razočaran
Halooooooooooo..a si ti od njega advokat ali si kar eden in isti!!!!!!!!!!!!!! Vedno znova odgovarjaš, kadar se njega kaj vpraša! Hudiča, a sta vidva ena in ista oseba? Dopoldne si eden pod dvema nickoma, popoldne pa en sam ?!!!!!!!
Sorry, nič čudnega , da naše zdravstvo, sploh pa Gorenjsko …….HUDIČ JEMLJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ti kar bodi razočarkotova ali pa sprevrženčeva..isti ku*ac …samo drugo pakovanje! Pa lahko so in žrebice in zvezdice , pupike , žvirce ..pa še katera druga je lahko od NJIH..ampak blagor tistim nam, ko imamo raje navednega psa mešančka kot tak človeški izrodek v moški podobi!!!
UBOGE ŽENSKE…KJE STE , KAJ SE Z VAMI DOGAJA, DA TAKE MOŠKE IZMEČKE PRENAŠATE…PA ČEPRAV MED ŠIHTOM…PREBUTAT BI VAS BILO TREBA IN TO ČIST ZARES!
RES VAM GRE SLABO….NABAVITE SI PSA IN TO Z RODOVNIKOM!!!!!!!!!!!!!!!!
PIČKU MATER, KAJ SI PA TI ZAENA PSICA TLE NAENKRAT RATALA?
TI MAJNKA RODOVNIK AL KEJ, ŠJORA? HALOOOOOOO?
SE OPRAVIČUJEM, ČE SEM SE TI PRITAKNILA…..
OPALA, ŠELE ZDEJ VIDIM, DA ME NISI DALA K TISTIM…. HIHI, KI SE MEČEJO ZA RAZOTOM….. MED SLUŽBENIM ČASOM……… OD TEGA KOMPLIMENTA SO MI PA KAR MEHKA KOLENCA RATALA…… PA METULJČKE VIDIM…….
CMOKA, PA DA BI TI BOLHE KREPALE….
Dobrodosla Afrodita med nami..si mi vzela nick..ki sem ga imela nekoc na zacetku..aha…je lepo nositi tako ime..aneda..paše..no dostojno zastopaj boginjo afrodito;))…uzivaj med nami..sem imela v mislih..za razota pa ne skrbi..ga cartamo…njega pa vedno..se splaca..haha
Ej..zamenjaj nick….u fofsljivo..zafrustrirano Slovenčico…to je zate…no tebi enake…haha..mala moja..tole je hec..čar netne komunikacije..če ti je okej..uzivaj..tko brez veze kot mi…drugace..skoči dalje…jemlji to vse tako..pa bo okej..fiksaj s takimi resnimi..kao..besedami…pa se tam u svojem zivljenju…poljubcek na rdeca licka…od jeze..cauci…
Priznaj..da sem jaz zelo dostojno zastopala boginjo..haha…no saj smo jo itak vsi..zato pa imamo svoj forum;))!..Tale naša ditkica..pa se bo morala še marsikaj nauciti..bo že…