Razjasnimo še en stereotip , crknite ćefurji
Ja seveda, to so te študije, na Eupediji jih imaš. Pa R1b (alpinoidi) ter I1 (nordidi) so na Štajerskem dosti bolj pogosti, te cifre, katere si navedel, so povprečje za celotno Slovenijo. I2 prevladuje na Dolenjskem, samo poglej si Janšo, podoben je mojemu šiptarskemu fasaderju.
Ne da se mi več, lp.
dejstvo je, 25.12.2024 ob 23:26
Dejstvo je, da vas Slovenci nocemo.
dejstvo je, da tebe švabi nočejo pa vseeno se jim rineš v šupak, Kaj čmo
O tem kdo komu rine v supak bi se dalo diskutirati, glede na to kake kolone avtomobilov se valijo iz severa za vsake praznike, tudi Slovenija se precej sprazne. Koliko km guzve je bilo ze pred 1 tednim na srbski meji?
Moje izkusnje z juznaki so pac slabe, (edina pozitivna so bili Makedonci), in pac nocem imeti opravka z njimi, cim manj Okey? Z normalnimi, kulturnimi ljudmi, ceprav so tujci ni nikoli problem. Cefurji so pac vsi isti, zato so tam kjer so.
Jahman, 26.12.2024 ob 14:06
Ja seveda, to so te študije, na Eupediji jih imaš. Pa R1b (alpinoidi) ter I1 (nordidi) so na Štajerskem dosti bolj pogosti, te cifre, katere si navedel, so povprečje za celotno Slovenijo. I2 prevladuje na Dolenjskem, samo poglej si Janšo, podoben je mojemu šiptarskemu fasaderju.
Ne da se mi več, lp.
Jahman, seveda se ti ne da več, če pravzaprav ne veš, o čem govoriš, ker ne poznaš osnovnih pojmov, kaj to je haplogrupa, ampak te bolj navdušujejo neznanstveni pristopi in Hitlerjevi koncepti “arijske rase”.
Y-DNK haplogrupa je “moški marker”, ker se nahaja na spolnem kromosomu XY, ki ga mamo le moški. In ker ta se praktično ne spreminja (razen preko mutacij), in se deduje po moški liniji, je zelo dober za sledljivost in poučevanje migracijskih tokov. In ker je R1A haplogrupa prevladujoča med slovenskimi moškimi, lepo izpričuje naselitev Slovanov v naš prostor. In ta Y haplogrupa ne določena ničesar, kar se tiče fenotipa za izgled, višino, barvo oči in las, temveč avtosomski kromosomi.
Potem je še tu na podlagi genetike različna kultura, običaji, prehrana, mentaliteta, svetovni nazori z ostalimi genetskimi bazeni v Evropi
aha, prehrana je na podlagi genetike 😀 😀
Se pravi, če črnec začne govoriti slovensko ni slovenec, če pa maže potico, pa to kaže, da je genetsko slovenec, ker hrana je na podlagi genetike. 😀 😀 😀