Razlika v letih pri partnerjih
Anonimno 3028, 01.11.2023 ob 18:57
Tisto kar napiše Božo kar preskočim,niti ne berem.Tak nič pametnega ne napise
Se upam it stavit,da se ni nikoli nategnil ženske.
da je Bog dó…
Berem vas tam… vecina vas žali ker niste činili bluda.. kazali sramnega mesta… delali greha prakticno…
Stari zakaj me skusas diskreditirat pa kr neke otroske fore?
Baš zrelo…
Kr kao preskocis… naj se drugi… sakrili bi vi i izmenjali objavu… jel tako? Ko što jesu.
bozomon, 01.11.2023 ob 17:52
Majo kako znacajno vlogo jebaci iz mladosti v tvojem zivljenju danes?
A ni to nepravda… tam neki krmki so dobili… tist ki te pa ozeni npr otroke dobis z njim, ti stoji ob strani pa ne… za njega pa ni.
V nič šlo.
In kaj ti pricakujes zdej? To kar je blo vredno je pripadlo drugemu… skozi zivljenje bi pa sla z nekom xy… temu pa tegobe a? Tisto malo manj fajn v razmerju… zrtvovanje itd… to pa njemu.
Zato ne dobite tega kar iscete.
Ti je bilo kdaj žal, da si ropal upokojenke? Tako da si zadnji, ki lahko pametuješ tukaj. Lopov, baraba, psihič, Božomon prase na dasci.
Pdej nehi no, 01.11.2023 ob 19:01
Ti je bilo kdaj žal, da si ropal upokojenke? Tako da si zadnji, ki lahko pametuješ tukaj. Lopov, baraba, psihič, Božomon prase na dasci.
Oprosti. Ce te spoznanje boli to tudi poves. Sej si anonimna.
Baš zrelo a ni… da vam ja ovde govori….
Zdej vrn… to vidis, još više toni…
Stara forumasica, 01.11.2023 ob 17:50
matias, 01.11.2023 ob 14:59
Razlika, ko je moški starejši, je naravna, obratno ne. Ker ko se oba starata, so težave vse očitnejše, (spolno) poskočen 40-letnik in 50-letnica z vsemi težavami, ki jih prinaša menopavza, to je recept za polom, tudi psihično za starejšo žensko precej obremenjajoče, ker se večinoma primerja z mlajšimi, pa skoz na trnih, ko/če jo bo zapustil za mlajšo. Veliko moških je pri 40+ še očetov.
Od moža sem starejša 5 let, naravno bi bilo, da bi bila nekje 7,5 let – v takem primeru bi umrla približno isti čas.
V teh časih res ni več potrebe, da je mož starejši, to je bilo potrebno nekoč, ko je bil edini vzdrževalec družine in je ženska od vzdrževanja očeta prešla na vzdrževanje moža, saj se sama.ni mogla/smela vzdrževati
Ne, to ni naravno, da bi moški moral biti mlajši, to je le matematično statistično ujemanja glede na umrljivost.
Pravi moški, 01.11.2023 ob 17:37
Zenske, prosim ne omenjajte seksa ko se govori o partnerstvu. V 20tih in zacetku 30tih tega ne poudarjate dovolj. Sedaj pri 40+ in celo 50+ pravite da imajo zenske starejse tipe, ki jim ne parirajo v postelji . Zenska glava!! Moski ki zeli parirati 50 letnici v postelji se ni bil rojen ali izumljen. To je ponizevalno do moskih. Zakaj bi pariral 50+ letnici. Saj se sploh ne mores seksualno napaliti na njo…pa se pariral da bi ji…malo morgen. Moski hocemo seksati z zensko ko je na vrhuncu lepote, energije, mladosti in rodnosti. Po 35 gre strmo navzdol. Po 45 pa se hocemo vecinoma fuku z njimi izogniti. Mogoce se kdaj usmilimo, ampak to ne pomeni, da so to nase seksualne zelje…cmon…vsak moski ima priblizno iste seksualne zelje kar se zensk tice. Pac mora biti lepa, socna, seksapilna, ne starejsa, koza mala in napeta ter diseca..to je to. Kar zelodec mi obraca ko vidim kaj starejse zenske pisejo…torej poseksati hocemo mlade in izogibsti se hocemo seksu s starjsimi. Tako preprosto je to.
Pravi moški, lej, če imaš dost dnarja za mlado bejbo z napeto kožo in vlažno pičkico, ti kar.
Reveži se morajo pa kar s starimi babami matrat…
matias, 01.11.2023 ob 19:08
Ne, to ni naravno, da bi moški moral biti mlajši, to je le matematično statistično ujemanja glede na umrljivost.
Sem ti razložila, zakaj je bilo včasih popolnoma logično in normalno, da je bila ženska mlajša.
Zdaj je lahko ženska samostojna in neodvisna in ne potrebuje vzdrževalca. Je pa, priznam, lepše v dvoje.
Pred leti mi je moja prijateljica predstavila 15 let starejšega “fanta”. Bila sta zaljubljena do ušes. Lepo ju je bilo videt. Prejšnji teden pa mi je na kavi prvič zaupala, da se ji zdi čedalje bolj star in da postaja siten. Brez besed sem jo gledala, ker nisem vedela kaj ji reči. Hitro je menjala temo in začela razlagat o novem sodelavcu, študentu vsaj eno uro. Verjetno ne brez veze.
Tudi pesem obstaja.
Staro babi na rampin, naso novico na kusin.
Rampin = kljuka, kot jo ima kapitan kljuka. Kusin pa je povster. Torrj vedno je bilo isto in vedno bo. Ce se ti ponudi mlajsa oz ce si car in si jih zasluzis, potem je biolosko gledano neodgovorno, da si je ne vzames in oplodis. Pa ne bos namesto tega staro babo futral in gledal..kdor mora pac mora. Nima izbire. Ampak mi ki smo skocili iz povprecja pa mislim no…bomo pa ja valjali zenske ki so izven povprecja.
.https://youtu.be/cS83ETgS2VI?si=6224wgFQy9yi7FQP
Pravi moški, 01.11.2023 ob 19:29
Tudi pesem obstaja.
Staro babi na rampin, naso novico na kusin.
Rampin = kljuka, kot jo ima kapitan kljuka. Kusin pa je povster. Torrj vedno je bilo isto in vedno bo. Ce se ti ponudi mlajsa oz ce si car in si jih zasluzis, potem je biolosko gledano neodgovorno, da si je ne vzames in oplodis. Pa ne bos namesto tega staro babo futral in gledal..kdor mora pac mora. Nima izbire. Ampak mi ki smo skocili iz povprecja pa mislim no…bomo pa ja valjali zenske ki so izven povprecja.
.https://youtu.be/cS83ETgS2VI?si=6224wgFQy9yi7FQP
Je v redu. Saj ti verjamemo. Ti si Chuck Norris v sexu hahahahaha.
Glej, 01.11.2023 ob 19:34
Je v redu. Saj ti verjamemo. Ti si Chuck Norris v sexu hahahahaha.
SE kr ne, pa ne, pa ne…
Postu sm tist video o kalajčijih… tisti romi iz bolgarije… lej romi… isto statistika porok od dol (od dol so pa kr eni, nimajo pojma)… ta romkinja celo pravi da je ona 25 letna (hcerka) stara.
Isto una iz izraela… 25 let samo locena…
Ve pa se kr nenenenenenenen
Stari jači je na zapadu šejtan.
Oprane mozgane mate.
No dej prosim povej kako pa je? S cim se pa ti srecujes?
Samo povem, 01.11.2023 ob 19:13
Pravi moški, lej, če imaš dost dnarja za mlado bejbo z napeto kožo in vlažno pičkico, ti kar.
Reveži se morajo pa kar s starimi babami matrat…
Tako! S starimi babami se matrajo tisti, katerim dlje pac ne znese. Ne glede na videz, premozenje, ipd.
Stara forumasica, 01.11.2023 ob 19:19
Sem ti razložila, zakaj je bilo včasih popolnoma logično in normalno, da je bila ženska mlajša.
Zdaj je lahko ženska samostojna in neodvisna in ne potrebuje vzdrževalca. Je pa, priznam, lepše v dvoje.
To je strinktno zenska perspektiva. Moski smo ostali isti. Privlaci nas isto. Mlado, lepo, zenstveno, ,,, Se vedno pa moski predvsem vzame kar lahko dobi. Ravno zato, ker je toliko “preskrbljenih” zensk, je vecina moskih srecna ze, ce dobi vrstnico. Kar pa se ne pomeni, da ce bi imeli moznost izbirati, ne bi izbrali tisto kar izbere moski, ki to moznost ima.