razgovor za službo
na razgovoru se vedno pojavi vprašanje kje se vidim čez 5 – 10 let. Zanima me, zakaj to sprašujejo, čemu služi to vprašanje, in kaj je najbolje odgovoriti oz. kaj radi slišijo.
hvala za nasvet!
S tem preverijo ali imaš v planu družino ali kariero.
odkrito povedano, večina kadrovikov je itak nesposobnih, imajo nabor 15 vprašanj in tale je eno od njih…
kako odgovorit?
je pa čisto odvisno od tega, v kakem podjetju kandidiraš, na kakem delovnem mestu
je to podjetje, kjer je veliko delovnih mest, so možna napredovanja… je to podjetje, ki rabi bolj ali manj deklico za vse, kjer so delovna mesta zacementirana in se sprosti kako samo, ko gre nekdo v penzijo (tako je pri nas in če na razgovoru dobimo nekoga z strašnimi ambicijami, pol ne pride v upoštev…)
aha, ja… recimo da že vedno, da imam družino z 2 otrokoma.
ne vem, ampak, do sedaj sem mi je vsakič na razgovoru pojavilo to vprašanje, kljub temu, da recimo služba sploh ni bila taka, da bi lahko napredoval….
aha, ok, hvala za nasvet!
aha, ok, hvala za nasvet![/quote]
če se ne da napredovat, potem povej, da si res želiš poglobiti strokovno znanje…. da te zanimajo detajli v tem in bla bla bla… skratka, da želiš napredovat v znanju :P
večina ” izpraševalcev” je nesposobnih za to delo, ki so si ga zrihtali preko zvez
hvala za nasvet!
kako se pa znebiš treme…
jaz sem ponavadi tako živčna, da pozabim še kolk sem stara :)), ko moram razložiti, kaj vse sem že delala, kar pozabim, kaj mam za povedat… čisto nesamozavestna:((. to se pozna 🙁
a je narobe, če imam sabo zapiske? malo čudno, a ne?
vedno pomisli na to, da oni niso več vredni kot ti, tudi serjejo in ščijejo.
Forum je zaprt za komentiranje.