Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev razgovor za službo – zanima me vaše mnenje

razgovor za službo – zanima me vaše mnenje

Pozdravljeni!
Povabljena sem bila na pisno testiranje, potem smo se tisti, ki smo dosegli dovolj točk, uvrstili v 2. krog in sicer sem prejela VABILO NA RAZGOVOR (intervju). Se pripravim na to, da bodo verjetno vprašanja bolj osebna in da se bom verjetno morala predstaviti. Tam pa “šok”. Postavljali so vprašanja, ki so se nanašala na področja dela, seveda so bila čisto drugačna vprašanja kakor na pisnem testiranju. Nobenega osebnega vprašanja ni bilo, nič se mi ni bilo treba predstaviti. Po tem razgovoru so potem povabili nekaj kandidatov v 3. krog na še en razgovor.
Bilo je to delovno mesto za pripravnika.
Sprašujem se ali ni to zavajanje kandidatov oz. zakaj niso namesto: vabilo na RAZGOVOR, rajši napisali: vabilo na USTNO PREVERJANJE ZNANJA?

Kaj ostali mislite o tem?

Lepo pozdravljeni.

Meni se zdi normalno, da preverjajo znanje. Lahko si še ne vem kako krasna osebnost, če pa ne poznaš vsaj osnove dela za katerega se prijavljaš, ne bo osebnost nič pomagala.
Razgovor, je normalna beseda, ki se uporablja za tak proces. Intervju je sinonim v tem primeru. Pač gre za serijo vprašanj in odgovorov na določeno temo, ne glede na to katero besedo uporabijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close