Razo in SP !
Zadnjič sta neki jokala in stokala okoli domačih uradnih žensk, ter ponudbo pri strani ipd….in v roke sem dobil zanimivo dilemo…še hujšo od tiste slavne….to be, or not to be !
Takole gre….
Kaj naj naredim.
Ali naj grem ven…v mesto….in gledam tiste, ki jih ne morem fukat,
ali naj ostanem doma, in fukam tisto, ki je ne morem gledat?
Zanimiva dilema kaj?
Tako.
Zdaj pa k bolj resnim temam.
Razglašam, da sem zopet normalen, sestavljen, nabrit ampak ne pobrit, sicer še vedno v časovni gužvi z delom ampak tudi to se bo počasi uštimalo…jebenti bosance, evo zdej ku je tri ura zjutri, so prišli na Starod.
Pizda…zapora na Hrvaškem je bila do 23 ure, in do zdej so se prebijali čez.
Glih ku imam jaz čas kej napisat.
USI KU ČAKASTE K’ŠN MEJL UDI MJENE…..PRUSIM, ČE MI OPROSTISTE.
Mi še ni dano takega časa užit, ampak…vse bo vse bo.
Sicer pa…lepše plati mojega dopusta…
Peljal sem se s tistim tahudim terencem od Mercedesa…ki nima ne klime, ne centralnega, niti šip na elektriko…ima pa kramp in vitel in zaporo diferenciala…in čez drn in strn…v blato in čez kamen…noro.
Sonce je bilo vsak dan, hrana tudi vsak dan in ker so otroci že toliko večji, da lehko celo kak trenutek spustim oči z njiju in ju popasem na okoliških bejbikah, sem seveda to tudi počel.
Nič posebnega v bistvu…nekaj grdosij kot sem sam, nekaj povprečk, nekaj fatalk (ja, tisto je t in ne f) pa ena, ki je izstopala.
Škoda kej je izstopala samo en dan, ampak je bila pa res ojej.
Imela je take vranje črne lase in nebeško modre oči…v laseh pa uno…kaku se reče…ku je ku bomerang…ali pa kot sončna očala brez stekel…samo trak…okoli vratu eno tako reč ku so zdej moderne…od kakih Indijancev ipd…precej (predvidevam) pobrito pičkico…ker je bil trakec spredaj korajžno ozek, zadaj pa so bile te tanga kopalke oblikovane nekako v new edge designu…kot kaka streha z ostrimi robovi zgoraj…in v ritko izginjajoči trakec….ojej, da sem na njegovem mestu :(((((
Ritka pa za milijon dolarjev.
In če prištejem še postavo in lepe…nekako “pravilne” joškice….z ravno prav velikimi in ravno prav napetimi bradavičkami….tako, na prvi pogled bi bile ravno pravšnje, da če bi z kavno žličko nanesel na joškici smetano, bi te bradavičke pripravno obrisale vdolbinico žličke…in bog si ga vedi še kaj.
No tako.
Aja…še sex.
No ja….ta je bil bolj na duhovni ravni.
V stilu….fantje, ne tako kričat v hotelu, jebevam mater.
Ali v poiskusu rešitve uganke…kako zaspan pofukati spečo ženo na drugi strani postelje, čez in v pričo dveh nimalo spečih smrkavcev?
Ampak…vseeno sem mislil da popizdim, ko je bilo treba it domov.
Komaj čakam spet…vonjev morja, cipres, lovorja, sprehodov, sončnih zahodov, sončnih krem in sladoleda, pogledov na soline in napete ritke.
Ihaaaa..tazga te mam najraje..no saj unga tudi..k je en mal žalosten..ampak to..je veselje brati..haha…u vranje črni laski..so ti pa postavcili glavco pokonci..aaaa…hahaha…lepo jutro..no sem hotla reci..lepo ninaj..poljubcek..te cartam…;))
hojla………………te zmatrajo pupe na morju……………..pol šele vidiš, kaj imaš s sabp…………..hihihiihihihi
ampak tisto tvoje:
***Kaj naj naredim.
Ali naj grem ven…v mesto….in gledam tiste, ki jih ne morem fukat,
ali naj ostanem doma, in fukam tisto, ki je ne morem gledat?
Zanimiva dilema kaj?
+++++++++++++++
dileme ni več…..za tiste ki “fukajo”…….ostaja samo dilema za tiste ki sprašujejo….hihihihih
saško a si bral tisti mojo temo, če naše pupe akj skačejo čez plod…………hahah..preberi njihove odgovore……hmmmmmmmmmm…očitno so tele naše koke nekako v tem stilu
Če skacemo čez plot…seveda skacem..vedno..kadar rabutam jagodke..pri sosedku..in potem z njimi sibam nazaj k meni cez plot…in no..zakaj ne bi bila zaradi tega se vedno nedolzna..bemti..saj on tudi meni..jabolka pokrade…On meni..jaz njemu..ena..taka tiha kompenzacija je to..pa ne mi sedaj tole kaj svinjat..jagode so jagode in jabolka so jabolka..nc asociacij na kaj druzga..okej. Zdaj pa res grem pod tusa..pa ne rini za menoj..glej u ladlc..tam se dobiva;)).
Aja..si nas pa lepo ozigosal..”nase koke”..le čak se ti petelin…poljubcek..haha