Razgovori in (pre)dober vtis
Sem eden izmed tistih, ki išče zaposlitev. Razgovorov imam precej, zaposlitve od nikoder.
Že tretjič v zadnjih dveh tednih se mi je zgodilo, da mi je izpraševalec omenil, da sem zadnji na vrsti za razgovor izmed povabljencev (verjetno zaradi priimka, ki se mi začne na Žu…), da sem se najbolje pripravil, skratka vse oh in sploh, v prošnji sem imel prav tako cel kup priporočil iz predhodnih zaposlitev, pri čemer so vsi trije izpraševalci zaradi vsega naštetega omenili, da iščejo nekoga za daljši čas ter da je delo, na katerega sem se prijavil zelo enolično.. bla bla bla..
Skratka, kot da bi se vsi trije izpraševalci dogovorili.. na vseh treh razgovorih vse oh in sploh, čez par dni pa obvestila o neizbiri.
Gre za službe v JS. Imam SŠ izobrazbo, prijavil sem se na delovna mesta za SŠ izobrazbo. Razpisi zagotovo niso bili vnaprej oddani za koga, zagotovo (ne bom sedaj pisal zakaj tako mislim, ampak ta možnost zagotovo odpade).
Skratka, kot zakleto sem neuspešen, čeprav zelo dober na teh razgovorih in testih. Tri krat sem slišal od izpraševalcev, da sem se najbolje pripravil, da velik vem.
Kaj menite na to. Se vam tudi to kdaj dogaja?
Sama energija, ki jo človek oddaja, tudi nekaj pove. Pri nas smo sedaj četrtega zaposlili, predhodno res ni bi bilo delovno mesto že rezervirano za koga. Me je pa pri tebi mogoče zmotila bolj ta “zagotovost” in ta “gotovost” o neuspešnosti in velikem znanju ter bla blaju. “Bla bla” nihče ne mara, hkrati pa o tem razpravlja na forumih.
Upam, da kmalu najdeš zaposlitev, to želim vsem, ki je še nimate.
Forum je zaprt za komentiranje.