Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razbojnik

Razbojnik

Cmoka :*

Hihi hi, kukudi kje pa si ?? V šukci na hladnem ali vročem… hmmm, bog si ga vedi, kukudi ;))) iiiiihhaaaaaa!!

Medi moj…te cartkam ves…pa pejva lizat…najinga ledija…

Helček…cmoka…lumpačka moja…ihaaaaa…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Razbo ma podnev seno za grabst,ponoč mora pa mau delat,pa še kako mal poplavšat….sam to je mau težko tam!
;-))))
Sp

helček…aneda…midve že veva kako in kaj obdela medi…mediiiiiiii…cmoka tebi in tvoji čbelci;))…ihaaaaa….

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sej vem, sej vem… ;)))

Alora, me je uni dan nekej hecau… pa mu ne smem ostat dolžna… hihi… to pa ne…. ane Cvetko, da sem tvoja lumpačka? ;)))
Jutri zjutrej se spet zamenjava v šukici… še prej se bova pa mal pocartala, ihaaaa.

Cmoka (tudi ostalim kukavicam) ;))

Hihihihihih, še vedno sva lumpački, da nama ni para;))!

Razbo!
A si pokosu grunte?
🙂
Sp

O hudiča, a sem včeraj vse preležal ;)))))

Lumpački sta obe… iiihhhaaaaaa :))))

Sprevržkooo, na visokogorskih gruntih je travca komaj začela poganjat :)) Še se bomo smodili na Sončku ;)))

Ma, vas moram danes malo prečekirat, kaj uganjate… hi hiihi, ne boste mi ušli!! ;)))

Lp!

Ti čekiri….en cajt je blo že malo klavrno,pol smo spet k pameti pršli!
😉
Sp

Hmmm, kje je pa pamet ;))))??? Hi hi hi

zagrabi me…drži me…da ti ne uidem…hiihih

New Report

Close