Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem razbiti avti-preverjanje

razbiti avti-preverjanje

Pozdravljeni. Zanima ali obstaja kje kaka ustanova ali spletna stran namenjena preverjanju zgodovini rabljenega vozila. Vem da obstaja spletna stran pri kateri lahko preko Vin številke prometne preveriš od kod je avto oz kateri lastnik si. Mene pa zanima ali je možno preveriti kje zgodovino vozila, ne samo servisov, ampak če je bilo na vozilo kaj popravljeno v poseg same karoserije(karamboli,..nesreče…)
kak je postopek in kje se da videt.
hvala

Ce je avto servisiran pri pooblascenem serviserju pol imajo tam vse podatke, kaj je bilo narejenega na avtu. Kje pa je bil servisiran ti pa pise v servisni knjizici.

v Sloveniji ni takšnega sistema, ki bi to omogočal, žal tud ni sistema ki bi prprečeval da se totalke oz moćno poškodvani avti ne bi popravljali in vračali na cesto…sicer pa, če je bil avto močno poškodovan lahko preveri vsak malo boljši mehanik, ker tega še tako dober klepar ne more skriti

Najlažje je ugotovit, če je bil avto kaj pri kleparju, če daš izmerit debelino nanosa laka.

No, v tem kontekstu bi jaz imela nek detektor laži, ker to, kolk prodajalci avtomobilov lažejo, to ni za verjet! Laže, da sam sebi verjame .. 🙁

ti se ne lažeš? pazi kaj boš odgovrila, ker se boš verjetno zlagala))

ti se ne lažeš? pazi kaj boš odgovrila, ker se boš verjetno zlagala))[/quote]

Me izzivaš? 😀

ti se ne lažeš? pazi kaj boš odgovrila, ker se boš verjetno zlagala))[/quote]

Me izzivaš? :D[/quote]
kje pa, sam povem))

To ne obstaja….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

To je bedarija na kvadrat

Če je avto dobro popravljen od karambola-naravnan na mizi, optika u nulo in špric u nulo in če je karoserija že v osnovi komplet pocinkana, je v bistvu avto kot iz tovarne in nima kej rjavet….

Kva se folk tolk ubada s tem a je bil avto zaleten al ne…? Važno je vse kej druzga, ne pa jebeni pleh…če kupuješ avte stare nad 10 let, se je že treba mal poglobit v rjavino. pa še to pri redkih cenenih firmah oz. manjših modelih…Audi ima že od l. 95 vse modele pocinkane…

Če bi vse tiste lastnike avtov, ki jim ena luč sveti drugače kot druga, vprašali, kaj mislijo a je bil njihov avto zaleten, bi jih sigurno več kot polovica vehementno zatrjevalo da to pa že ne bo držalo….

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

New Report

Close