razbarvanje
kupi se tako sredstvo za razbarvanje-kot barva _LOREAL CLEAR (perfect blonde), poglej v drogerijah cca 2000 SIT), to sem jaz uporabila, ko sem šla s pobarvanih črnih na blind, čez pa potem še kakšno kvalitetno barvo-kakršno želiš, jaz sem se pobarvala z Martis-naravna , blond barva, zelo podobna moji.Tudi jaz se več ne mislim barvat!
ja to vem sam jest mam zdej mal temnej blond pa narastek pa mij full zou da sm se postrihala, naravno mam pa tako farbo da si je ne morm dobit z barvanjem…. tako bakreno rjavo b se rekl…. in mij najbl zou da sm se strihala k sm mela lepe laske, zato me pa zanima ce obstaja ksna varianta da se razfarba na to nazaj, ne da bi se farbala z drugm barvam….
hvala za odgovore
Jaz sem se barvala z vsemi mogocimi barvami (od blond do na koncu crne) in zdaj ze 1 leto cakam,da mi naravni prerastejo vso dolzino las (imam namrec zelo dolge lase,skoraj do pasu).
Konice so se vedno cisto izmucene,ampak jih redno strizem in uporabljam globinske maske.
V glavnem,z barvanjem ga ni za spilat.Zdaj si dodajam le redke pramencke svetlo rjave barve in to je to.Nikoli vec pa ne bom barvala cele bucke 🙂