Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razjasnimo še en stereotip , crknite ćefurji

Razjasnimo še en stereotip , crknite ćefurji

https://365.rtvslo.si/podkast/drugi-pogled/175092688

Drugi pogled, od 6.30 naprej, lepo Bavarec pove kako prijazni smo Gorenjci, kako smo podobni našim bratom na Bavarskem, kako naša glasba ni bavarska ali Avstrijska, ampak naša , ja naša jo pa oni radi poslušajo !

Itak da ja, predvsem na Loškem živi še vedno precej močna Bavarska in Tirolska populacija naseljena v času od 973 naprej.

Mi z južnjaki niamo nič skupnega , kot brate lahko imenujemo samo Bavarce in Avstrijce, ne pa ćefurje.

Crkni ti Veseli oče🖕 🤣

Res je, v Celju tudi, dedek od mojega fotra je bil sudetski Nemec.

Pa btw nisem Veseli oče.

Ko bi vedel kaj si Avstrijci mislijo o vas in kaj šele Nemci

Da nekomu želiš da crkne, posebno pa še v času Božiča, je skrajno zavrženo dejanje. Očitno nisi kristjan, zamisli se…

Hahaha, lahk si vi sam ŽELITE bit Germani, severnjaki….ste pa na vašo žalost SLOVANI, tko je 😀

“Ko bi vedel kaj si Avstrijci mislijo o vas in kaj šele Nemci”

KAJ SI JAZ, Slovenka mislim o Slovencih? Pa je ostala samo greznica še v tej državi, nič drugega.

Ravno berem o Arabskih emiratih, vsak ima svoj biznis, nič kriminala, ker so strogi zakoni – tja je šel službeno, a ženska je doma v Sloveniji….

Vso golazen, beri vse preklete kriminalce muslimanske, smo dobili pa mi v EU. MRŠ V P. M. TA PREKLETA EU POLITIKA. MRŠ V P.M…..

VSE TE PREKLETE KRIMINALCE SMO PA MI DOBILI… MRŠ V P.M

Drugi pogled, od 6.30 naprej, lepo Bavarec pove kako prijazni smo Gorenjci, kako smo podobni našim bratom na Bavarskem, kako naša glasba ni bavarska ali Avstrijska, ampak naša , ja naša jo pa oni radi poslušajo !

Vse germansko ritolizništvo si porušil s tem, ker si ta odstavek napisal v slovanskem jeziku, ki je pa bratski našim južnim bratom. Oni bodo razumeli 99 % tega, kar si napisal, Nemci čisto nič.

Pa jezik nam je skupen vsem Slovencem, goveje muzike pa še zdaleč ne poslušajo vsi Slovenci. Zabil si si avtogol

Adasfd

Jezik =/= genotip/genetika.

O sveta preproščina.

Kaj češ, to ti je mali zakompleksani narod, ki od besa ne ve več kaj bi. Majhen je in še manjši postaja 😀

Tu je pa še hlapčevski pedigre, stisnjeni med velike celo svojo zgodovino, čistili klozete po dvorih… In ta bes izžareva zdaj počasi, ko tudi slovenski jezik počasi izginja…

Dejstvo je da so nas “okupacijske” oblasti prepoznale kot državljane  in nam za to tudi podelile državljanstva, kar pa za cigane dol preko Kolpe ne moremo trditi.

Adasfd

Jezik =/= genotip/genetika.

O sveta preproščina.

Ja, po jeziku lahko “samo” precej dobro zasleduješ genetiko za nazaj, ni 100 %, je pa boljši pokazatelj kot muzika ali pa eden od osmih pradedkov, v katerega se zapičiš.

skratka, germanski hlapček z vsako besedo in vsakim prispevkom več naredi za promocijo slovanstva kot pa germanstva, samo je preevč neumen, da bi se tega zavedal. Pač kot pes, ki si rep lovi.

Sprašujem se ali je mentalna pohabljenost, ki se manifestira kot psihološka motnja izredno globoke želje biti ritoliznik Germanom stvar, ki se jo lahko vdresira v posameznika ali je to rezultat genetske napake?

Osebno sem trenutno mnenja, da je želja po ritolizništvu odraz plitkega genetskega bazena skupaj z omejeno mentalno kapaciteto, ki izoblikuje tak karakter pohlevnega slabiča.

Kakšno luzerstvo je to, da tako obožuješ germane, potem si pa tu med slovani in se vsak dan z njimi pogovarjaš v slovanskem jeziku. Zakaj se ne bi preselil med germane? Ne zna nemško?

Še domopranci leta 1945 so vedeli, da je čas za v Avstrijo šibnit, so trčili na trdo realnost, da so v Sloveniji v manjšini.

Odgovor na objavo uporabnika
Ena južna neprijavljena, 25.12.2024 ob 10:06

Hahaha, lahk si vi sam ŽELITE bit Germani, severnjaki….ste pa na vašo žalost SLOVANI, tko je 😀

Slovani ze, saj Slovani so tudi Cehi, Poljaki itd. Ne vem kdo bi si zelel biti German, slaba genetika itd.

Kar mislem, da je hotel povedati, je da nimamo dosti skupnega z balkanci, kar se pa mocno strinjam, in smo po mentaliteti bolj podobni severnjakom. Hrana, glasba, mentaliteta, kultura je pac pol podobna germanski.

Pa kakšna promocija, ti debil ničvreden? To so zgolj dejstva. Balkan nima veliko veze z slovanstvom, tam je ogromno turške genetike, pri nas skoraj nič. Se pravi če nek nigger govori slovanski jezik, je slovan? LMAO.

Zamisli se…, 25.12.2024 ob 09:58

Da nekomu želiš da crkne, posebno pa še v času Božiča, je skrajno zavrženo dejanje. Očitno nisi kristjan, zamisli se…

Ko bi pocrkala VSA požrešna svetovna elita, vsi psihopati, obsedeni od manipulacij, od svoje moči, je najbolj poštena božična želja.

In tudi EDINA rešitev za človeštvo. Žal…

Pa kakšna promocija, ti debil ničvreden? To so zgolj dejstva. Balkan nima veliko veze z slovanstvom, tam je ogromno turške genetike, pri nas skoraj nič. Se pravi če nek nigger govori slovanski jezik, je slovan? LMAO.

Prosim, pri nas skoraj nič turške genetike, a si budalo? To veš, da je Srbov in Bosancev pri nas več kot Švabov. Ali ne veš? Pa koliko je mešanja iz tega?

Ne, pa če začne harmoniko nategovat pa kranjsko žret tudi ne, tako kot si je germanofil zamislil, da je pa to važno. Jezik vseeno več pove, ker je vsaj univerzalen za vse Slovence.

Bistvo slovenstva je slovanstvo. To je glavna značilnost in nam je skupna. Na zahodu Slovenije niso švabske primesi, ampak italijanske, na jugu niso švabske, so hrvaške, zato bi lahko glavo potegnili iz švabske riti pa malo širše okoli sebe pogledali.

Balkanci tukaj živeči niso in nikoli ne bodo Slovenci, so zgolj slovenski državljani. Tudi kar nekaj ljudi iz Balkana (ne veliko, mogoče 5-10%) ima germanske fenotipe. Spet mešaš hruške pa jabolka, belci imamo 7 ras (nordidi, alpinoidi, dinaridi, atlantidi, mediteranidi, kromagnoidi ter baltidi). Balkanci so belci, vendar z drugačno rasno sestavo, kjer prevladujejo dinaridi ter mediteranidi, pri slovencih pa nordidi ter alpinoidi.

Jebeš mu, če mamo mi Janšo, da nismo nobeni nordidi pa alpinoidi, nehaj švabske pritepence mešat med prave Slovence

😀 😀 😀

Slovenci smo po DNK najbolj podobni Slovakom, Avstrijcem, Bavarcem in Čehom. Smo nekakšni genetski miks srednjeevropskih narodov, Primorci pa imajo večkrat primešane še kakšne mediteranske gene.

Čefurji pa imajo primešano turško kri. Zato so tako na videz kot po mentaliteti bistveno drugačni od nas.

Anonimno 10673, 25.12.2024 ob 10:10

“Ko bi vedel kaj si Avstrijci mislijo o vas in kaj šele Nemci”

KAJ SI JAZ, Slovenka mislim o Slovencih? Pa je ostala samo greznica še v tej državi, nič drugega.

Ravno berem o Arabskih emiratih, vsak ima svoj biznis, nič kriminala, ker so strogi zakoni – tja je šel službeno, a ženska je doma v Sloveniji….

Vso golazen, beri vse preklete kriminalce muslimanske, smo dobili pa mi v EU. MRŠ V P. M. TA PREKLETA EU POLITIKA. MRŠ V P.M…..

VSE TE PREKLETE KRIMINALCE SMO PA MI DOBILI… MRŠ V P.M

Takoj sem za to, da se uvede precej strožja zakonodaja od te, ki jo imamo. In da se končno vzpostavi red.

Koliko je tukaj ljudi, ki bi začeli cviliti, da so jim kratene pravice? Preveč; ker raje živijo v tem vse večjem kaosu, da lahko mutijo po svoje; tako so oni del problema.

no, 25.12.2024 ob 11:38

Slovani ze, saj Slovani so tudi Cehi, Poljaki itd. Ne vem kdo bi si zelel biti German, slaba genetika itd.

Kar mislem, da je hotel povedati, je da nimamo dosti skupnega z balkanci, kar se pa mocno strinjam, in smo po mentaliteti bolj podobni severnjakom. Hrana, glasba, mentaliteta, kultura je pac pol podobna germanski.

Res se vid tud na tem forumu vašo  severno mentaliteto ja 😂😂😂

New Report

Close