Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razlika v letih pri partnerjih

Razlika v letih pri partnerjih

Leta ne povedo kaj dosti. Moj sedanji je mlajši od mene, ampak zelo odgovoren, ker je preživel take stvari v življenju, da so ga naredile bolj zrelega. Ko naju postaviš skupaj, ne bi rekel, da sem jaz starejša. Moj bivši je bil starejši od mene, ampak mamin sinko in nezrel za svoja leta.

Vprašajmo Dašenko za info, saj ima 30 let starejšega moža. Pojma nimam, kako jo v sexu dohaja.

Odgovor na objavo uporabnika
Stara forumasica, 01.11.2023 ob 17:50

matias, 01.11.2023 ob 14:59

Razlika, ko je moški starejši, je naravna, obratno ne. Ker ko se oba starata, so težave vse očitnejše, (spolno) poskočen 40-letnik in 50-letnica z vsemi težavami, ki jih prinaša menopavza, to je recept za polom, tudi psihično za starejšo žensko precej obremenjajoče, ker se večinoma primerja z mlajšimi, pa skoz na trnih, ko/če jo bo zapustil za mlajšo. Veliko moških je pri 40+ še očetov.

Od moža sem starejša 5 let, naravno bi bilo, da bi bila nekje 7,5 let – v takem primeru bi umrla približno isti čas.

V teh časih res ni več potrebe, da je mož starejši, to je bilo potrebno nekoč, ko je bil edini vzdrževalec družine in je ženska od vzdrževanja očeta prešla na vzdrževanje moža, saj se sama.ni mogla/smela vzdrževati

Seveda je potreba! V teh casih je ta potreba se mocnejsa kot nekoc. Zenska ptrebuje umirjenega, zlahtnega in kvalitetnega moskega, ce hoce stabilen odnos in druzino. To pa je starejsi moski. Moski pa potrebuje kvalitetno zensko, ki je ze stvena, polna mladosti in seksualno pokvarjena le za njega. Kljucno je, da je mlada in sveza. Le na taksne nam zaigra srce, hormoni in tic stoji cele noci in tedne. To pa zato, ker nam je taksna zenska vsec. Pri starejsi pa tega zal ni. Tudi jaz bi si zelel, da bi mi bile vsec tako mlade, kot stare. Imel bi se vec izbire in bi bil se bolj pogosto seksualno napaljen. Ampak ne gre. Narava nas je drugace naredila. Vsec so nam mlade, plodne, seskualne.

Stekas??

A ni čudno da mlajše ne obrajtajo starejše reveže , ampak samo take z debelejšo denarnico.  Ne poznam skoraj nobenega para da je ona mlajša 20 let, on pa je obični fizički radnik. Tako da tle ljubezen nima pri tem veliko besede.

Ja, 01.11.2023 ob 18:06

A ni čudno da mlajše ne obrajtajo starejše reveže , ampak samo take z debelejšo denarnico.  Ne poznam skoraj nobenega para da je ona mlajša 20 let, on pa je obični fizički radnik. Tako da tle ljubezen nima pri tem veliko besede.

JOooooj😂

Ja a ni tole vse blagovna menjava?

Stari jst mam raje to, pa tudi ce vem kot pa npr 40 letnico…

Vsaj vem kaj placam… in se ne konca tu… tudi dobim to.

Kaj pa pri tebi? Isti kurac oz se slabse. A tebe pa ta isti moski dobi zarad ljubezni?

Pa boljse mu he da mlajso vzame. Tko vsaj denar nekam gre… s tabo pa isto gre, dobi pa staro babo.

Kasni argumenti model…

Kao mlajse so z starejsimi zarad denarja… se ne palijo… mlade se ne palijo a ti se kao palis…

Vzami pol enega mlajsega brez ficka.

Za istim moskim greste… mlada kao sam zarad denarja… neka ti u 50 pa zarad ljubavi.

Halo?

Jst sm bouksa ves… ona glda te hoce iskolistit… sam zalad dinalckof..

bozomon, 01.11.2023 ob 18:11

JOooooj😂

Ja a ni tole vse blagovna menjava?

Stari jst mam raje to, pa tudi ce vem kot pa npr 40 letnico…

Vsaj vem kaj placam… in se ne konca tu… tudi dobim to.

Kaj pa pri tebi? Isti kurac oz se slabse. A tebe pa ta isti moski dobi zarad ljubezni?

Pa boljse mu he da mlajso vzame. Tko vsaj denar nekam gre… s tabo pa isto gre, dobi pa staro babo.

Kasni argumenti model…

Kao mlajse so z starejsimi zarad denarja… se ne palijo… mlade se ne palijo a ti se kao palis…

Vzami pol enega mlajsega brez ficka.

Ti si pa eno zelo zakompleksano bitje. Normalno, da samo veliko mlajše loviš, če se ti možgani še niso razvili na nivo odraslega homo sapiensa. Ko bolezen pride, boš hitro videl, katera te bo takrat gledala. Vrstnica ali velikooo mlajša.

Pa če si tak frajer, pa nam pokaži tvojo lepo, mlado in čvrsto punco, pa še svojo sliko priloži, da vidimo, kakšen hud kaliber od moškega ima take zahteve.

Na suhem ste, 01.11.2023 ob 18:19

Ti si pa eno zelo zakompleksano bitje. Normalno, da samo veliko mlajše loviš, če se ti možgani še niso razvili na nivo odraslega homo sapiensa. Ko bolezen pride, boš hitro videl, katera te bo takrat gledala. Vrstnica ali velikooo mlajša.

Pa če si tak frajer, pa nam pokaži tvojo lepo, mlado in čvrsto punco, pa še svojo sliko priloži, da vidimo, kakšen hud kaliber od moškega ima take zahteve.

LEj… ce bi blo kokr pravite… cam je kao mar da je vse po reglcih… da je zadovoljeno njegovim standardom… ce bi vam res bilo do tega da ma tudi on neki od vas in da nekaj dobi…

Potem se nebi fukale okrog v mladosti… a ves… fino bi bile nevine… itd..

Nekaj bi pripravla zanj.

Moški imajo prej ali slej pri 50 +, če ne že prej, težave s potenco in težko dohaja precej mlajšo partnerico. Na začetku veze je že fino ja, ji moški predstavlja novost, čustveno in finančno varnost in druge kvalitete, a s časoma ženska tudi sama začne pogledovat za mlajšimi moški. Priložnostni skoki niso nobena skrivnost.

Direktna490, 01.11.2023 ob 18:26

Moški imajo prej ali slej pri 50 +, če ne že prej, težave s potenco in težko dohaja precej mlajšo partnerico. Na začetku veze je že fino ja, ji moški predstavlja novost, čustveno in finančno varnost in druge kvalitete, a s časoma ženska tudi sama začne pogledovat za mlajšimi moški. Priložnostni skoki niso nobena skrivnost.

TUdi jst jo mam ko mi kako staro babo vrže.   Cim dam pa mlado..  odma skače.

Sej na kaj pa naj se mu dvigne?

Formula za idealno starost partnerice je znana:

Deli se leta moškega z 2 in prišteje 7 let.

JEl tako? Ve uletite ko vam je dovolj biti samo gola zabava…

Dobesedno.

Ko ponudbe niso vec to.

Takrat ti prides.

🖕

A razumes to???

Vidis ko mas nekaj… takrat vsi obletavajo… ko si mlada itd… takrat bi ti mogla moza iskat… to kot njemu dat…

Ne pa ko tega vec ni. Ko si za vse nevidna… a zdej pa bi jst moza…

😂

Takrat si tudi njemu kr ena.

Vidis dobro je to Bog uredil. Baš onako kako treba. Kušnja je i starost… pa ne samo to…

Vidis se nebi umiril clovek. Vse visje in visje bi letel.

Te prizemlji… upocasni… se nebi ustavil.

Daj BOZO  nehaj smetit vsako temo.

Odpri si svojo temo in tam pametuj.Res si idijot

Moške definira status, ženske definira lepota. Ženska je “na trgu” najboljša nekje med 23.-27. letom, nato pa po 30. letu začne njena vrednost strmo padati, odtod tudi potem za ženske izraz biološka ura. Razlog v tem je, da je v tej fazi ženska tudi najbolj plodna.

Moški si morajo “vrednost” na trgu za razliko od žensk izboriti. Moški se ponavadi do 30. leta še iščejo, mogoče doštudirajo, nato si morajo najti službo in še nekaj let graditi temelje do svoje stabilnosti. Moški so najboljši med 32-38 letom, njihova vrednost pa za razliko od žensk pada bistveno počasneje, ravno zaradi statusa. Moški so tudi dlje časa plodni, so tudi primeri, ko moški postanejo očetje tudi po 80 letu starosti.

xcv111, 01.11.2023 ob 18:41

Moške definira status, ženske definira lepota. Ženska je “na trgu” najboljša nekje med 23.-27. letom, nato pa po 30. letu začne njena vrednost strmo padati, odtod tudi potem za ženske izraz biološka ura. Razlog v tem je, da je v tej fazi ženska tudi najbolj plodna.

Moški si morajo “vrednost” na trgu za razliko od žensk izboriti. Moški se ponavadi do 30. leta še iščejo, mogoče doštudirajo, nato si morajo najti službo in še nekaj let graditi temelje do svoje stabilnosti. Moški so najboljši med 32-38 letom, njihova vrednost pa za razliko od žensk pada bistveno počasneje, ravno zaradi statusa. Moški so tudi dlje časa plodni, so tudi primeri, ko moški postanejo očetje tudi po 80 letu starosti.

Stereotipi. Mogoče 50 let nazaj. Danes so drugi časi.

Božo idijot, 01.11.2023 ob 18:40

Daj BOZO  nehaj smetit vsako temo.

Odpri si svojo temo in tam pametuj.Res si idijot

VIdis da treba to…

Tek bi se ve osilile da ste vecno mlade.

Uh…

Sej pa vidis… ve bi se kr… al nemoze. Je Kreator mislio na to. Pa ja. Najbolje vas zna. On vas je i stvorio.

Pravi moški, 01.11.2023 ob 18:00

Seveda je potreba! V teh casih je ta potreba se mocnejsa kot nekoc. Zenska ptrebuje umirjenega, zlahtnega in kvalitetnega moskega, ce hoce stabilen odnos in druzino. To pa je starejsi moski. Moski pa potrebuje kvalitetno zensko, ki je ze stvena, polna mladosti in seksualno pokvarjena le za njega. Kljucno je, da je mlada in sveza. Le na taksne nam zaigra srce, hormoni in tic stoji cele noci in tedne. To pa zato, ker nam je taksna zenska vsec. Pri starejsi pa tega zal ni. Tudi jaz bi si zelel, da bi mi bile vsec tako mlade, kot stare. Imel bi se vec izbire in bi bil se bolj pogosto seksualno napaljen. Ampak ne gre. Narava nas je drugace naredila. Vsec so nam mlade, plodne, seskualne.

Stekas??

Ne, ne štekam, ker sva z možem še po več kot 25 letih napaljena en na drugega.

Na drugem srečanju sva končala v postelji, na prvem uradnem randiju sva bila cel vikend v šotoru v kampu in še vedno, po vseh teh letih si narediva  ponovitveni vikend.

In v resni vezi je pomembno poleg seksa še vse kaj drugega.

Pa še za Crispy

Torej je za 60 letnega moškega primerna 37 let stara ženska?

Direktna287, 01.11.2023 ob 18:43

Stereotipi. Mogoče 50 let nazaj. Danes so drugi časi.

Isto je @direktna.

Ja drugi casi so… verjamem da povprecen moski nebi znal pac tega povedat. Nima v zavesti. Ma pa v podzavesti.

Sej pa vidis.

Zakaj ne dobis moskega ki ga ti bi? Zakaj si nevidna za dobre?

Ce bi ga posedla, mu dala 10-15 minut za razmislit bi ti tocno to povedal.

To je problem danasnjih samskih. Al kaj mislis ti? Zakaj ne dobis moskega ki ti bi? Zakaj ni vec dobrih ponudb?

@direktna.

Prav vsajeno mamo to not…

Vidis kako je Bog stvorio… Allahu akbar. Na sve mislio. Postara in se naredil da nas to ne privlaci…

Vidis… pustit moras to… prolazno. Ker ce ne si razocaran.

Trula, prazna jabuka.

bozomon, 01.11.2023 ob 18:46

Isto je @direktna.

Ja drugi casi so… verjamem da povprecen moski nebi znal pac tega povedat. Nima v zavesti. Ma pa v podzavesti.

Sej pa vidis.

Zakaj ne dobis moskega ki ga ti bi? Zakaj si nevidna za dobre?

Ce bi ga posedla, mu dala 10-15 minut za razmislit bi ti tocno to povedal.

To je problem danasnjih samskih. Al kaj mislis ti? Zakaj ne dobis moskega ki ti bi? Zakaj ni vec dobrih ponudb?

Ti si zadnji, ki drugim lahko soli pamet in če misliš, da se mi da tvoja skropucala brat, se motiš. Ne bo debate med nama, sorry.

Lej vsi isto tupimo. Razlucne starosti, vere, porekla, barce koze,

Oči😂

Svi isto tupimo.

Nisem jst vedeja za rokav pocuku pa mu prisepnu kaj da receva niti ni on mene.

Direktna514, 01.11.2023 ob 18:50

Ti si zadnji, ki drugim lahko soli pamet in če misliš, da se mi da tvoja skropucala brat, se motiš. Ne bo debate med nama, sorry.

MIslim sej spremenit ne mores nic… lahko samo sprejmes al pa si lazes.

Ti si kr lazi pa obracaj glavo cim dlje…

Bo spoznanje bolj bolece. Sam rekla si bos na koncu(no sej si zdej tudi) da je to res in da si samo tavala. Cas zgubljala. Bluzila… u nič slo.

New Report

Close