Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek razek moj

razek moj

..Kje so tvoje nežne besede, tvoj nasmeh…tvoje mehke rokice..

Ja eno drugo šlata,ne!?
A ti to še ni jasno?
V vrsto se postavi…ker za Razota je gneča tukaj.
😉

Res je, zato sem jest iz vrste stopila !
Pa šla u drugo vrsto ….. pa je spet le vrsta !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hm Mariči moja!Kaj naj rečem?
Jaz pa sem nekako prvi v vrsti……sam zgleda,da sem se pred napačna vrata postavil!
😉

Ej, a za razota ????????
Ja, če si se pa tja postavil, pa res nisem
ziher v to, da si v pravi vrsti …..

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hahahahahaha!!!!!
Za razota!!!!
Ti me pa res nasmejiš!!!!!
Z Razotom operirava vsak na svojem kupu……gnoja!

saj sva ja petelina,ne?

;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ahaaaaaaaaaa !!??????? Ja pismo rosno,
v kateri vrsti pa pol stojiš ……… u uni za
v Špar al kwa?

Škoda!stojiva oba v isti vrsti…..sam ne za isto osebo!
;-)….ne,tko mora bit: :-((((((

pismo rosno, zdej si me pa, glih u učka! Neč več mi ni jasno! Ki ti stajiš, ki jest stajim, za kwa ti stajiš tam, za kwa jest stajim tole …… ma za kwa sploh stajima, za kwa na bi ležal *???????????????

Jaz stojim v eni vrsti za nekoga….ti najbrž v drugi vrsti za nekoga drugega….in v tem je ves štos!
Razen,če slučajno ti ne stojiš pred mano…;-)

New Report

Close