Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Razlika med 20 in 40 letnico

Razlika med 20 in 40 letnico

Kako vi moški se odločate ali boste imeli za sex mlajšo ali starejšo? Stara sem 41 let in sem samska. Zato si lahko privoščim kogar želim. Trenutno imam dva ljubimca. En je star 28 let in je čist nor name, dela vse kar mu ukažem, nima nobenih zavor. Ko ga vprašam, zakaj ne sexa raje z 20 letnicami, ker so mlajše, postavnejše, bolj frišne….pa pravi, da se nobena ne more primerjat z mano, ker sem tok divja, strastna, nežna, groba in da moja tamala diši še bolj, kot od 20 letnice. Ta drugi ljubimec, pa je starejši od mene 2 leti in je prav tako čist divji, sex z njim je še boljši kot z mladičom. On pa pravi, da ima rad mlajše. Sicer je poročen in ima mlajšo ženo, mlajšo od mene….ampak za ljubico ima vseeno starejšo, ker mu je sex z mano odličen in ne delam štale. Pravi pa da si želi sexati z mlajšo, npr. pod 30, ampak mu še ni ratalo in ne more primerjat…. Kaj pravite moški….. Kakšna razlika v sexu je z 20-30 in od 40-50?

Tudi meni so bolj vsec starejse, zato ker niso kot dila ampak so aktivne in po vecini bol divje od mlajsih nevem mogoce nism diht sam men seks iz starejso al pa mlajso je velika razlika tudi v tem kaj si kdo upa oz.zeli poskusit,ker seks meni nioli ni bil tica not pa vn k pr veliko 20letnicah je.

Absolutna prednost starejši!

Sem precej starejši od 40, ampak nekoč sem bil seveda tudi 30 🙂
Ves čas sem v zvezi z žensko, ki je le malo mlajša od mene. Seks med nama je bil vedno OK in tudi po vseh letih…. nama je lepo skupaj.
So pa mojo pozornost pritegnile tudi kakšne druge…..saj to ni ravno kakšen greh. Praviloma so bile starejše od žene in večinoma tudi starejše od mene. Zakaj? En kup razlogov. Starejše se ODLOČIJO za seks s tabo – mlajše pa te le poskusijo. Starejša hoče uživati s tabo in se bo po potrebi tudi potrudila za to. Mlajša si te bo vzela in čakala, kako dobro ali slabo bo s tabo.

No, pa tudi mlajše se nekoč postarajo 🙂

Še danes me sanjarenje ne odpelje k hčerini kolegici, ampak k 10 let starejši sosedi, ki je bogovsko ohranjena.

Hja….
po 50-tem nam dogaja to za kar ne bi prej nikdar dal roke v ogenj.
Zanimivi smo tudi do 1/2 mlajšim od nas
eno 33-letno sem pred kratkim po akciji vprašal,v čem je fora,da raj s tolk starejšim?!’
Je rekla,da tipi njenih let in še malo več in malo majn sploh ne vedo kaj bi radi.
Mi pa,da imamo v glavnem jasno začrtano pot.Ali čisto zares,ali prava Avantura.
Vsekakor se po njeno obnesemo.Vsaj jaz sem se.Lp

Če imate na zalogi kakšno 20-30 let staro sorodnico.. se bo hitro javilo dovolj prostovoljcev, da bi kvanitativno reprezentačno lahko izmerili kakovost prve in druge ponudbe.

De omnibus disputandum..

Seveda vedo 30 letniki, kaj si želijo.. samo ne smejo še.. v akcijo stopiti s 1/2 mlajšimi.. vi nasprotno lahko.. je legalno.

De omnibus disputandum..

Meni so take všeč, ki imajo 40-45 let. Že dovolj izkušene, še vedno strastne, privlačne, zato bi bilo prav prijetno, če se preizkusiva tudi midva. Sem nekaj let starejši od tebe.

Avtorica bi lahko pri svojih letih že ugotovila, da moški rečemo vse, da dobimo svoje. In razlika med 20 in 40 letnico je ta, da s prvo je prihodnost, z drugo pa žal ne. Če mi ne verjameš danes, se oglasi, ko boš spoznala.

Absolutno neumen odgovor. Prej obratno. Govorim, da sta par +- 10 let. Če si 20 letnik v avanturi s 40 letnico seveda ne, ampak to ni ravno masovno.

Ko boš prenehal “samo iskati svoje” in boš žensko sposoben videti kot ljubeče bitje ob sebi….ko jo boš mogoče res znal imeti rad, ne boš več pisal takih neumnosti.

Absolutno ne drži, da s 40-letnico ni prihodnosti. V teh letih so ženske še kako spolno in drugače aktivne – bolj kot kdajkoli prej. In s tako zrelo in aktivno žensko je vredno živeti in se4 ob njej postarati.

Ja štirdesetletnica dobro ve kako se stvari streže ,dvajsetletnica pa se uleže in čaka čaka da se postara.

Jest tud 🙂

Prejle zgoraj sem hotel rečt, da 40 bolš kt 20. Sem dobil že ponudbo, ker je nekdo zaključil, da sem verjetn tista dila pr 20 :))

mene zelo privlačijo starejše, večinoma bolj samozavestne, bolj sproščene, manj zakompleksane, vejo kaj si želijo, predvsem pa ker so ženstvene. punce pri 20ih danes so v glavnem čustvene razvaline, nezadovoljne same s sabo, zato kar naprej iščejo neke spremembe, posledično so nesamozavestne, nezanesljive. še najhujše je pa to da niso nič ženstvene in poskušajo bit nekaj, kar niso – ene furajo videz plastične lutke, druge razne hipster klošarske stile.

New Report

Close