Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek razo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

razo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne me jebat!

kerega pa sedaj kličeš?

na ti bom pomagal:

NE ME JEBETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!

ops….sem se zmotil, ti ga bom pomagal klicat:

RAZO, NE ME JEBAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no kolega, sva sva zdaj prjatla?

ps. koga pa sva klicala?

kdo kriči…a mene kdo pogreša?

Nisem razo…a mogoče pa s čim lahko pomagam kaj?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Saj veš,kaj je mačja natura?
Tačke stegnit…….pa mal narazen dat!
😉

a ti mogoče veš, zakaj midva s kolegom kličeva tegale razota?

a je ta razo tud tako siten kot moj prjatu sprevržko?!

Še enkrat in zadnjič: NE ME JEBAT!
Pr meni na koncu vsi postanejo pojebani!….
😉

hehehehe to je le preigra..dej ga paci…od strani…))))) še en mal…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Pridi sem,moja vroča zver…
bodi moj…ti moj buldožer….:))))

ja kako si ti danes prijazen!

a ti bi bilo kaj bolje če se malo popackava……poskusi, boš videl, kako to fino dene!!!!!

prijatelj moj, a če bi jaz nick v onega drugega spremenil, a bi polej bil nepojeban?

no počakaj malo, bom se logiral…samo malo……

…oprosti prjatu spreevrško….ha

pa še tole sem pozabil….ne govori tako grde besede, če si res noseča..bo dojenčik že ko bo ven prišel, govoril same packarije…potem boš pa spet name jezen, ker sem packon…haha

pa še tole….sem zasledil, da je na tem netu še nena koristna stvar za tebe…mislim, da je teden dojenja in bi mogoče tebi priporočil, da obiščeš tudi kakšen tečaj….saj veš, mogoče boš pa celo dvojčka imel.ha

pa ne se mi razburjat…je tako lepa nočka..ustvarjena za packarije!!!

ps.oprosti če ti tega ne moreš več delati, saj razume..velik bušček..haha

:))))))))))

muca…sem hotel prjatla osrečit in se mu prikazat pod tistim nikom razo…pa me ne pusti tale computer…..a ti veš mogoče zakaj ne?

Ja ampak ti sam na ušeska zašepetam………psssssssssst…a slišiš?

Mojo……pesem…..aaaa:))))

Packon..pozdravi mi packo…in to je to;))…ti je jasno..al ne…haha…uzivaj packon..med nami…uzivaj..ampak mi je bolj vsec un nick..ta drug..saj bom tih no;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

sem se že jaz razpizdu zadost nanj!
🙁

kaj je frend????

ki noriš že navsezgodi!!!!!!!!

daj namočva ga nalček….kak prija en ful doberr jutranji…opsss…

kaj delaš?

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close