Razmislite !
Pametni ne razume vedno , vsaj ne tistega , kar je tuje njegovemu razmišljanju in občutjem. Vendar je pametni sposoben tolerirati . Pa tudi to le do določene meje , če govorimo o real life. Če pa filozofiramo o absolutnih resnicah – pa ima seveda ježek popolnoma prav.
Nikiti pa se zdi , da absolutne resnice obstajajo samo v filozofskih razpravah , vse ostalo so le blede kopije (zato , ker smo samo ljudje )
Ja, vsaj jaz sem tako razumel.
Upam tudi, da ta novi angelček tega ni tako vzel, čeprav je res, da je lahko večkrat kej narobe razumljeno……
Iz zlobe tega ne bi pisali….nihče od nas.
Drugače sem pa jaz tudi iz te klase. Prenesem lenuhe, oderhe, bogate in revne, očesne in brze, tiste ki zamujajo in tiste prezgodnje, bedaste in pametne, debele in suhe…..ne prenesem pa žleht ljudi.
Ježek !
Kaj je danes v zraku in kaj je bilo včeraj mi ni čisto jasno.
A nekaj lepega mora bit, ker sem poln lepih misli, optimizma, ljubezni, čeprav so razmere v moji okolici za pop….. pa se me sploh ne prime.
Očitno se včeraj res sejali ljubezen in očitno vse tvoje misli držijo.
Jaz sicer VEM da držijo in globoko v to verjamem. Žal je še veliko ljudi, ki v to ne verjamejo in taki ustvarjajo za sabo le take, ki so njim enaki. Žal.
Ne vem, če je kje Bog in ne vem, kako izgleda. Vem pa to, da če je Bog Ljubezen in če je Ljubezen Bog, potem sem najbolj veren človek na svetu.
Jest sn’ skrori vse, se najbolj tisto ta predzadnje,
debela, nisem pa, bogme zleht in zdej vem, da me
preneses in da me maš najbrž tudi malo rad, anede!