Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razmislite !

Razmislite !

… he , eh , mi vsaj ne boš v zelje hodila … tam , pr unmu , sej veš 😉

tud Niki te bo mal polupčkala , danes je dobre volje celo za to , he , he …

pol pa .. hvala za lubčaknje 🙂 in nasvidenje jutri

Jani pa dans n’č tralala tralali.. bomo kar tuki mi… ceeeeeeeeeeeeeeel dan :)))

ja sej.. kaj se pa potepate po drugih forumih.. pol so pa v zele hodite…. :)))) mene sam zanima.. al je kislo al je slejko zejle :))))

Jani ve, da ma Nikita čist dost enga… gospodarja :)))))

He , he , Jani , čist pošteno ti povem , da je včasih še tist eden gospodar preveč :)))
… ampak , samo včasih 😉

Nikitka pa obiskuje tuje zeljnike (sladke , jasno , tam , kjer bi lahko rastlo kislo zelje , ne gre ) samo zaradi kondicijskega treninga ;))

:))) ja če bi jest prej kej prebrala od lenobe, ti ne bi
jest v zelje hodila – se že kesam – sej ne zameriš
ubogi nevednici;-)

nikitka mi je dala lupčka – YES – to mi deli:)))

Jajaja, saj sem mislil, da ” una ta dobra gorska vila, ki pleše, pomaga in tudi nagaja in..”

To da imas , pravzaprav, da sploh poznas, tiste vile “ki so za stihat in one za za gnojcek”, je pa dokaz, da nisi ravno na nebu doma, hehe…

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Jezku noc pomaga modrovati z tujimi mislimi! Ena od takih je indijski pregovor:
“Samo nevednež postane jezen, pametni razume…”

Začetni korak za pozitiven preobrat leži v nas samih…

Ljubezen je drugo sonce, ježek

:)) je treba z neba na realna tla…
dobro jutro, dober dan

Pametni ne razume vedno , vsaj ne tistega , kar je tuje njegovemu razmišljanju in občutjem. Vendar je pametni sposoben tolerirati . Pa tudi to le do določene meje , če govorimo o real life. Če pa filozofiramo o absolutnih resnicah – pa ima seveda ježek popolnoma prav.

Nikiti pa se zdi , da absolutne resnice obstajajo samo v filozofskih razpravah , vse ostalo so le blede kopije (zato , ker smo samo ljudje )

moja, tvoja, njenanjegova * naša resnica :))))

En moj ljub prijatelj pravi , da lahko vse razume , samo hudobije ne .
Z njim se stoprocentno strinjam.

…sploh pa tisti odgovori Angel niso bili napisani z jezo in odklanjanjem , bolj je blo mišljeno kot hec (mislim , da smo skoraj vsi tako razumeli)

jeza? kje?
Hec mora bit. Si predstavljaš svet brez smeha – brrrrrr?

Hudobije se pa mislim da res ne da razumet.
Je pa žal hudobije kolkr češ na vsakem koraku:(
Naj se kar lepo stensta v lastnem sosu!!!

Od ljudi ob katerih čutim mraz jest kar hitr stran……..

Ja, vsaj jaz sem tako razumel.

Upam tudi, da ta novi angelček tega ni tako vzel, čeprav je res, da je lahko večkrat kej narobe razumljeno……

Iz zlobe tega ne bi pisali….nihče od nas.

Drugače sem pa jaz tudi iz te klase. Prenesem lenuhe, oderhe, bogate in revne, očesne in brze, tiste ki zamujajo in tiste prezgodnje, bedaste in pametne, debele in suhe…..ne prenesem pa žleht ljudi.

Ježek !

Kaj je danes v zraku in kaj je bilo včeraj mi ni čisto jasno.

A nekaj lepega mora bit, ker sem poln lepih misli, optimizma, ljubezni, čeprav so razmere v moji okolici za pop….. pa se me sploh ne prime.

Očitno se včeraj res sejali ljubezen in očitno vse tvoje misli držijo.

Jaz sicer VEM da držijo in globoko v to verjamem. Žal je še veliko ljudi, ki v to ne verjamejo in taki ustvarjajo za sabo le take, ki so njim enaki. Žal.

Ne vem, če je kje Bog in ne vem, kako izgleda. Vem pa to, da če je Bog Ljubezen in če je Ljubezen Bog, potem sem najbolj veren človek na svetu.

Jest sn’ skrori vse, se najbolj tisto ta predzadnje,
debela, nisem pa, bogme zleht in zdej vem, da me
preneses in da me maš najbrž tudi malo rad, anede!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Zelo, Mariči, zelo, ne malo !

New Report

Close