Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razi moj…

Razi moj…

Zdej pečem samo zate:))))))))) Nekaj čokoladnega, pa nekaj skutinega, pa nekaj kokosovega, pa nekaj orehovega….mmmmmmm…..Želiš še kaj??? Aja…….pa še kavico pristavim……………. A prideš?????

:)))))))))))))))

The best in life is free

Eto, sem rekla zjutrej spodej, da boš ta teden pekla kot bi imela pekarno (mišmaš) :)))))))))))

Stelčka, vidim, da si dobre volje. Edin taku je tud prou!

Čauči.

:))))))))

Jap……………danes sem dobre volje…čeprav še vedno šmrcam….pa tudi spali nismo ne vem kolko…….ampak sem naspidirana do amena:)))))

In tudi tu imaš prav, da je danes pri meni otvoritev pekarne Mišmaš in bo tako do konca tedna:)))))))))

CMOKA

P.S. A prideš kaj pokušat?????:)))) Al pa me jutri obišči v službi….pa ti ponudim tam.:))))) hi, hi, hi…………..

The best in life is free

a resno????’mislim nisem kar tak…hitro zadovljen……..hahahaha

zvezdika….samo kej bojo pa drugi rekli, če boš samo mene povabila….daj no…….mal jih še ostale povabi….s.aj bom itak jaz zadnji odšel…heheh……eden mora mal pomiti posodo…heheheh

leta letijo - iščem stevardeso.....

:))))))))))))))))))))

a jutri delaš? pa ja ne…….. aja, sam neseš tja ženskam….. ha ha……. to pa le……… boš dobila kakšno rožico v zameno……….. ;))))))))))

A posodo bi pomival??? Al kaj drugega?:))))))))))))))))))))))))))))))))))

O.K. Žur odprt….pardon…………..bife odprt…………vabljeni!!!!!!

:))))))))))))))))))))

The best in life is free

Jap. Jutri delam ja…..

Pa sej bom itak potem kmalu spet na dopust šla….že čez par dni….:))))

The best in life is free

hmmmm…a bom lahko prstek oblizal..upssssssssstistega, ki ga nsii zame namenila….hehehe

zvezdika……..do kdaj pa ne greš v službo?mislim…če si sama doma……mogoče jutri….upssssssssss

leta letijo - iščem stevardeso.....

A prstke bi lizal??? Hm…………..a me ne bi nič upapcal?:))) hi, hi, hi….

Jutri grem delat….

The best in life is free

aha, se pravi, da je konec bolniške? super, da si zdaj v redu! :)))))))))))

potem se pa kakšen dan kej vidimo……. pa gremo na en džusek…..

Sem takoj ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ni problema…………………..

A s tabo je vse o.k.?

The best in life is free

ok, se zmenimo za kejšn dan drugi teden, če si za? al imaš že dopust nasledn tedn?

z mano je pa vse okej, super, res……. pa še pomlad je……… mislim, v glavi…….. hihihi… hočem rečt, da cvetim…………. hihihi

Tri dni bom imela dopust…zadnja dva bom spet delala…. Mogoče v petek?

The best in life is free

zmenjenu……. te vpišem na koledar ;)))))))))))))

New Report

Close