Razlika v letih pri partnerjih
dfgtfh, 26.11.2023 ob 10:52
smeh…. stara je 50izgleda pa 38????hahaha kdo ti je to rekel?tvoj mož?
let ne moreš skriti.
pa ne sanjaje o privlačenju in energiji ker to izgine
ne bluzi, spet ena, ki je fauš, KO BOŠ SAMA 50 SI BOŠ PA ŽELELA, DA IZGLEDAŠ MLAJŠE PA TI TEGA NE BO NIHČE REKEL, KER ODDAJAŠ TOK NEGATIVNO ENERGIJO, DA TE 70 LETNI NE BO POVOHAL.
da te malo podučimo, ženske pri 50 danes izgledajo fenomalno proti Obdobju, ko so naše mamice bile pri 50 že ko stare bake.
sem 70 in so oKrog mene sami mlajši pa veš zakaj, ker izgledam za 55 pa ne v obraz, štel moj je za 25 letno,
POZITIVA, ENERIJA, ŠPORTNICA IN ŠE KAJ
FUCK OFFF, KDO TI JE KIV, DA SI DEBELA IN ZANEMARJENA
FAUŠIJA BUTA, 26.11.2023 ob 11:12
ne bluzi, spet ena, ki je fauš, KO BOŠ SAMA 50 SI BOŠ PA ŽELELA, DA IZGLEDAŠ MLAJŠE PA TI TEGA NE BO NIHČE REKEL, KER ODDAJAŠ TOK NEGATIVNO ENERGIJO, DA TE 70 LETNI NE BO POVOHAL.
da te malo podučimo, ženske pri 50 danes izgledajo fenomalno proti Obdobju, ko so naše mamice bile pri 50 že ko stare bake.
sem 70 in so oKrog mene sami mlajši pa veš zakaj, ker izgledam za 55 pa ne v obraz, štel moj je za 25 letno,
POZITIVA, ENERIJA, ŠPORTNICA IN ŠE KAJ
FUCK OFFF, KDO TI JE KIV, DA SI DEBELA IN ZANEMARJENA
Se strinjam s predhodnico, danes 50 letnice naravne, ki dajo kaj nase izgledajo veliko mlajše. Mlajše plastične pa veliko starejše in še iznakažene ste.
matias, 01.11.2023 ob 14:59
Razlika, ko je moški starejši, je naravna, obratno ne. Ker ko se oba starata, so težave vse očitnejše, (spolno) poskočen 40-letnik in 50-letnica z vsemi težavami, ki jih prinaša menopavza, to je recept za polom, tudi psihično za starejšo žensko precej obremenjajoče, ker se večinoma primerja z mlajšimi, pa skoz na trnih, ko/če jo bo zapustil za mlajšo. Veliko moških je pri 40+ še očetov.
50 letnica z vsemi težavami in menopavzo. Od kje STE pa to vzeli????? Ne vem ali STE moški ali ženska ??? Z 50 leti začneš komaj živeti kot materialno in kot seksualno vse brez skrbi ITD. Če bi napisali 70+ potem ja nekako pa še to ne drži. OK
Danes ni ženska pri 40-ih, ki da nekaj na svoje telo, fizično nič manj privlačna kot bejbe pri 25-ih, seksualno je morda celo bolj atraktivna, najdla je svoj stil, je samozavestna, bolje pozna svoje telo in razume svoje potrebe in želje. Mentalno je pa itak bolj privlačna, ko ni več avšasta.
Da tip pri 50-ih preganja 25-letnice, je patetično, v bistvu je to zanj ponižujoče, ker sam pri sebi točno ve, da taka ni z njim zaradi njegove osebne privlačnosti in karizme, ampak nekih drugih razlogov, v najboljšem primeru ima neko motnjo iz otroštva in rabi novega očija, seks s tako je pa incestoiden.
GLEDE LET MED PARTNERJEMA:
Vedno sem imela rada denar. Vedela sem kako lahko hitro prodem do njega. S starim moškim. Ko sem bila stara 20 let sem poskusila, da bi mi vsaj približno bil privlačen en, ki je od mene starejsi vsaj 15 let. Ni šlo. Niti poljubiti se ne bi mogla z njim. Ogabni so mi bili stari moski. Vsak ki je bil več kot približno vec kot 9 let star, se mi je gabil. Niti prisiliti se ne bi mogla. Ne vem če veste starejši moški, mladim ženskam smrdijo. Prav smrdijo po starem. Tudi tisti zelo urejeni in negovani. Poskusila sem enkrat z enim 14 let starejsim, prišlo je do poljuba- ampak meni je želodec obračalo. Še hitro bi ga lahko pobruhala. Torej sem dokaj hitro opustila zeljo, da pridem do lepega življenja na ta način. Sedaj imam dva podjetja in zelo dobro zasluzim za svoje lepo zivljenje in svoje potrebe in druzino. Imam tudi moža po svoji meri in zaradi ljubezni. Mož mi je sexi, me privlači in skupaj ustvarjava in se trudiva. In vse te mlade punce, ki so strarimi se mi tako smilijo, ker vem kaj vse dajo skozi in kako morajo same sebe prepričevat da to lahko prenašajo. Da ne govorim kako stari smrdijo ponoči, ko ta smrad in gnitje ki se prične dogajat v telesu zaradi let. Ko si isto star, tega ne vohaš ker si na istem. Boge mlade punce, ki se zbujajo ob staruhih, ki smrdijo, so celi zgubani in ko se morajo mantrat da se staremu vstane. Čez čas dobi mlada punca še komplex, da je mogoče premalo privlačna, in to mora nujno pozdravit z mlajših svojim vrstnikom.
Odkrito večini mladim puncam je ogabno že če morajo za rojstni dan poljubiti starega sorodnika, kaj šele da bi mogla biti intimna z nekom, ki zanjo v njenih očeh že pocasi razpada.
Ja res je zanimivo, koliko mlajših punc se danes pali na starejše. Problem je izključno v njihovih vrstnikih, ki se jim sploh ne da več seksat, osvajati, biti gentlemen. Pri nas v družbi so vse ženske mlajše od tipov od 10 – 20 let pa se nikomur to ne zdi čudno, smo pa že v 50-ih…
Med mano in mojo je 17 let razlike in se mi zdi ravno prav. Nikoli me niso zanimale starejše, seksualno so me odbijale – tako kot je Inanana napisala. Tako da sem imel vedno mlajše, zdaj ko imam družino bom pa s to ostal, če pa se ne bo izšlo si bom izbral tam nekje mlajšo.
Tam do 20 let se mi zdi še normalno, da je tip starejši – kar je 30+ pa je že čudno. Tako kot starejšo žensko z mlajšim moškim, ne vem – meni je to prav grdo za videti.
Ampak nikoli ne sodimo – vsak si izbere svojo srečo in hvala bogu, da se danes ne gleda več na leta.
JAB0LK0, 01.11.2023 ob 16:28
moj je 21 starejši od mene in je vse super. ko sem imela 49 sem šla v meno, on je imel 70 in meni je libido takrat padel suha nožnica, hormoni dol-dol-dol nisem imela nobene želje po seksu, on pa tui pri 71 zmeri manj, tako da mi paše še danes. Ne predstavljam si, da bi takrat imela enga 45 ki bi žele vsaki dan po meni skakat in drgnt, ufff. Včasih so bile razlike še večje, moški so prihajali iz vojske že kar v letih in poročali 15 letnice
- F. Prešeren, prvi slovenski pedofil (med znanimi Slovenci), je imel odnose z Ano Jelovškovo, takrat staro le 13 let.
Ne zagovarjam, le ugotavljam.
titoresno, 26.11.2023 ob 12:02
hahaha daj ne pribiji.zenske pri 50 ne seksajo več.no rszen ločenke,ki so jih redno menjavalenormalne pa ne.veliko jih je ze vdov..
daj ne pribijaj ti, otrok mlečni, ker nimaš pojma. še tvojim vrstnikom so 50 letne bolj atraktivne, zanimive koker ti.
še prideš v naša leta. ne menjam svojih 50 za tvojih 19, nikoli. ni ne duha ne sluha o menopavzi in težavah, sexa mi se vsak dan nič manj nisem vlažna koker ti.
pel se
sama tvoja mami morda zavaljen jamra…jst ne
Pravi moški, 01.11.2023 ob 17:37
Zenske, prosim ne omenjajte seksa ko se govori o partnerstvu. V 20tih in zacetku 30tih tega ne poudarjate dovolj. Sedaj pri 40+ in celo 50+ pravite da imajo zenske starejse tipe, ki jim ne parirajo v postelji . Zenska glava!! Moski ki zeli parirati 50 letnici v postelji se ni bil rojen ali izumljen. To je ponizevalno do moskih. Zakaj bi pariral 50+ letnici. Saj se sploh ne mores seksualno napaliti na njo…pa se pariral da bi ji…malo morgen. Moski hocemo seksati z zensko ko je na vrhuncu lepote, energije, mladosti in rodnosti. Po 35 gre strmo navzdol. Po 45 pa se hocemo vecinoma fuku z njimi izogniti. Mogoce se kdaj usmilimo, ampak to ne pomeni, da so to nase seksualne zelje…cmon…vsak moski ima priblizno iste seksualne zelje kar se zensk tice. Pac mora biti lepa, socna, seksapilna, ne starejsa, koza mala in napeta ter diseca..to je to. Kar zelodec mi obraca ko vidim kaj starejse zenske pisejo…torej poseksati hocemo mlade in izogibsti se hocemo seksu s starjsimi. Tako preprosto je to.
ej ti kao pravi moski…tebi so enako steta leta..verjemi..
Enako kot vi moskim…imamo rade mlajsega,disecega,stojecega ne srmdecega mladega moskega. Razumes? …
Tako da dragi moji pravi moski. Sanje vseh nas je..da se za nas nas cas ustavi in da imamo na izbiro tisto mlado diseco stvarco. Realnost je drugacna…
Vsak moski,zenska( kot trdi pravi moski 35+ zenske to vec nimajo) velja ,da z leti izgubijo vse te vrline-telesne.
Smesno mi je le to,da vsi moski trdite…da za vas so sprejemljive le tiste pog 35..ostale so za odpad. A vi se zavedate,da vas mladenke in ne samo mladenke tretiramo enako…so izjeme,ki za denar pobirajo te 35+letne ovenele mladenice…
Da ce me z 35+ zacnemo smrdet tam spodaj( vsaj tako se izrazate)…verjemi..tebi in ostalim se vonj z leti enako slabsa…ribji vonj..
Moski moski..nimate pojma…danes mladina gleda samo skoz denar…guess,prada,šanel…valentino…..
Kot me 35+ nismo iskana roba..verjemi..tudi vi niste…
Dragi pravi moski…verjemi…enako bo tebe cas povozil…in bos senca kao samooklicanega pravega moskega….vecne sanje…
Anonimno 2265, 01.11.2023 ob 14:23
Ogromno starejših moških ima mlajšo partnerko. Ogromno mojih prijateljic ima že dalj časa starejšega partnerja od sebe. Moški so starejši od njih tudi do 15 let. To je čisto druga generacija. In sedaj se bo ena moja sodelavka, ki je stara 30 let poročila s partnerjem, ki je star 44 let. Saj med njimi zaenkrat vse štima, se razumejo. Midva z mojim sva oba stara 39let,in imava iste poglede na svet. Zakaj so take razlike v letih.
Ker ma folk probleme sam s sabo. Kaj mas sploh lahko skupnega z 10let starejsim…
MON klasika: Fosilke vse po vrsti zgledajo mlajše od svojih hčera, ultra postavne, vedno pripravljene za akcijo, menopavze ne poznajo niti pri 70ih, ni da ni, lol.
Jaz sem ta osovraženi 50 letnik, ki še v življenju ni seksal z žensko, ki bi imela več kot 45 let. Na kraj pameti mi ne pade, da bi s katero kaj imel. Ker starejša kot je, bolj je preračunljiva in večje koristi so ji samoumevne. Drugače povedano, bolj je prefrigana in dražje me stane.
Zadnja leta sem bil s puncami vse od 18, 19, 20, 21, 22, … na dalje. Peščici bi lahko rekel, da so mi bile partnerke. Z večimi še vedno prijateljujem. S tremi (24/26/28) pa sem nekaj mesecev celo skupaj živel. V čisto normalnih zvezah. In, najbolj pomembno, nobeni ženski nisem za to, da je bila z mano, kakorkoli plačeval. V bistvu sem se do njih obnašal kot, da bi mi bile vrstnice. Tako služijo svoj denar. Če čutim, da punco razlika v letih moti, jo enostavno odslovim. Za to kaj si drugi mislite pa mi dol visi. Kar se mene tiče so tako vse zveze omejenega roka trajanja. Z mlado ali staro. Skupaj smo dokler je obema cool.
Pravi moški, 01.11.2023 ob 16:09
To je super in ta formula je vedno stimala, ker koristi obem. Zenska od moskega dobi umirjenost, stabilnost, izkusnje, custveno in financno varnost, ni se ji potrebno fightati v lajfu, saj le polize smetano na rezultatih starejsega moskega ki je 20let fightal preden ga je ona spoznala.
On pa dobi tocno to, kar moski pri zenski iscejo. Lepoto, mladost, zenstvenost, ne prevec izkusenost, povezovalnost, milino, moznost imeti kar nekaj otrok…
@pravi moški
To velja samo za tiste, ki jih zanima le zunanjost, se pravi videz in denar. To sta dve plati istega kovanca, zato tipi z ogromno denarja ponavadi palijo na lepotice, lepotice pa na denar. Svoji k svojim.
Nova658, 28.11.2023 ob 13:58
@pravi moški
To velja samo za tiste, ki jih zanima le zunanjost, se pravi videz in denar. To sta dve plati istega kovanca, zato tipi z ogromno denarja ponavadi palijo na lepotice, lepotice pa na denar. Svoji k svojim.
Kaj pa lahko ženske ponudite tipu, ki je vsestransko samostojen?
Vašo “kariero”, družbeni status, denar, …? S tem se lahko postavlja le možača, ki ne razume kaj moške sploh privlači na ženski. Sicer pa tako in tako nobeni na kraj pameti ne pade, da bi moškemu karkoli plačevala. Skratka, to s čimer se ženske postavljate, je prej minus kot plus. Nimate časa, nimate fleksibilnosti, napsihirane ste, itd.
A mislite, da uživam v pogovoru z vsestransko indoktrinirano “zrelo” osebo zacementiranih prepričanj? A mislite, da se mi da usklajevati s takšno osebo? Vedno znova pogajati? Nič od tega me ne zanima. So zgolj ovire, ki mi otežujejo življenje.
Ne potrebujem ne kuharice, ne čistilke, ne pravnice, ne računovodkinje, ne zdravnice, ne medicinske sestre, ne… Ženska mi nima praktično nič drugega za ponuditi kot naklonjenost in svoje telo, neproblematično druženje oz. sobivanje in razne vsakdanje malenkosti.
Veste katera “notranjost”, “vsebina” ženske zanima moške oz. si si želimo?
Ženstvenost! Za začetek, da ni zatežena, zamorjena, napsihirana, naspidirana, dominantna, s težkim karakterjem, itd.
Vemo pa, da starejša kot je ženka, več kot je dala skozi, večja je verjetnost, da je postala vse to. Vajena borbe v službi, buzeriranja bivših partnerjev, postala je prefrigana, skrajno preračunljiva, prepričana kako zelo ji je vse jasno, kako mora biti po njeno. Neprivlačno!