Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek razgrajaca

razgrajaca

Kaj pa jest, a sem zamudila obe? Smrk!

Ne, prav tebe sem čakala. Ne jokat.

U la la la, I love you Babe:-)

Kaj dogaja? Forum SS sam preletim, sicer pa cel dan letam po kofetih. Kdaj uletiš v Lj?

V nedeljo pridemo, sam bo tako mal druzinsko.. Drugace pa smo itak dostikrat tam!

Zakaj si pa vceraj “abstinirala”?

Ker sem čist sesuta in res nič ne naredim doma, pol mam pa probleme z možem. Pa sem mogla vzet “dopust”. Sem rekla, da sploh rač. ne bom prižgala, pa sem ga vseeno, da sem preletela naslove, ker drugače se lahko preveč nabere al pa kaj zamudim. Sem pa velik mislila nate. Kako glasek?

Se popravlja (glasek), sploh, ce se je treba mal raz…….

Sem mislila, da te je zmanjkalo zaradi kritik!

A si ze pobegnila? Jaz skacem na SS in nazaj.

Oprosti srčece. Nisem pobegnila, tud jaz mal skačem. In sem prvič uletela v Sex v mestu, me je grozn zanimal kaj tam pišejo (ko je pa Primoož napisal v uvod: za tiste s podeželja, hihihi). Pa sem se režala, pa na bruhanje mi je šlo.Brala sem ene tri kjer je veliko postov, sploh anala – neverjetno. Na f. SS je pa mrtvilo, se mi zdi.

A si že delala torto al jo šele boš?

Jebela cesta, pa me res ni blo dolgo, skoraj pol ure. Se bom popravla. Moram pa še malco prpravt. Pridem nazaj.

Sex v mestu kr pusti pri miru(:, sem enkrat mal brala pa mi je slo na kozlanje (sorry).

Torta, se pride na vrsto.

Si pa res potepuhinja:-)). BTW špelin@ nam je na forumu med.over.net svetovala uporabo MSN-ja.

Jaz sem msn 1x nalagala, pa so bli sam problemi (spy-ji, pa skoz je blokiralo…), sem se mogla zagovarjat pred mojim, da moram vedet kaj nalagam. Ne spomnim se, katera iz foruma mi je tud rekla, da ima prepoved msn. Tako, da mi ostane samo forum.

No, men se pa ne ljubi nic nalagat(:, mogoce nam bo pa Primoz kaj ustregel s kako klepetalnico:-))

Zdaj bom pa tudi jaz šla pančkat, me je možek, če ne mislim it, če bom spet visela, pa sem že kar fajn zaspančkana. V eni noči ne morem še not prnest, sploh ker se je mali dojil malo pred peto zjutraj, pa me je mal sesul, saj veš tisti štukan spanec pa je bolj tako tako. Pojdi še ti pančkat, da bosta jutri z malčkom delala vragolije in pol.

Lepe sanje, če boš kaj napisala pa preberem jutri, ups – danes. Pa pa

Nocko in dolgo, sladko spanje!

Ja, pa ne se na Sloncka jezit:-)))

New Report

Close