Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razo…

Razo…

A zdaj, ko pa sem za akcijo, pa rep med noge (tvoje, seveda 😉 ), pa kidneš, a? A? A? 😉 :))))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

prosim lubica???kaj želiš?

leta letijo - iščem stevardeso.....

😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

a je to lupček???

A pošljem cel spisek, kaj posamezni smajliji pomenijo? 😉

Razo, če pa že sprašuješ, kaj želim… Hmmm… Ene medenjake z marmelado in oblite s čokolado… Skledo svežih kokic…. Kračo pršuta… Tople zokne… A nadaljujem? :))))))))

NEEEEEEEEEEEEEEE…….a veš kaj mala….POJDI TI LEPO V
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kOBJEGLAVO, PA BOŠ VSE OD NAŠTETEGA DOBILA…HEHEHHEHEHEH

hihihihi mapk meni pa še vedno nisi povedal, če me vzameš v posteljo, da bi ti…ops…

Kobjeglavo? A to je neka pršutarna? aj kokic in medenjakov pa zoknov tam ne dobim?

A da bi te v posteljo vzela? Če pa še nisi povedal, kaj nudiš… 😉

New Report

Close