Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Raziskava

Raziskava

He, majčkeno me zanima, zdaj imamo že kar dolg skupni staž, je še kje kdo, ki katerega od “ta rednih” forumašev ne “pozna” – čeprav morda samo po imenu?!

Da vas berem….

hihiihih zgleda, da si forum sfalila…………..
zgleda da vsi sexajo, saj veš rana urca, zlata urca…

sem že mislil, da bom končno uspel kiro spoznati, ki bi me znala in vedela…………hhihi

pupi, kakšna pa si ti danes???????

cmokecccccccccccccccccccccccccccccccccc

leta letijo - iščem stevardeso.....

Čaki malo!’Kdo si že ti?A te poznam?
😉

Jest na paznam ambenga !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hihiihihi..a pa bi rada koga spoznala????

Drugič prid na zbor….pa boš naše ubrisane ksihte vidla!
;-)))

tko frend………………..pupik nikoli dovolj………………..a veš, mariči nosi čipke………..vauuuuuuuuuu….bova norela, še daleč po smrti….hihihi

lp

Sem že naroču,naj mojo trugo od znotraj in zunaj oblepijo z nagimi babami,da mi bodo vsaj takrat družbo delale…pa pogrebcem(če bo kak?) tudi!
;-))))

grdi!!! A ko pa napol nag prideš k meni, potem se pa ne spomneš, h kateri si prišel tak?!
Aja, dolga lajtnga, k vsem tak hodiš, zato pa takšen odgovor…..
Sem tista, kateri si izvozil pol tone bolh. :-))))))

Ni sreče, kaj?! Saj ni čudno, če pa se nočeš prikazati na kakšnem srečanju…. hihihhihihihi.

pa kako, da ne?! Si pa ja Primorka, ne?! Tisti narod je fejst produktiven tule….:-)))

Ja tko je, draga Žverčika, da takrat, ko so se srečali in videli, objemali in poljubljali, sem ležala na kavču in …. en čuden hudič me je obsedel. Pa sem si dejala: “Kaj vraga bom zdej ob tej pozni uri letala doli po Solkani, potlej jih še najdem ne, ma vraga ….!” inu sem obležala kar na kavči. Dane smi je pa žal, presneto žal, ker mislim, da sem res zamudila nekaj lepega v svojem življenju. A upam, da se bo zadevca kmalu ponovila!

Žverči, in takrat moraš priti zraven!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

nononon ne bit tak ziher…in ne še ti lagati…………

kakšno srečo pa iščem in kje naj je najdem???????
mi veš pomagati….hihi

čakam …

Srečo, da se ti katera javi in reče: “Razo, jaz bi te pa srčno želela spoznati…. ohhhh……” :-)))))))

Zakaj pa lažem?! A sem zgoraj omenjala kakšne osebe, a?! Meni se zdi, da ne….. pisano je na splošno, ne?!

:-))))))*

HIHIHIIHIHI….pa tak sem skromen…sreča pa od nikoder…hihihiihihi

zakaj pa bi me rada spoznala??????????

mogoče sem pa še bolj (ne)zanimiv??????hihihih

cmokec……pupika mlada….

Sem pa mislila, da te poznam……:-))))))))))))))))) Te pa resnično ne. Oprosti.
:-)))))))

…. ko ne bi bilo takooooo daleč! Pridite vi gor – morda vsaj do “kurje riti”….:-)))

kaj naj oprostim???????

ker me nočeš spoznati????’saj ti lahko pomagam…..samo pokliči……hihiihihipravega upam…..

cmokec

Ne morem.

Baterije so prazne! :-))))))))) Pa kdaj drugič, prav?!

a prazne baterije imaš?????????? boga ti, ker jaz..
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.IMAM PA FULL POLENE…hihiihihihi

a mogoče veš, akk se spraznijo????mislim, ko imaš že izkušnje…hihiihih

pa ne mi še uidit…vidim, da si na koncu samo še moja…..ops…………

Oki, gremo vsi do “kurje riti”, do koder tut ti znaš priti !!!
E vidiš vrageca, kok se je meni zrimalo,ne de?

New Report

Close