Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razbojnisko sem;))

Razbojnisko sem;))

..razposajeno v temle jutru..zato se bom samo zadrla..ALO KLETKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:::USTANNNNNN!!!;))

In je bolje da se grem mal tuskat nazaj, ker drugac se kaj prevec razbojniskega kle uspicim…lepo jutro..lep dan…nezen, poln romantike , veselja , srece, ljubezni vam zelim, se posebno tebi Johanka..moja, k mas obcutek, da te vsi po vrsti nekaj….cenzura…ma ne no..Helcek..saj ves, da te ne..so pac manj lepi dnevi..pa tudi ti slej ko prej minejo.
Ja kletka..uzivajmo in pika!!!

Ko se vrnem..pa spet kaj uspicim, brez tega danes ne gre vec;))…sibam….

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ne deri se……………saj vidiš, da so še vsi od sexa onemogli……

leta letijo - iščem stevardeso.....

Točno!!!
A misli,da bom zdej glih na vsako vranje vreščanje pokonc skoču?!
Jutro frend!A se te še kej mokrote drži?
😉

Lepo jutro, Sonči…
Pa nikar ne razgrajaj tako močno….. smo pa ja same nežne dušice tukaj gori…..:-)

ne serteeeeeeeeeeeeeeeee…haha;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

O Sunny?Kej boljše volje danes….al moram še en rafal spustit?
;-)))

Ma jaz se ne dam..se ne ves tega;))…me bo zdele en spravu v sanje..no vsaj upam;))…sp..lubcka mi pa lahko das..ja dej mi ga;))

Cmooooooooooooooooooooooooooook!

Ni bil dober!Se ne maram na naličene šobe kušvat!
🙁

Nalicene..si me zamenjal s kom dragi..saj ves da sem vsa naturale..lepa..no tko nekak;))

Pokaži!Veš,da verjamem samo tistemu kar vidim in držim v rokah!
😉

to bi se ti zdel..japjade..ni sans..

Pojdi se v šumo …….
😉

New Report

Close