Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razkooooo, poglej tooo, waw

Razkooooo, poglej tooo, waw

… najino razkošje………….. zame rogljiček in džusek, zate kavica……..

nooo?

A je lahko kofeček moj??? Danes ga še nisem pila…..

:)))

The best in life is free

ne, ne, tisti je od Razija………. midve gremo na svojega……. ;))))))))))))

bi..razen mene….hmmmmmmmmmmmmmm………smrk……….pa ravno jaz bi bil ta najtabuljši….upsssssssssssss

a si še kaj moja?

leta letijo - iščem stevardeso.....

psst, smotko……….. tisto “after coffee” je treba zamolčat……….

ja, sem tvoja, tolko kot si ti moj…… torej kolko sem tvoja?

a da si tolko…hhhhmmmmmm……pazi se mala,,,hahaha

ja, bo zadost?

hvala za mailček in slikco……… hihi, ne verjamem, da si tisto res ti……. opssssssssss…………… Štefka te je drgač opisala! opsssssssssss

….lepo…….a ti tud slikce okol pošiljaš???? Hm……………… A meni pa nič….??? A velja tisto, da ti moram najprej mojo poslat…..Hja….sej vem, da sem ti jo še vedno dolžna:)))))))))))) hi, hi, hi…………..

The best in life is free

verjameš………..a si drugačnega dedca pričakovala…s.aj sem te opozarja…zdaj me pa imaš…tko…neč več izmikanja..upsssssssssssss

hely,,,,,a veš kaj,,,,,neč ne bo zadost…neč mala…….zdaj pa prosim, za eno bolj spodobno..upsssss….

hely……kdaj boš imela čsas malček več ku eno urico….hmmmmm

jutri imam fuuuuuuuuuuuuul časa……….. v bistvu ga imam skoz, če si ga vzamem………….. vzamem pa si ga, če je vredno……. saj razumeš……..

tak da……… kaj ponujaš v zameno za moj čas………. opssssssssss…….

ma ja, nisem pričakovala, da si tako divji……. v resnici mi deluješ bolj milo kot na fotki……….. 100x bolj milo……….. tam pa si…… ufffffffffffa, kot divji mož, ki je pravkar prinorel iz koruze………… hihi……… ooooopssssssss

pa brez zamere…..

bi bil divji…hmmmm………vsak dec rata divji ob pravi…upsssssss……ti bom na meilček napuisal…saj veš, lahko berejo tu nas tudi otroci..ehheheheh

helyka………neč ne bo……….če misliš, da nisem vreden tvojega časa…

dijo

hej, rompibale……… kje sem pa napisala, da nisi vreden mojega časa??? aaa……….. sem napisala oz. te vprašala, da kaj mi nudiš v zameno….. ha, a ni to nekej druzga?

ja ja, ti kr na mejlček……. pa kakšno fotko, kjer si bolj nežen mi pošlji…… Borčkooooooo, daj nooooooooooo……….

New Report

Close