Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Razni Doncici, Roglici itd

Razni Doncici, Roglici itd

Včas bi blo boljš, da svoje nerazgledanosti ne bi tolk oglaševala.

Men se pa fajn zdi, da zasluzijo kolikor pač zasluzijo, obenem s svojim uspehom morda navdusujejo tud ostale male sportnike, da se splaca vztrajat, se vracat po poskodbi…men ni problem privoscit nekomu, ki je poleg talenta in truda, uspel.
[/quote]

A zato, ker ne gledam športnikov, ki ne igrajo za Slovenijo, sem pa nerazgledana?
Taprava se je oglasila 😁
Kaj pametnega na forumih je pa brezveze pisat, saj se vsaka tema sprevrže v prepir.

Zalaj za zdravstvo? Zdravo zivi, normalno se prehranjuj in migaj, pa ne bos rabil pol tolk tablet, ki so pri marsikomu same sebi namen, farmacija pa na takih prav dobr cveti. Me ne zanima, ce si zacutil kako neodobravanje ali sovrazni ton.
[/quote]

Ko pišeš o športu in zdravstvu, si tako lepa! 🙂

A zato, ker ne gledam športnikov, ki ne igrajo za Slovenijo, sem pa nerazgledana?
Taprava se je oglasila 😁
Kaj pametnega na forumih je pa brezveze pisat, saj se vsaka tema sprevrže v prepir.
[/quote]
Nikar se ne smesi vec.

Taprava se je oglasila 😁
[/quote]

Mončika, zaznavam sovražne odtenke od ragle proti tebi in meni 🙂

Mončika, zaznavam sovražne odtenke od ragle proti tebi in meni 🙂
[/quote]

To je že od nekdaj. Ji ne zamerim, je kar dost starejša od mene. Starejše spoštujem. 😁

To je že od nekdaj. Ji ne zamerim, je kar dost starejša od mene. Starejše spoštujem. 😁
[/quote]

pol je starešina?

Čreda butasta neumna iz vsake malo boljše babe, ki se sonči na instagramu, dale zvezdo.

Nisi razumelo poante, da malikujete nekaj kar sploh ni vredno nič, dobijo pa bogastvo na vaš račun in se vam na debelo režijo, kako ste zabiti in neumni.
[/quote]
Ti nisi razumelo. Če drugim ne privoščiš, tudi sam nič nimaš, tako kot ti nimaš in nikoli ne boš imel, čeprav ti jaz privoščim.

Ti si eno zafrustrirano ubrisano -ki očitno ne zmoreš privoščit ne uspeha, ne denarja uspešnim, ki so si prigrarali pošteno to , kar jim na kup leti trenutno. Ker preprosto: ne razumeš, za kaj gre…..Se mi smiliš, resnično.

Ni to kovanje v zvezde. Gre za to, da nekdo nekoga navduši z nečin. Običajno z nečim, česar ni sposoben narediti vsak lolek. Gre za to, da temu človeku priznaš, da je dober v tem, kar počne. Prej izkaz spoštovanja kot pa nesmielno kovanje v zvezde. koliko kdo zasluži pri tem ni pomembno.
Seveda je to marsikomu v Sloveniji tuje razmišljanje – podprejo samo tiste od katerih imajo neposredno korist, če koristi ni, pa ko jih j… Navijajo pa samo za športnike v disciplinah, kjer ni zaslužkov in kjer vrhunski športnik živi skorajda od socialne podpore. In tudi pri takšnih kot je Roglič ali Dončić vidijo samo denar in ničesar drugega.
Pač slovenska mentaliteta. Zelo ozko razmišljanje. bog me obvaruj takih frendov. Takoj ko ne bi imeli več koristi od mene, bi mi zabili nož v hrbet.

kakšno nakladanje

kakšno nakladanje
[/quote]

Tema, kjer so nekateri za, drugi proti, kot marsikatera druga.
Za spremembo malo paše, da se odpočijemo o veganih.

Namesto, da bi pisali o mladih genijih in znanstvenikih, ki svet spreminjajo na bolje …
Pa vsak dan beremo o tem koliko košov ali golov je zabil nek športnik.
Žalostno.

Sem zadnjič prebrala tale zapis:
Športiniki so postali cirkuški gladiatorji ….

In naša civilizacija naj bi bila napredna?
Omg. 😂😂😂😂

Tema, kjer so nekateri za, drugi proti, kot marsikatera druga.
Za spremembo malo paše, da se odpočijemo o veganih.
[/quote]

Kaj pa če je Dončić vegan? 🙂

Ti si eno zafrustrirano ubrisano -ki očitno ne zmoreš privoščit ne uspeha, ne denarja uspešnim, ki so si prigrarali pošteno to , kar jim na kup leti trenutno. Ker preprosto: ne razumeš, za kaj gre…..Se mi smiliš, resnično.
[/quote]

No, no, no, umiri konje in zadihaj!! Drugače bom poskrbelo za tvojo IP številko zaradi sovražnega govora.

New Report

Close