razlika v letih
Med Melanijo in Donaldom Trumpom naj bi bila velika razlika v letih.
Pa kaj, tudi v naši sceni so mnge prekomerne razlike, na primer Janez Janša in Urška Bačovnik, pa Tina Maze in Andrea Massi, pa Ana Tavčar in Igor Pirkovič pa Milan Cvikl in Jerca Legan….
Res pa je, da mnogi pari ne ostanejo skupaj. Potomci pa so.
nič posebnega, 16.11.2024 ob 05:59
Med Melanijo in Donaldom Trumpom naj bi bila velika razlika v letih.
Pa kaj, tudi v naši sceni so mnge prekomerne razlike, na primer Janez Janša in Urška Bačovnik, pa Tina Maze in Andrea Massi, pa Ana Tavčar in Igor Pirkovič pa Milan Cvikl in Jerca Legan….
Res pa je, da mnogi pari ne ostanejo skupaj. Potomci pa so.
….innnnn…KAJ TE ZANIMA???
Naj napišem še obratno zgodbo. Z možem, nisva sicer poročena a živiva v izvenzakonski skupnosti, sva skupaj petnajst let. Imava dva otroka. Med nama je razlika enajst let. On ima 37 let, jaz jih imam 48.
Čisto v redu funkcionirava.
On je arhitekt, veliko dela v tujini, jaz sem zdravnica.
Otroka sta osnovnošolca. Oba sta v šoli zelo uspešna, hčerka je že v srednji šolo.
Niti sama ne vem, kako se nama je ta odnos zgodil.
Prijateljevala sva in iz tega prijateljskega odnosa se je rodila ljubezen in starševstvo.
Zaenkrat sploh ne razmišljava da bi šla narazen, tudi sem prepričana, da ni nobenih ljubezenskih razmerij izven partnerskega odnosa. Ne sprašujeva se, kaj in kako, preprosto živiva in sva vesela, ko sva skupaj.
Otroka sta navezana na oba, tudi širša družina, stari starši, sorodniki, so nama naklonjeni.
med nama, 16.11.2024 ob 08:19
Naj napišem še obratno zgodbo. Z možem, nisva sicer poročena a živiva v izvenzakonski skupnosti, sva skupaj petnajst let. Imava dva otroka. Med nama je razlika enajst let. On ima 37 let, jaz jih imam 48.
Čisto v redu funkcionirava.
On je arhitekt, veliko dela v tujini, jaz sem zdravnica.
Otroka sta osnovnošolca. Oba sta v šoli zelo uspešna, hčerka je že v srednji šolo.
Niti sama ne vem, kako se nama je ta odnos zgodil.
Prijateljevala sva in iz tega prijateljskega odnosa se je rodila ljubezen in starševstvo.
Zaenkrat sploh ne razmišljava da bi šla narazen, tudi sem prepričana, da ni nobenih ljubezenskih razmerij izven partnerskega odnosa. Ne sprašujeva se, kaj in kako, preprosto živiva in sva vesela, ko sva skupaj.
Otroka sta navezana na oba, tudi širša družina, stari starši, sorodniki, so nama naklonjeni.
- Lepo Je brati take pozitivno naravnane zgodbe…
@med nama
Je kar velika razlika, sploh ker je obratno, ti si 11 let starejša. Sedaj odvisno kako zgledas ti, ampak se mi zdi da se po 40-em moški kar spremenijo, lahko se boš tvojemu zdela prestara, neprivlačna. Odvisno tudi kako on izgleda. Pri nama je 9 let razlike, ampak sem jaz mlajša in se mi zdi to boljša kombinacija. Mene mlajsi niso nikoli privlačili, nikoli nisem imela mlajšega, njega so na začetku malo zmotila moja leta, ker jaz sem imela 23 let on pa 32 let, ko sva se spoznala . Sedaj ko sva starejša, je ta razlika precej manjša in jo sploh ne opaziva. Mož je zelo postaven za svoja leta, zgleda mlajši, tako da vizuelno paseva skupaj. Je pa najbolj pogosto da so moški vedno malo starejši. No če je prava ljubezen, vse laufa. Nikoli pa ne veš kaj se lahko zgodi.