
Smrk!
Pa kej,kr sva že oba oddana…ueeeeeeeeeee!
😉

Smlk smlk … … … … Najboljše bo, da se ti ločiš … jst pošljem Sončka v ku*ac … in pol lahko zaživiva najino neuslišano ljubezen …

… aha … sanja svinja kukuruz … :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

New Report

Close