Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razlaga, zakaj ne pecam žensk

Razlaga, zakaj ne pecam žensk

Ker sem s tem porabil še pa še energije v najboljših letih in nikoli ni bilo nič. Vedno sem bil premalo to, premalo ono. Vedno so bili drugi bolj zanimivi. Eni smo pač taki, mirni, tihi, nenastopaški. Vidite, z leti še zgledam slabše. Če kot čil 25-letnik ali 30-letnik nisem imel šans, kaj bom zdaj star vosu ženske pecal. Moje vrstnice mi niso privlačne, ne delam si pa utvar, da sem zanimiv za mlade. Če rabim seks, si plačam kurbo, tega me ni sram priznati, nenazadnje v službo hodim in dobivam plačo.

še en tak tukaj

Super!  Potem nimaš problema.

Srečno!

Jaz sem tudi samska od tridesetega leta in rees – men se tut ne da, iskreno.

Pač neprilagojeni osebki. Marsikateremu se na stara leta čisto odpelje zaradi frustracij.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno315, 07.11.2024 ob 17:40

Pač neprilagojeni osebki. Marsikateremu se na stara leta čisto odpelje zaradi frustracij.

Zakaj bi se mi odpeljalo? Odpeljalo se mi je lahko toliko zapravljenih let, ko bi lahko počela kaj bolj pametnega kot pa se ukvarjala z dedci.

In zakaj bi nas moralo zanimati, kako ti plačuješ prostitukte?

In zakaj si živčen?

Tvoj lajf….  srečno Kekec.

nono759, 07.11.2024 ob 17:54

In zakaj bi nas moralo zanimati, kako ti plačuješ prostitukte?

In zakaj si živčen?

Tvoj lajf….  srečno Kekec.

Enako kot nas ne zanima tvoje mnenje.

Hvala za informacijo. Res bomo lažje živeli sedaj ko vemo 🙂

beta samec, 04.11.2024 ob 21:36

Ker sem s tem porabil še pa še energije v najboljših letih in nikoli ni bilo nič. Vedno sem bil premalo to, premalo ono. Vedno so bili drugi bolj zanimivi. Eni smo pač taki, mirni, tihi, nenastopaški. Vidite, z leti še zgledam slabše. Če kot čil 25-letnik ali 30-letnik nisem imel šans, kaj bom zdaj star vosu ženske pecal. Moje vrstnice mi niso privlačne, ne delam si pa utvar, da sem zanimiv za mlade. Če rabim seks, si plačam kurbo, tega me ni sram priznati, nenazadnje v službo hodim in dobivam plačo.

Bravo. Prej nisi bil zanimiv za te moderne faking ženske, ker palijo na frajerje potem proti 40-im si pa dober za njih. Tako je pri meni. Sem bil zmeraj enako miren,razgledan,pošten in odličen športnik ampak enostavno jim nisem bil všeč zmeraj je nekaj bilo izgovori zakaj jim nisem. Tudi jaz sem porivu potem najboljše kurbe po Lj in uživu v sexu in vseh stvareh, ker jih nisem mogel izživeti z ženskami, ki jih bi rad. Sej zaslužim zgledam športno mladostno tudi pri 40. Večino vrstnikom prekašam a ni zanimanja. Današnje ženske mnenja da jim pripada vse najboljše. Ti sam porivaj. Vedno več nas je takih moških po Slo. Albanci se pa množijo.

Odgovarjam vsem trem:

Tukaj ste naredili največjo napako. Pecanja ste se lotili kot neko delo (ki vam jemlje energijo), delali ste na tem, da boste ugajali ženskam, ki si vas bodo potem izbrale ampak na koncu ste dobili prst v rit.

Evo pecanje ne sme biti delo ampak zabava. Druženje z ženskam mora biti zabava. Ne ugajajte jim, ne pričakujte nič od njih. Zgodilo se bo samo od sebe.

Ljubezen se bo zgodila sama od sebe? Zakaj se potem to ni zgodilo v mojih 30 letih življenja, čeprav nisem nikoli načrtno iskal ženske družbe? Nisem več tako naiven, da bi verjel v pravljice. Potrebno je pogledati resnici v oči in si priznati, da si kot oseba ne zaslužim niti najmanjše ženske pozornosti. Se strinjam, da energijo usmeriš tam, kjer je končni izzid odvisen le od tebe in se čimmanj obremenjuješ z ženskami. Sem ravno takšen kot avtor: miren, tih, nenastopaški. Ampak moja slabost je ta, da mi moje življenjsko vodilo, poslanstvo in dostojanstvo ne dovoljuje, da bi poiskal bližnjice pri iskanju intimnosti zato bom verjetno umrl brez teh doživetij. V sebi moram vsakodnevno zatreti željo po ljubezni, intimnosti in družini in energijo usmeriti v delo, v šport, v fizične aktivnosti…

Moski, ki se odkrito hvalijo, da placujejo ku..o za sek, se imajo za postene moske!!! A vi to resnoooo, kaj jemljete za eno droga, da se vama blede?

Fantje jaz vas razumem in s tem, da pri ženskah niste uspešni niste krivi sami. Celo življenje so vam lagali in vi igrate igro iz prejšnjega stoletja, moderne ženske pa te igre ne igrajo več. Pravila igre so se spremenila in imajo sedaj ženske vse karte v svojih rokah, ko gre za interakcijo med ”blue pill” ljudmi.

Ko enkrat vzameš pravo/kompletno ”red pill” in ne tiste omejeme ”red pill” (politične ali socialne) se vsa moč v dinamiki moški-ženska prevesi v tvojo korist in dobiš popolno kontrolo nad interakcijo z ženskami. Lahko bi se temu reklo, da dobiš ”cheat code”. Sam v skorajda vsakem trenutku, ko imam interakcijo s katerokoli žensko (lahko tudi s popolno neznanko) skoraj s 100% natančnostjo predvidim njene odzive.

Mala skrivnost: skorajda vse ženske se popolnoma enako odzivajo na situacije v katerih se znajdejo.

Ko enkrat poznaš žensko naravo lahko nemudoma izločiš tiste katerih ne zanimaš in se obdaš s tistimi katerim si zanimiv. Vsak moški ima v svojem krogu poznanstev vsaj eno ali dve ženski katerim je zanimiv vendar se tega ne zaveda. Če delaš na sebi in si misterijozen se to število hitro poveča in kar naenkrat lahko postaneš lover boy trem ali več ženskam hkrati!!!

Za kaj takega boste morali odvreči rožnata očala laži o ženskah, ki so vaša ponotranjena resnica in sprejeti realnost. Ta realnost je kruta, kajti ženske so daleč od bitij za katere jih imate. Tega ne zmore vsak moški ampak le najmočnejši.

Če se podate na to pot boste morali skozi vseh pet stopenj žalovanja saj boste razbili vse mite za katere ste mislili, da so resnica. Rezultat je, da boste na drugi strani prišli ven kot popolnoma nov človek, ki bo videl stvari jasno in boste končno lahko srečni in izpolnjeni, boste tisto kar ste sposobni, boste dosegli svoj potencial.

MGTOW way

Kaj tacga, zenske nocejo ‘dedcev’ ki vidijo zenske kot objekt za njihovo zasovoljitev, brez potreb, ne kot ljudi. Kdo bi jih razumel….od kdaj sociopati niso zazeleni?

Očitno so vas nekoč ugrabili nezemljani in vam vgradili čip proti čustvom. Vsem po vrsti. Ženskam in moškim. Žalostno, nimate pojma za koliko tega ste prikrajšani.

Kot avtor, 07.11.2024 ob 20:16

Ljubezen se bo zgodila sama od sebe? Zakaj se potem to ni zgodilo v mojih 30 letih življenja, čeprav nisem nikoli načrtno iskal ženske družbe? Nisem več tako naiven, da bi verjel v pravljice. Potrebno je pogledati resnici v oči in si priznati, da si kot oseba ne zaslužim niti najmanjše ženske pozornosti. Se strinjam, da energijo usmeriš tam, kjer je končni izzid odvisen le od tebe in se čimmanj obremenjuješ z ženskami. Sem ravno takšen kot avtor: miren, tih, nenastopaški. Ampak moja slabost je ta, da mi moje življenjsko vodilo, poslanstvo in dostojanstvo ne dovoljuje, da bi poiskal bližnjice pri iskanju intimnosti zato bom verjetno umrl brez teh doživetij. V sebi moram vsakodnevno zatreti željo po ljubezni, intimnosti in družini in energijo usmeriti v delo, v šport, v fizične aktivnosti…

“Ampak moja slabost je ta, da mi moje življenjsko vodilo, poslanstvo in dostojanstvo ne dovoljuje, da bi poiskal bližnjice pri iskanju intimnosti zato bom verjetno umrl brez teh doživetij. V sebi moram vsakodnevno zatreti željo po ljubezni, intimnosti in družini in energijo usmeriti v delo, v šport, v fizične aktivnosti…”

Pa ste kdaj pomislili, da je to vaše anti-bližnjično “življenjsko vodilo” mogoče zgrešeno, sploh če vas stane ljubezni, intime in družine? Zakaj bi bile bližnjice nekaj tako groznega?

Ti se kr idi dešifriranje bab, če te to veseli. jaz bom raje na roke, ali pa si bom provoščil kurbo po lastni izbiri. Dovolj časa sem zapravil za te kao resnične babe. Mi ne pade na pamet, d abi med približki, ki jih poznam, iskal eno, ki se ji zdaj na stara leta dopadem.

bedački hlački

Jaz tudi ne pecam žensk. To pa zato, ker one pecajo mene.

Fantje jaz vas razumem in s tem, da pri ženskah niste uspešni niste krivi sami. Celo življenje so vam lagali in vi igrate igro iz prejšnjega stoletja, moderne ženske pa te igre ne igrajo več. Pravila igre so se spremenila in imajo sedaj ženske vse karte v svojih rokah, ko gre za interakcijo med ”blue pill” ljudmi.

Ko enkrat vzameš pravo/kompletno ”red pill” in ne tiste omejeme ”red pill” (politične ali socialne) se vsa moč v dinamiki moški-ženska prevesi v tvojo korist in dobiš popolno kontrolo nad interakcijo z ženskami. Lahko bi se temu reklo, da dobiš ”cheat code”. Sam v skorajda vsakem trenutku, ko imam interakcijo s katerokoli žensko (lahko tudi s popolno neznanko) skoraj s 100% natančnostjo predvidim njene odzive.

Mala skrivnost: skorajda vse ženske se popolnoma enako odzivajo na situacije v katerih se znajdejo.

Ko enkrat poznaš žensko naravo lahko nemudoma izločiš tiste katerih ne zanimaš in se obdaš s tistimi katerim si zanimiv. Vsak moški ima v svojem krogu poznanstev vsaj eno ali dve ženski katerim je zanimiv vendar se tega ne zaveda. Če delaš na sebi in si misterijozen se to število hitro poveča in kar naenkrat lahko postaneš lover boy trem ali več ženskam hkrati!!!

Za kaj takega boste morali odvreči rožnata očala laži o ženskah, ki so vaša ponotranjena resnica in sprejeti realnost. Ta realnost je kruta, kajti ženske so daleč od bitij za katere jih imate. Tega ne zmore vsak moški ampak le najmočnejši.

Če se podate na to pot boste morali skozi vseh pet stopenj žalovanja saj boste razbili vse mite za katere ste mislili, da so resnica. Rezultat je, da boste na drugi strani prišli ven kot popolnoma nov človek, ki bo videl stvari jasno in boste končno lahko srečni in izpolnjeni, boste tisto kar ste sposobni, boste dosegli svoj potencial.

hahahahhaaahahaaahahaa. kiro bluzenje avtistično.

Se da povzet v par besedah: bodi lep, uspešen, bogat, pa zavedaj se, da ženske tudi imajo izbiro in da vsak in vsaka gre v zveze zaradi določenih koristi. To je to.

Če pustimo na strani mamine sinčke, negativce, itd. Ste kdaj razmišljali, da ste mogoče malo asperger in da posledično nimate razvitih socialnih veščin, potrebnih za osvajanje žensk in vas zato ne razumejo? Oz se ne razumete? Čeprav so aspiji čisto v redu dečki nimajo sreče pri navezovanju stikov z ženskami. Ne gre za to, da bi vi bili slabi ali bile slabe ženske oz ne bi imeli sreče. Pač morali bi izdatno vlagati trud v razvoj socialnih veščin.

Poznam enega aspergerja, ki je prijetne zunanjosti, delaven, šolan a zelo, zelo štorast, ko gre za socialne stike. Seveda žensk ne dobi. Ne, ker bi bile ženske zlobne, on preprosto ne zna z njimi. Seveda taki postanejo sfrustrirani in so jezni na cel svet.

Marsikdo zase ne ve, da je malce avtist in ne razume zakaj se mu dogaja, kar se mu dogaja. Se je pa kateri že oddahnil, ko je odkril v čem je končno problem in začel delati na sebi.

Na youtubu najdete veliko o visoko funkcionalnem avtizmu oz aspergerju.

Ključ je v tvojem odnosu do žensk, ki se kaže v tem tvojem stavku: Moje vrstnice mi niso privlačne. Torej, kljub temu, da priznavaš, da nisi ne vem kaj bil niti kot mlad, še manj pa zdaj kot star, se imaš za nekaj boljšega od žensk, ki so v tvojem rangu. Kot mlademu so ti bile najbrž privlačne in zanimive samo alfa bejbe, za katere so se vsi fantje grebli. Sam pa miren, tih zadžan, skratka siva miš, itak da te taka bejba ni sploh porajtala, saj je imela na izbiro na stotine zanimivejših in privlačnejših moških, kot si bil ti. Ampak tista siva miška z očali iz zadnje klopi ti ni bila zanimiva, čeprav ti je vedno šestilo posodila in je nisi izbral za soplesalko na valeti. Ko sta se čez nekaj let spet srečala, ti je bilo kar malo žal, saj si videl, v kako lepotico se je prelevila in si jo povabil na kavo, kar pa je zavrnila, saj ni pozabila kako posmehljivo si jo zavrnil, ko se je opogumila in ona prosila za ples tebe. To je sicer namišljen scenarij, a dovolj sem videla tega v lajfu.

Sedaj pa se delaš ubogega, kako te nikoli ni nobena porajtala, v bistvu pa zate nobena od tistih, ki so te porajtale, ni bila dovolj dobra. Nazadnje si pristal na kurbah. No, super…

Sodobne ženske itak ne vedo kakšnega moškega rabijo. Zato pa vse potem iščejo take za katere v javnosti slišimo same slabe stvari. Ampak zakon je vedno deloval v paru kjer ima nekdo izrazito moško energijo, ona pa izrazito žensko. Dandanes imaš pa ženske z moško energijo in moške brez energije  zato pa ne gre

Traparije, 09.11.2024 ob 15:22

Sodobne ženske itak ne vedo kakšnega moškega rabijo. Zato pa vse potem iščejo take za katere v javnosti slišimo same slabe stvari. Ampak zakon je vedno deloval v paru kjer ima nekdo izrazito moško energijo, ona pa izrazito žensko. Dandanes imaš pa ženske z moško energijo in moške brez energije  zato pa ne gre

Če dedec nima prave moške energije v zakonu, jo začne izražat ženska.

New Report

Close