Razlika v letih
Pozdravljeni, sem ženska blizu 30ih, že od nekdaj me v vseh smereh privlačijo starejši moški (cca 10-15 let). V komunikaciji, odprtosti, pristopu je to čisto neka druga zgodba, kot pa z nekom, ki je približno istih let kot jaz. Z vrstniki redko najdem skupni jezik, zanimivo temo za pogovor in skupne točke. Do zdaj se še nikoli nisem spustila v neko romantično razmerje z osebo s tolikšno starostno razliko.
Zavedam se, da sem simpatična, realna, razgledana, preprosta, pozorna, z aktivnim življenjem, zanimiva kot oseba, vem kaj hočem, vizualno izgledam kar precej let mlajša kot sem dejansko. “snubcev” in naklonjenosti z moške strani mi ne manjka.
V zadnjem času je v moje življenje vstopilo kar nekaj moških, ki so precej starejši od mene, tudi 10let in več in je z njihove strani čutiti veliko naklonjenost, držim distanco, ker se ne bi rada opekla.
Tukaj pa me zanima moški pogled na vezo z 10let mlajšo žensko…Bi se npr 40letnik res spustil v (resno) romantično vezo z neko 30letnico in si z njo ustvaril življenje ali gre zgolj za neko strast, poželenje, občutek mladosti, pihanje na dušo…
Vesela bom, če podelite kakšno izkušnjo, mnenje, vaš pogled na to… Hvala
Piši mi na mail:
[email protected]
Pa ti z veseljem povem realno
Mislim da za kaksno popestritev bi bila. Kaj več pa ne. No mogoče za neki časa. Problem k bo on starejši( že cez 50 ti pa okoli 40) in ne bo vec tako v formi. Tako da raje išči sebi primerne- mislim ista starost kot ti.
Razlika 10 let še nekak gre, 15 pa mislim da je že prevelika.
p.s. Poznam kar nekaj parov kjer je on 10 let starejši. ( moja je 7 let mlajša od mene )
Ja trenutno so ti všeč. Mam pa na šihtu eno sodelavko, ki je stara cca 54. Pa steče pogovor,da poznam nekega tipa,blizu mene doma, ki se piše kot njen mož(ki ga ne poznam in ne vem izgleda)in ki je star toliko kot ona. Pa uprašam,ali je to kaka žlahta in če sta si morda brata. Pa mi ona mirno reče, da jaz pa mam njegovega očeta. Buuu.PA sem si skoraj vgriznil v jezik. itak nisem nek radovednež in me tuje te stvari ne brigajo tok, kot ktere druge, pa še zdajle sem mel v sebi občutek,da bi bilo bolje,da bi tut zdaj bil tiho. Zdaj pa računaj, kok je njen star. JA saj verjamem,da je morda bil dedc in pol, kakih 25 let nazaj ali pa celo 30. sam zdaj pa po moje več ni v njeni klasi. JA do 10 let pa še po moje gre.
Če pa te zanima z moške strani zadržki za mlajšo, pa ne vem no, če se bi kter ravno branil imet mlajšo. Na uhe mi ni nič tazga prišlo med tipi. Vem le to,da je moj znanec pustil razmerje z žensko, ki je bila od njega starejša od 8 do 9 let. On bil 21 takrat. Uprašanje, če bilo vse le to vzrok razhoda, pač on je to izjavil.Trdil,da ga žrlo vedno v njemu to,da bo drugo leto stara 30 let. Jaz pa če bi imel takšno, pa bi me vedno dajalo ljubosumje, čeravno nikol nisem bil ljubosumnež,da bi skliznila, ko bi prišel v bolj pozna leta, ona bi pa še imela zanimanje in energijo za kaj drznejšega.Sploh, če bi bila simpatičnega izgleda. Ker ene so še pri prehodu v penzijo samo za gledati. Moja sodelavka ma 2 leti do penzije, pa ti lahko povem,da se na tistem šihtu pred njo lahko vse druge gladko skrijejo.Je pa res,da jih je takih primerov malo..Dobro ,dolgovezim.Lp
Misti…ka,
če zbereš pogum,pa ti povem iz prve roke,
do kam to lahko seže.
lep vikend m20 [email protected]
Če so ti všeč starejši, so pač ti, tu pa res ni problema, saj smo v 21stoletju
Forum je zaprt za komentiranje.