Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ravno sem prišla …

Ravno sem prišla …

….po nevem kakem slučaju skupaj živela……bi najbrž umrla po parih dnevih!
Ker ne bi imela cajta niti scat it,kaj šele jest….tolk bi se dol dajala!
;-))))

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Jah … ne vem … mislim, da bi to tezo moj Sonček hitro porušil … :(((((( … ker sem mu zadnjič rekla … (ma sej me je prav sram povedat) … prvič v življenju … jaz sem rekla …

… DA NE MOREM VEČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(((((((((((((((((((((((((

lP, bGV

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

………….razglasil za primadono fukačico tega foruma!Ampak,če boš trokirala,bom pa kteri drugi primat podelil…
😉

Smrk smrk … sam to ni feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer … da sem dobila enega, ki je še bolj potreben ku jst … ki mu vstane po 5x na noč … in zjutraj … in kadarkoli sem pač zraven … ali pa že ko sam po telefonu govoriva … …… … AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA … Ne ne … nemogoče …

Sej sem že rekla, da bom začela trenirat, da pridem spet na zeleno vejo … ker čene bodo od mene samo kosti še hodile okrog … ;)))) :)))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

No ja!
Tud kosti se da pofukat!
😉

Ehm … da se … … … samo koliko uživaš ob tem početju pa res ne vem … ko se ti vsaka najmanjša koščica zadeva … in pika … in boli … :))))))))

lp, Bgv

New Report

Close