Razlika v letih pri partnerjih
To so vse razlogi, da so vsakemu zdravemu moškemu bolj privlačne mlajše ženske. Ne gre le za tisto najbolj očitno; mladostni videz, lepoto, kožo, telo, itd.
Drugo je, da če mlajše ne moreš dobiti, zadržati, itd tega ne boš priznal. Sploh, če ti družba vsiljuje imbecilno prepričanje, da je 50letnik, ki ga privlači 25letnica, vse najslabše. Faktor je tudi zavedanje, da lahko na koncu takšne zveze zaradi zakonodaje bolj nastradaš, ker manj kot ženska ima, bolj te lahko oskubi, družba pa ji bo še ploskala, tebe pa javno popljuvala.
Drugo je tudi, če spadaš v rang ljudi, ki na življenske stroške, dopust, itd gledajo “po osebi”. In praktično potrebuješ pravo partnerko, da lahko sploh preživiš Drugo je tudi, če si sam poženščeni pindek brez svojega jaz-a, vajen slediti, itd. Takim je sobivanje z možačo nekaj najbolj normalnega. Z mlado, vodljivo, bi bili izgubljeni.
Ona270, 28.11.2023 ob 23:40
Le kako bo super ko se te bodo otroci
sramovali.
Verjetna ta tvoja tudi ni ravno nekak brihtna da ima tak starega deda.
Verjetno so ji všeč viseča jajca.
Aja itak nič ne misli…ker ti namesto nje
Komu mar kaj si misli ženska, ki jo je groza visečih jajc. Tudi starejše ženske imajo viseče joške. Pa se mi tega ni zdelo vredno niti omeniti. Vse drugo je večji problem.
Katera ženska si domišlja, da jo moški rabi zato, da mu pametuje? Prodaja svoje umotvore? Zadnje kar sposoben možat moški potrebuje je ženka s katere se mora vedno znova pogajati, ker ima neka svoja xyz prepričanja. Če mi je kaj pomembno, se poglobim in pridem do svojih zaključkov kaj pa kako. Ne potrebujem indoktrinirane “partnerke”, da mi prodaja svoja prepričanja kot božjo resnico. Lahko je zdravnica, pa niti na njenem ozkem strokovnem področju ne mislim slepo slediti njenim navodilom, ker danes je vse živo skorumpirano. To pa ne gre skupaj z ženskami, ki so že celo življenje vajene poženščenih kastratov, ki se popolnoma drugače obnašajo.
grenivka neprijavljena
Jaz sem od mojega starejša 10let. Že od začetka je deloval starejši kot je v resnici. Moj otrok ga ne moti. Meni je všeč njegova mladost. Čeprav vsi bližnji pravijo, da se je v zadnjih 10letih postaral.
Skoraj zagotovo bolje “brusi” od kakega, 10 let starejšega.
Ampak verjemite 70-letnemu: brušenje ni vse. In še vedno, če je njena želja, lahko brusim in tudi – pobrusim.
Ni pa tako, da bi si ga MORAL dvakrat na dan žlajfati, kot to delajo 25.letniki, ker za kaj takega ni potrebe, niti nisem toliko potreben.
Potreba je, da dvakrat do trikrat na dan jemo, gremo kakih 10x lulat, na cesti pogledamo kakšno 50 let mlajšo in nam je fajn ob misli: Mater bi jo.
Pa jo seveda ne, ampak bi jo pa lahko. Seveda le nekateri, kakih 15% sedemdesetletnikov.
In še retorično vprašanje: če lahko 80, celo 90-letniki tečejo maraton (42 km), seveda v kategoriji 70+, zakaj ne bi mogel nekdo (v kategoriji 70+) seksati z 20-letno, seveda, če bi bila zato…
Ja, fuj pa tako razmišljanje.
Ampak čisto enako (fuj) nekatere pogoste rečete tudi za 35-letnika…
Hudoooooo…