Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Razdalja med srci

Razdalja med srci

Mislil sem, da sem našel to kar sem iskal celo življenje. Sorodno dušo, najboljšo prijateljico in življenjsko sopotnico. Vse je bilo ok, štekala sva se v nulo…nikoli se nisva skregala, ker sva se o skoraj vsaki stvari strinjala. Živiva 100km narazen in videvala sva se 2 leti a bolj poredko. Imela sva načrte za prihodnost in vse je kazalo, da je to to… Pred par dnevi je prišla k meni, psihično v k…., rekla da ne zdrži več tako naprej, da jo preveč boli vedno ko odide nazaj domov. V stanovanju imam še kup njenih stvari, po mesecu dni še ni sposobna priti iskat kar je njeno. Kako lahko nekdo zmečka in vrže v smeti ljubezen? Je to enostavno ženska pragmatičnost in izbira lažje poti za ceno ljubezni?

In nisi reko, da je čas da se preseli k tebi? Da ji boš pomagal, da zaživi v tvojem kraju, ker se vozi 100 km do tebe? Da lahko živi 2 mesca pri tebi dokler ne najde službe potem pa bosta delila stroške. in on hodi k tebi? …. Moral bi ji povedat da jo imaš rad, da bi rad da se preseli k tebi, da imata familijo. Te ti pa že ni do tega.

Avtor, nisi povedal vsega. Gospa se je odločila, da prekine s to razdaljo, rešitve pa ji nisi ponudil očitno. TI si tisti, ki je vse prekinil.

“ljubezen” na daljavo počasi ubija.. zakaj? Ker si želiš zvečer zaspati ob tem človeku, se zjutraj zbuditi ob njemu, se pogovarjati, družiti, smejati, se dotikati,.. se enostavno stisniti, dati poljub….. tako blizu a tako prekleto daleč, če razumeš kaj hočem rači, pomeni to na daljavo…
čakala te je dve leti, pa se nista premaknila s te daljave na bližino.. zakaj tako veš tudi sam, vsaj za svoj del za katerega si 100% odgovoren.

Vsem lahko takoj povem, da se da!
Ulfo.. Jaz te nom obsojal tko kot ljudje ki tega ne zivijo, bom ti pa povedal moj pogled… Ze tvoj izliv je prevec custven in nastrojen proti njej….zagotovo trdim da se nisi poskusal vziveti v njeno vlogo, ze skozi celo zvezo bi to moral zaznati, ce bi znal poslusat. Prvo kar bi moral prekiniti, je sanjanje(to ni nacrtovanje),o prihodnosti. Nacrtujes takrat ko si skupaj, ce ze je treba nacrtovat! Ce sta se v vsaki stvari strinjala, pomeni da sta hotla bit samo vsecna in ne iskrena! Nista se se nikol skregala, sele nesoglasja dajajo odgovor o trdnosti partnerstva..,.
V vseh pogledih je blo obsojeno na propad, ne bo se svet podru, samo poglej v sebe, ne obsojaj nje! Potegni iskusnjee iz tega in pojdi naprej, pa zacedaj se.. Pricakovanja unicujejo cloveka, ker so to obcutki veselja, enako kot bi se zmage veselil v slalomu ze po prvi voznji.. Prcakval paa nisi da bos v drugi odstopil ane…Lajf ni pravlca, ampak so padci in trnje.. Bl ki opraskan, bol se znas borit z njim…
Uglavnem da se bit zaljubljen in zaljubljenost vzdrzvat in jo tudi nadgrajevat pocasi, ce si v prvi vrsti dopoves da se spuscas v nekaj kar terja napor in vlaganje energije!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close