Razlika
Par minut nazaj sem dobil občutek,da sta moška in ženska zaljubljenost tako zelo različni!
In tudi,ko se dva ljubita istočasno,bo najbrž vsak partner reagiral čudno…v odnosu na drugega partnerja v tistem hipu.
jaz sem mal čudno ostal prej……..zato tudi to pišem.
moram kmal zaželet lepo jutro,kajne?
Sp
Moja iskra…za lepsi dan… pa je tale forum…izmed ostalih in zato me briga…ali boli patka…kot je en dan napisala muca tam nekje, kdo je s kom, kdo koga, kaj ima ta, ali oni,ej to je forum-zabava-hec- krtkobrezveze in naj to ostane, ne jemljimo vseh teh besed za resno…ne sklepajmo,ne sodimo, se ne splača…naj bo to iskrica za lep dan…Resnica pa je…to pa vsi nekako slutimo kaj je…pa naj ostane tam v realnosti…cmoka vsem, tebi Niki pa še posebno…
Tole sem morala napisati, ker se v ozadju dogaja marsikaj…in tega ne maram…laži, spletk…neko predalčkanje…ne delajmo tega…
Ma , predalčkanje je zmeraj bilo … imam izkušnje :)))
Je že tako , da so si eni bolj všeč ko drugi , pa se potem drugi čutijo odrinjene , pa se trudijo splavat na vrh … eni bi celo radi manipulirali z drugimi … svašta …
… Niki je SAMA SVOJA … jaaa , ima pa ene res bolj rada … spešl lupčka tistim ;))))