Razmerja
Ljubezenska razmerja oz. zveze so me dosedaj najbolj prizadela, vse drugo bi še nekako prebolela, za te bi rekla, da me že razjeda. Gledam druge kako jim uspeva, vendar se sprašujem ali se samo delajo kako lepe zveze imajo ali samo hudičevo dobro v sebi to skrivajo? Pri 19 letih sem se prvič imela zvezo s fanotm, ki sem ga imela zares rada, meni je pomemba kemija, ki jo imaš s človekom in z njemu sem začutla res ogromno kemijo in skupnih točk. Nakar se je odločil bit z drugo takrat me je to zelo bolelo, amapk nič si rečeš želel je drugo, mladi smo gremo naprej. Po več letih in iskanju pravega in okol 15 zmankih in odprtosi, branju knjig, še nisem od takrat začutla z nekom kemije. Še vedno si potihem želim biti z njim, čeprav vem da je sedaj poročen. Med tem času sem dala možnost, 2 tipoma, bila z njima tudi v tesnejših intimih stikih, a žal čutila pretirane ljubezni nisem Bolj sem se opazla, da mi je všeč družba, navezanost. Potem je pritisk družine seveda tolk si že staram, da je čas za poroko in otroke. Jah kot da se tega sama ne zavedam. Prišla sem tudi do 3 fanta ta se mi je celo dopadu, kljub temu, da ni bil glih nekaj kar bi men padlo v oči, ampak ne on reče da on ne čuti to to. Razumem, sprejmem njegovo odločitev, silit ne moreš nikoga v to. Dva dni sem bila iz sebe, ker me je tako šokiral in zabodlo, hujše kot če bi mi v služi rekli, da sem popolnoma zavozla. In si rečem nisem zatežena 100kg ženksa, sem izobražena, marljiva, delam vsa gospodinska opravila, kaj bi pa še oni radi? Prihajam do točke ko si rečem mogoče je pa res najboljše tako kot so učasih naši stari starši samo da je pa tut če ti ni najbolj všeč. Čeprav si pol ne predstavlam kako naj s to osebo sploh lupčkam haha. Večina mojih kolegic ima fante, in si potem rečeš madona potem je s tabo nekaj narobe ali pa si izbirčna. No prišla sem do odgovora, ki je morda napačen. Nekateri najdejo sorodne duše, drugi pa se odločijo za drugo pot. Men je za razliko pomembna kemija, sem edina stara duša? Ne čudim pa se paradoksu moderne družbe, ker smo malce zašli glede osnovnih vrednost o zvezi. Se išče samo še denar, status in lepota? Po vsem tem se sprašujem ali se res v življenju zgodi z razlogom?
Pozdravljena,
vzbudila si mojo pozornost. Daš kak kontaktni mail, kako lahko stopiva v stik?
Pozdravljena Katriina. Ja morala boš nekako dati to razmišljanje (kemija) na stran, ker so ženske ki so v mladosti veliko izbirale ter iskale neko popolnost ter kemijo in so ostale same in kaj se je zgodilo? Sedaj so stare 40 let in obžalujejo ker niso izbrale nekoga, ker so pač ostale same. Ti povem mojo situacijo letos, sem se v roku 7 mesecev dobil s tremi dekleti s prvim dekletom sva se dobila 3x stara je bila 27 let ona je bila bolj ekstrovertirana jaz sem bolj introvertriran in umirjen niti to ni bilo pomebno, v drugo ko sva se videla sem ji jaz povedal da jaz rabim mir v mojem življenju ne neke drame, ker nikakor nebi tega prenašal. V tretje ko sva se videla sem ugotovil da se videva z drugim in je skoraj v razmerju, sem nemudoma prekinil vse stike, čeprav mi je postala všeč. Potem sem nekaj časa za tem spoznal nekaj let mlajšo staro 22 let, govorila je zmeraj da je resna da odraslo razmišlja ampak se je pravtako videvala z 2 poleg mene, potem čez čas ni imela več časa za razmerje je imela druge stvari v načrtu pred tem je bila pa res resna in sem ji predlagal da se spoznavava par mesecev da se bolje spoznava na kar se je takrat strinjala. Kaj sem jaz po tem naredil ko mi je napisala da se videva z drugimi? Hotel sem se z njo pomenit o tem na štiri oči ampak ni hotela češ da nima časa. Kot moški kateri pozna svojo vrednost sem prekinil stike. Spoznal sem potem še tretjo dekle staro 27 let s katero sva se enkrat dobila na pijački, punca je bila umirjena,pametna samo malo se je še iskala, hotel sem se dobiti z njo, samo ni odpisala. Nočem nobeno od teh deklet obsojati, vse so posebne po svoje in so po moje marsikaj pretrpele v življenju. Tako da jaz iščem dolgoročno resno zvezo,lojalen sem in vem da je nekje dekle ki je samo zame in se bova imela rada ter podpirala v tem življenju. Tako da nikoli ne obupaj, jaz vem da ne bom.
Pozdravljena,
vzbudila si mojo pozornost. Daš kak kontaktni mail, kako lahko stopiva v stik?
[/quote]
Night Alumi, zanimivo. Mogoče res velikokrat iščemo preveč ozkogledno in na koncu pristanemo sami.
Je dejstvo ja, bolj iščeš lahko bi rekli nekaj “popolnega” to redko najdeš. Samo dobro vsak ve zase..
+ 1 🙋
Do 25. leta ga še nisem uspela najti. Oziroma niti nisem nikoli iskala, našli (pa se še vedno) so se sami od sebe, ampak glede na to kakšni, se včasih vprašam, kaj je narobe z mano.
Vsi bi neke avanture, enkrat bi resno zvezo, drugič ne ali pa so naduti razvajenci, s katerimi niti prijateljski odnos ne funkcionira, kaj šele razmerje.
Imam sicer nekaj “vez” za sabo – tako resnih kot neresnih, ampak se ni izšlo (priznam, da kdaj tudi po moji krivdi, pač ni blo kemije).
Tudi če na začetku kemija je, je ta čudežno izginila, ko sem osebo bolje spoznala 🙃
Skratka tudi jaz se sprašujem, če sploh še obstajajo taki, ki kaj dajo na vrednote & so sposobni neke odkrite komunikacije, pa da ni ravno 35+ ali pa sem jaz “s srednjega veka”? 🤔
Bodi brez skrbi, nas je nekaj naokrog. Sam sem preveč direkten in povem naravnost.
Normalno da obstajajo taki ki so odkriti malo se ozri okoli mogoče je celo v bližini tebe ali pa blizu.
Ob branju te teme, me je prešinil pregovor, ki še prekleto drži: “vse bo, le nas ne bo”. Zgodilo se ti bo, ko bo čas za to. Časa-usode, ne prehitevaj. Zgodilo se bo, ko se bo moglo. In ljubezen te sama poišče. Moja misel. Naj se nikomur nikamor ne mudi. Vse ob svojem času. To, česar jaz nikoli sam nisem mogel razumeti, zdaj učim druge. ZAnimivo…
Forum je zaprt za komentiranje.