Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razo in Sašo!

Razo in Sašo!

Vajino mnenje prosim.
Sem šu v trgovino……pa sam meni najljubša trgovka ,sama na šihtu…..in jaz edina stranka.
Pa mi začne jamrat,da jo mal mena daje……pa,da ji je dohtar dal ene tablete prot temu pojavu……in da imajo stranski učink(da se začneš redit)…..pa jaz seveda,da to ne more bit res…..pa ona nazaj,da naj le pošlatam,da bom vidu razliko od prej…..

In kaj mislita,kaj je bilo potem?

Ja nič!Sem pač pošlatal tisto panceto in sem ji povedal,da za svoja leta kar dobro zgleda(živa resnica!)
;-)))))))))))))))))))))))))

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
japajade

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Častna ciganska!!!!!

hahahahahahaha

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Štefi?
A greva mal ven nocoj?Tak lep večer je….jaz pa tako sam…
😉

sem že v pižam .-)))

Pa slec jo!

Naj ti Bog da še veliko pancet in pancetk za prijet prjatu…
Mejduš sem veseu zate :))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

jest pa ne bi bla tko vesela, Saš.
od pancetk se mu viša pritisk in niža in manjša vse ostalo, kar bi, eventuelno, še kdaj prišlo v poštev .-)))

Ah veš kaj…od zelja tud ne morš kak kremen napravt no…jest pravi da mora bit prava mera vsega :)))))))))))

Sicer pa za frenda vem, ker sva oba enaka…ne vem kam sva bolj trda…ke gor, al ke dol :)))))))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

hahaha, za “tja gor” zdej že prbližn vem, kolk sta “trda”, za tja dol pa se mi niti sanja ne, hahahahaha.

ta panceta nima reber!!!!!!!!!!
😉

Preizkusi naju,če upaš!
😉

ne daj bože, da ti kej obljubim:-))
ker se še ni naredl, da obljube ne bi tudi izpolnila :-))))

In potem svizec zavije čokolado… 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Heheheh kolk si ti bogi ojej…))))))))

Anede?
A si se tud ti kaj zredila…mislim,če bom moral tud tvojo pancetko kaj merit?
;-)))

No, pa daj malce obljubčkat…pa da vidim pol rezultat.
🙂

jest hujšam…..me noro pobira….tak da heheh bi šlatal ja……ampak ne špeha definitivno

Zdej me pa že res firbec obupno matra……
😉

heheh ja tuki pa ne moram nič pomagat…….

A da ne?

ja nevem,jest sem sam konkreten človek, a me ne poznaš?

Ne,ne poznam (več)…
😉

LUPČAJNA MAM ZA DONS DOST.
JE MIKLAVŽ DAL ORNG PARCJON

New Report

Close