Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razlaga, zakaj ne pecam žensk

Razlaga, zakaj ne pecam žensk

Če ti tako ustreza, pa tako živi. Bi pa rada vedela, koliko plačaš na uro in kolikokrat na mesec spiš z žensko ter koliko stavkov še reče ta ženska s teboj, ko ti pride. Če te to čustveno-telesno zadovoljni, potem si zelo nezahteven.

Za ženske je res boljše, da jih ne osvajaš, nobena ne bi bila s teboj, če bi vedela, da si spal s prostitutkami.

Odgovor na objavo uporabnika
beta samec, 04.11.2024 ob 21:36

Ker sem s tem porabil še pa še energije v najboljših letih in nikoli ni bilo nič. Vedno sem bil premalo to, premalo ono. Vedno so bili drugi bolj zanimivi. Eni smo pač taki, mirni, tihi, nenastopaški. Vidite, z leti še zgledam slabše. Če kot čil 25-letnik ali 30-letnik nisem imel šans, kaj bom zdaj star vosu ženske pecal. Moje vrstnice mi niso privlačne, ne delam si pa utvar, da sem zanimiv za mlade. Če rabim seks, si plačam kurbo, tega me ni sram priznati, nenazadnje v službo hodim in dobivam plačo.

“Ker sem s tem porabil še pa še energije v najboljših letih in nikoli ni bilo nič. Vedno sem bil premalo to, premalo ono.”

Kako pa veste, da je bil to razlog? Premalo kaj si pa lahko zanje, razen mogoče premajhen, pa še to ni nujno problem, Jeff Bezos ima ene 160cm, Robi Golob 158, a so vam prav rekle, drugač si v redu, ampak si premalo to pa to?

New Report

Close