razočaral me je
Jaz pa temu nebi rekla da je nenvarno. Iz teh for se bodo čez nekaj časa mogoče želeli v živo srečati in potem je vse skupaj že brezveze. Če bi bila stvar čisto nedolžna bi ti jo sam povedal in bi izvedela od njega že v štartu , ker pa si sama ugotovila je pa lahko že sumljivo , da ti nekaj prikriva.
Najbolje da deluješ po svoji vesti. Ti ga poznaš najbolje in boš tudi vedela kaj je naslednji korak v njegovem dopisovanju. Jaz vem da bi jih moj hotel videti v živo, pa ne rečem da hoče kaj imeti z njimi . Ampak meni je že to dovolj. Po drugi strani pa so lahko to kakšne mladoletne deklice , ki se predstavljajo za starejše , ….
hvala vsem za vse kar ste napisali.Po pogovoru z njim nisem kaj dosti novega izvedela.On mi zatrjuje da je vse skupaj bedarija,ampak me nažalost ni prepričal.On pravi da mi je svoje že povedal,kaj pa jaz mislim je pa moja stvar.Ko bi kazal vsaj kanček obžalovanja!Ja so tudi te bejbe njemu poslale fotke.Drugače je pa dober oče ampak kako pol lahko piše da je samski.
Po meilih sodeč,kar sem pač prebrala vsekaže da se je z eno že parkrat dobil.Drugače pa jim tudi piše da je v tujini,kar pa sploh ni blo nč res.
On mi seveda zatrjuje da ni še nobene od teh v živo videl.Jaz sploh nevem kaj naj si še mislim,samo vem da me stvar zelo razjeda.Vem pa tudi da je z eno na zvezi bil tudi telefonsko.
Še dobro da otroci nevejo zakaj se gre.Tavelika je stara 5 let pa se skušam pred njo zadržat,dvojčka pa sta tako še majhna.
Ja, težko folga vse te zadevšne z otroci, potrebuje nex relax in ta chat je to, pa potrebuje tvoje oz. ??? potrditve-ti si pa cela v dvojčkih-in moški to pač ne šteka.
Daj mu vedeti, da je pomemben, da šteje, kot moški-sicer pa, to ti svetuje ena, ki že par let tega ne zna prakticirati pri svojem moškem-vseeno držim pesti, da ti uspe!!!
Obvezno poročaj.
Zelo rada bi ti rekla, da to ni nič, ampak se mi ne zdi tako. Po tvojem opisu sodeč bi rekla, da je tvoj mož takšne sorte, da išče priložnost. Ni nujno niti, da jo je dobil, niti da jo je izkoristil. Pa vendar – pri nas bi mu rekli jebozov. V vsakem primeru je naredil dosti preveč vse od trenutka, ko je vzpostavil osebni kontakt, to je vse najmanj od slike dalje. Res je verjetno, da pri tako malih otrocih tvoji hormoni sedaj delujejo čisto drugače kot pred nosečnostjo, verjetno v ljubezni trenutno ni toliko erotičnega naboja, pa to poskuša kompenzirati na drugačen način. In recimo, četudi bi ti bilo njegovo dodatno vzburjanje preko različnih medijev do neke meje sprejemljivo, mislim da je to mejo prestopil. Boš sama najbolje vedela, kakšen tip moškega je, če boš malo potuhtala, kakšen je bil kot “snubec”. Če je bil pred teboj ženskar, je malo verjetno, da ga ne bo spet potegnilo. In ni nujno, da samo v času malčkov. Bo kakšen prepir, pa sindikalni izlet, službeno potovanje,… če je navajen iskati priložnost, jo bo prej kot slej dobil. Samo stvar njegovega karakterja pa je, če in kdaj jo bo izkoristil.
Vse ostalo pa je na tebi. Če in kako dolgo boš pripravljena prenašati negotovost, ki jo njegovo početje prinaša v vajin odnos. Mislim pa, da prav prepričana po tej izkušnji ne boš nikoli več.